łooooooooooo jenyy... wyk.. wy.. wymiażdżyste te foty
a to ostatnie z tym mostkiem i strumykiem jest tak dobre, że aż nie wiem co napisać oO
wrzucaj więcej, wrzucaj - bo są świetne^^
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
oszzzz.... jakie piękne...
przypominają mi obóz w Szklarskiej i przygodę w górach... ( można zabłądzić na najprostszym szlaku czemu nie.. ) aż się chce pobiegać po tych górach... ajjj..
( no może niekoniecznie w japonkach jak w zakopcu ale zawsze... :D:D )
narobiłeś mi apetytu na wakacje noo
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1444 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-04-14, 16:49
Ty Piter chodzisz po takich malowniczych górach, a ja takie dziurawe, ohydne lasy
Wybiore sie kiedyś z Toba bo jest ładniej!! ^^ Bardzo mi się te fotki podobają ^^
_________________ Viewer discretion is advised
av -Ja sygna - Tanira :*
Oo a ja dopiero tera zauwazylem ten temat ^^ swietne sa te zdjecia az zrobilem wielkie oczy fotograf z ciebie pelna para xD a to ostatnie ze strumekiem jest sliiiczne
Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.
Don't be afraid. Teddy's home.
o matko Piotrasie xD
świetne zdjęcia robisz.. aż nie mogę się napatrzeć^^
tak moim okiem to zawsze jest pierwszy plan, drugi, tło.. czuję się tą głębie normalnie.
no i dobre momenty łapiesz - szacun
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Nie wiem czemu ale te zdjęcie mi się podoba najbardziej z tych co do tej pory zrobiłem
no ja sie nie dziwie^^
kurcze swietnie uchwyciłes ten widok...zachod slonca aaaaaaa
drugie tez przeboskie, spienione fale, i ten nadzwyczajny kolor...no brak mi slow Oo
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1444 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-04-16, 20:07
pierwsze jest wybitnie ładne!! kolor nieba i te światło prześwitujące przez chmury... Fale na morzu... Moje wymarzone wakacje ^^
A drugie znów świetne!! Tylko woda jakaś taka kolorowa xD
_________________ Viewer discretion is advised
av -Ja sygna - Tanira :*
Przepiękne zdjęcia robisz.. te nad morzem to już mistrzostwo. Te niebo.. mmm, ślicznie.
Ja równiez tak jak ty lubię robić zdjęcia.. ale nigdy mi takie ładnie jak twoje jeszcze nie wyszły^^
Piękne krajobrazy gór na poprzedniej stronie.. uwielbiam góry. Tyle razy tam już byłam..
brak mi slow ;*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a