Nawet bardzo podobny Osobiście to podziwiam. Rzeźbienie nie jest proste. To wymagało bardzo dużo pracy - do tego na pewno jest przeniesione w trójwymiar ze zdjęć. Naprawdę podziwiam.
B... napisał/a:
taaa bo jakby było 21 to bys była starsza^^
mówiłam ze go dogonisz, mówiłam xD
jesteś okrutna xD
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
ehehe no wiadomo mi się podoba ta praca (ale nie bardziej niż model ).
Jakby mi ktoś to pokazał i nie powiedział kto to, to bym poznała od razu. Rysy twarzy są dobrze uchwycone, dlatego jest podobny, ale chyba są troszkę za bardzo wyraźne i przez to rzeźba wygląda starzej niż oryginał, dużo starzej. I jak na moje oko to za szczupłą ma twarz, szczególnie policzki i broda. Może materiał użyty do rzeźbienia troszkę "spłynął" xD
są troszkę za bardzo wyraźne i przez to rzeźba wygląda starzej niż oryginał, dużo starzej. I jak na moje oko to za szczupłą ma twarz, szczególnie policzki i broda.
Dokładnie. Wygląda starzej i ma za szczupła twarz Ale i tak nawet dobrze to komuś wyszło
Zdjęcia których jeszcze nie widziałam w naszej wielkiej galerii :
Myhmm myhmm z widze tam zdjęcia z planu Inwazji... jak gada przez telefon - boskie , zresztą wszystkie sa
Zawsze jak oglądam jego nowe foty to sie szczerze głupawo sama do siebie
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Pierwsze ładne^^ takie sympatyczne, że aż się uśmiecham sama do siebie :]
Te z planu Inwazji już gdzieś widziałam, najfajniejsze jak sie opiera o samochód^^
ale i tak pierwsze bije wszystko, jest najzwyklejsze na świecie i jest zabójcze
Widziałam juz te foty , wszystkie sa wspaniałe.
Widać że nie jest jak taka typowa gwiazda bo bardzo chetnie robi sobie zdjęcia z Fanami, nie unika ich jak niektórzy.
Ostatnie , w brazowej koszuli ..awww boskie
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
yhy^^
Superskie foty zgadzam się, że ładniej mu w ciemnych koszulach (pomijając tą białą obcisłą ;D) Uwielbiam jak się uśmiecha, piękne zębiska
PatuŚ napisał/a:
Widać że nie jest jak taka typowa gwiazda bo bardzo chetnie robi sobie zdjęcia z Fanami, nie unika ich jak niektórzy.
I właśnie to mi się w nim najbardziej podoba. Z tego co wiem, to on nie uważa się za "gwiazdę" i nawet nie lubi tego określenia. Mam wrażenie, że zawsze zachowuje się naturalnie i za to największy szacun
Screeny z Inwazji, z odcinka 8 i 9 czyli Sheriff Tom Underlay we własnej osobie
edit: plus mała niespodzinka (daje linka bo animacja się mocno zacinała)
http://img257.imageshack....59/kiss2ap7.gif