Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiem, że obiecałam screeny ale najpier jeszcze trochę z gali Bravo
Trampasy
ach ile kobiet
A Wencior taki uśmiechnięty od ucha do ucha, nieźle brechtał z tej całej sytuacji No nic ma "przerąbane"na całej lini swojej sławy...
ale co się dziwić, tez bym poszła xD strasznie sympatyczny się wydaje i jakby nigdy nie zmęczony tym wszystkim^^ uśmiech ekstra, aż się samemu chce uśmiechnąć :]
..no i wypasione trampy
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1411 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-05-09, 06:23
1, 3, 5 fajne ^^ Ale się szczerzy do kamery na ostatnim Zamiast się fanami zająć xD Tramposzki nie ładne Dam mu lepsze Tylko musi po nie sobie przyjść xD
_________________ Viewer discretion is advised
av -Agulec :* sygna - Tanira :*
Na mnie bardziej fazowo działa relacja z tej imprezy Takiego zesztywaniałego i nieogarniętego Went'a jeszcze nie widziałam, i ten jego łamany niemiecki, po prostu wymiótł tam Mówię Wam on zwykle taki wygadany, słownictwa mu nie brakuje, a tam jakby nie wiedział co powiedzieć
On zawsze strzela minki nie z tej ziemi. Ale tu to szczyt możliwości pokazał. Ma gościu talent aktorski. Trzeba przyznać. Wyobrażam sobie jak oni płyną pod woda i taki kamerzysta przed nimi i im pokazuje gdzie mają płynąć.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
No właśnie.Jak zawsze usmiechy strzela prosto w obiektyw a tu się odwracał, a to dziad nie no facet ma ostro przerąbane, nawet nie może sobie wyjść spokojnie na ulicę bo latają za nim jak nie z kamerą to z aparatem i tak ma chłopak cierpliwość nio i nogi jak u sarenki
ładnie wygląda na tych w beżowym płaszczyku^^ jakoś tak.. sympatycznie i ciepło^^
a na tych drugich jaki bladziuuuuutki^^ i jakie ma zgrabne nóżki eehehehe
..Went już jest chyba zmęczony trochę tą sławą, przynajmniej tak wygląda na tych fotach... albo miał zły dzień i nie chciało mu się szczerzyć, trudno mu się dziwić :]
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..