to jest taki właśnie jego rozpoznawczy znak to spojrzenie ^^
a zdjęcia fajne... wyszedł lepiej niż Dominik na pewno, ale robi to samo z rękoma???
to rodzinne u nich chyba ^^
aaa -sweter w romby- kocham ten wzór xP ^^ bardzo fajna sesja, on zawsze musi jakieś chinskie ciuchy reklamowac. ale trzeba mu przyznac że prezentuje sie bardzo elegancko
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
A mi się zdaje, że to nie jego Po prostu sobie przyjechał z szoferkiem tak jak reszta gwaizdek... no bo chyba nie sprzedał tej swojej zarąbistej TOYOTY
A do fot: sweterek z sesji ME&CITY jest co najmniej śmieszny....dla mnie niech on tam sobie reklamuje co chce i u kogo chce, prezentuje się nieźle A na tych fotach od agulca to mi jakoś tak starzej wygląda, albo to tylko moje wydawajki a tak ogólnie to Went jak to Went, zawsze dobrze wychodzi na zdjęciach skubaniec
Ta laska psuje cały efekt jak na nia patrzę to mam ochotę iść do lodówki coś zjeść Za takim płaszczem (tylko w damskiej wersji) jak na 6 fotce od dołu to musze polatać. Fotka nr 9...kurde normalnie zatkało mnie A tak poza tym to co tu mówić...no po prostu Went, zawsze fotogenicznie, z klasa i ...tą samą miną...ale mnie akurat to nie prtzeszkadza
Luthien napisał/a:
a w 1. sezonie był taki fajniutki szczuplutki ładniutki chłopczyk... kiedy to było...!
Starzeje się nam chłopak, nie ma co ukrywać....ale i tak sie trzyma jak na swoje lata
Fajne foty aczkolwiek najbardziej on mi się podoba w garniturze. Fajnie byłoby gdyby miał sesję z Sarą. A tak w ogóle w którym miejscu Went wygląda na 35 lat? Młode, niewinne ciacho i tyle!!!!
Obydwie sesje mi się podobają. Zdjęcia zrobione są w fajnym stylu^^
Went oczywiście świetnie wygląda we wszystkim i chociaż
AutumnLeaf napisał/a:
nie mój typ nawet w najmniejszym procencie
..to pozuje pięknie.
Jedyne co jest dla mnie trochę irytujące to ten nie schodzący mu z twarzy przymróż Uśmiechnął by się czasem, albo jakąś inną minę przyjął, bo się trochę nudno robi xD