ja rozumiem
ale to wręcz wydaje się dziwne, ze taki koleś jak T-Bag, bądź co bądź postury nieciekawej[np. w porównaniu do Linca] zdobyl taki respekt i szacunek w fox river.
zdobył go dzieki swoim dokonaniom^^ bo w srodowisku więzeinnym chyba to tak wygląda: kto dokonał bardziej powaznych przestępstw czy zbrodni ten nie tyle jest bardziej szanowany, co raczej budzi nawet strach wsród wieźniów i chyba na tym to polega. Poza tym T-Bag wielokrotnie udowodnił, ze historie o jego zdrodniczej przesłosci nie sa tylko pustymi słowami, co na własne oczy mieli okazję widzec więzniowie i chyba dlatego go tak a nie inaczej traktowali.
no niby jest to jakieś wytłumaczenie, no ale jednak niedokońca mnie przekonuje.
Ale to, że T-Bag był najbardziej poszukiwanym przestępcą ameryki na pewno daje mu jakiś szacunek.
Abruzzi w sumie też lichej postury.
Ale i tak najpiękniejsza była scena jak T-Bag podciął gardlo Mr. Mafii
z tym też może być problem
Pod żadnym pozorem na opakowaniu nie może pisać MADE IN CHINA.
Bo T-Bag nie lubi chińczyków, i te farbki to tylko czystoamerykańskie
Ale i tak najpiękniejsza była scena jak T-Bag podciął gardlo Mr. Mafii
czy ja wiem. Musze przyznac, ze bardzo lubiłam Abruzziego. T-Bag mi sie podobal i fascynował, a Abruzzi budził u mnie respekt za to, ze "trzymał poziom" i ta scena wywołala u mnei raczej mieszane uczucia. Ale T-bag pokazał charakterek
ale to nie temat o postaci tylko galeria wiec wstawiam foty
haha xD ludzie maja pomysły:
moje ulubione:
nie wiem czy było, ale jest słodkie i wstawiam:
za taki wzrok go uwielbiałam:
fajne:
kolejne z serii ulubionych: mmmm
jako 'sługus Teodoro' chyba najmniej mi się podobał.. najfajniejszy był w I i II sezonie.. taki pewny siebie i w ogóle^^
super jest to zdjęcie z dziećmi ..jakoś tak hm. Dobrze wygląda i te blond włoski^^
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Fryzrura genialna - dzięki tej zmianie w II sezonie, mimo tych nieszczęsnych przygód z rękąw roli głównej, wyglądał bardzo baaardzo fajnie . Lepiej mu pasują do twarzy nż te całkiem ciemne xD
Lepiej mu pasują do twarzy nż te całkiem ciemne xD
ładnemu we wszystkim ładnie xD
mój śliczny mąż xD
Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.
Don't be afraid. Teddy's home.