Na trzech pierwszych taki grzeczny Went, na czwartej taki mniej grzeczny - 4 najlepsza
Na tych grzecznych jaka dekoracja.. oO nie pasują mi te foty.. i WM też mi jakoś nie pasuje do takiego otoczenia. Ale ładnie wyszedł na wszystkich
Mia napisał/a:
jak ja nie lubię jak on trzyma w ten sposób ręce..
no rzeczywiście, dziwnie to wygląda - robi tak jak Scofield w PB, on zawsze kombinuje z tymi rękami^^ widocznie tak już Wynt ma
To była niespodzianka, a Went ponoć miał zaraz wracać na plan PB, pewnie dlatego nie ściągał już plecaka, najdał się napił i heya. To było chyba w Chinach o ile dobrze pamiętam...
buachachacha... na co mu ten plecak???
Went się pokazał na takiej imprezie, no proszę jaki chłop z mazur z niego ^^
fajnie wyszedł z tym widelcem... ^^no i z zupką ofc....
Went się pokazał na takiej imprezie, no proszę jaki chłop z mazur z niego ^^
fajnie wyszedł z tym widelcem... ^^no i z zupką ofc....
No z widelca i zupki miałam polewkę Ale właśnie na takich ujęciach wygląda jak taki kolega z sasiedztwa, podczas wykonywania codziennych czynności
niunia napisał/a:
To fotki z jego urodzin ?
Z tego co wiem to był wtedy albo w Chinach albo w Korei (juz nie pamietam) na jakiejś sesji i zrobili mu tam niespodziankę tuż przed wylotem do USA i stąd te zdjęcia Jak znajdę tą sesję to wkleję
gdzie mój komentarz???
no to jeszcze raz...
śmieszną ma minę na tym pierwszym ^^
i ta modelka... jaka chudzina, jak z gry komputerowej wygląda...
śmieszną ma kurteczkę...
na ostatnim wyszedł bossko ^^
Na tej pierwszej focie to taki z niego kozak ale trzeba przyznać, że fajowsko mu w czarnym i skórzanym Tej pani przydałaby się kuracja tucząca, bo wygląda jak chodzący wieszak a tak poza tym to cały Went - zawsze perfekcyjnie wychodzi na zdjęciach
na tych wczesniejszych tak mu się spieszyło że nawet plecaczka nie zdjął - udane fotki ( nie pozowane , z zaskoczenia - takie oryginalne ) z zupka najlepsze
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "