a mnie najbardziej podoba sie rybka i trzecie, przeswietne tam to niebo jest , swietnie komponuje sie z tym statkiem^^ tak jakby dosłownie dotykało konca masztu xd
genialne
Wysłany: 2008-04-18, 18:41
Nie miałam okazji wypowiedzieć się jeszcze na temat tych zdjęć, więc teraz o zrobię.
Góry są super, piękne widoki ( Bo góry mogą ustąpić xDxDxD) Pozostałe zdjęcia też piękne. Czekam na okelejne xD
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
Nie wiem czy ktoś z was wie co to Biskupin i gdzie leży ,wiec dlatego chce wam pokazać parę fotek , a Biskupin jest to miasteczko w Kujawsko pomorskim i słynie z budowli z czasów prehistorycznych Oo :
Nie wiem co to Biskupin, ale ładnie Tak zieloniutko.... Ale kościotrupem to mnie chyba postraszyć chciałeś xD
Rybunie cuda!! Jaka fajna pierwsza
2 taka rekinkowata A ostatnia bardzo ładna ^^ W kropeczki
Wysłany: 2008-04-21, 09:39
a ja nie wiem co to Biskupin, nie było mi dane tam jechać, a szkoda bo po zdjęciach widzę że fajne miejsce, ciekawe. a rybki z ferainy też fajne zawsze chciałem mieć rybki,tylko takie malutkie. Super foty Piotras.
boshe ja nie wiem jak można nie wiedziec co to Biskupin ja to na histroii w podstawówce nawet makiete z tego robiłam a osobiście byłam tam z 10 razy i za każdym razem podoba mi sie tak samo
Swietne zdjecia Piotras
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Ja tam Sebo się nie dziwie że mogło cię tam nie być bo w koncu mieszkasz daleko od tego miejsca a co do historii to ja tam też nigdy nie uważałem i szczerze to nie przypominam sobie abym miał coś tam o Biskupinie
awww byłem w biskupinie kilkaanascie razy zawsze z kim innym bo malo osob tam bywa biskupin rulez ;d tam jest swiietnie a fotki sa zajebiaszcze dobrze oddaja klimat ta druga ladna taka zielen