patus1905, gdzie ty te zdjecia znalazlas, nigdzie na niecie ich nie widziałam ^^,
świetne foty, na tym pierwszym słicznie wyszła, taki delkatny uśmiech tam ma
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
nawet pozaplanem słodko razem wyglądają...a jeszcze teraz jak Dominic jest wolny to romans murowany ^^
ale z Was plotkary, nie ładnie... ale w sumie pasują do siebie w serialu :Mięśniak i zimna suka... a w realu też wyglądają jakby sie lubili -nawet bardzo
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ale z Was plotkary, nie ładnie... ale w sumie pasują do siebie w serialu :Mięśniak i zimna suka... a w realu też wyglądają jakby sie lubili -nawet bardzo
fajnie ich posumowałas ciekawe czy cos z tego bedzie...
wogóle ja tu dla panów umieszczam ..a jak widze jescze żaden się nie wypowiedział..moze po tych cos się zmieni :
taka trochę to z niej wiejska dziołcha..ale nadał piękna (z kadru Red Rover)
ślicznie wyszła, a oglądał moze ktoś ten film red Rover ?
3 zdjecie w pierwszej kolumnie mi się bardzo podoba, i w ogole na kazdym wyszła tak naturalnie
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
mimo wszystko na jakieś "wyjścia" takie szczególne to mogłaby jednak założyć, bo wiecie... chyba ze robi to celowo zeby zwrócic na siebie uwage... mam nadzieję ze nie jednak
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3025 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-12-09, 14:26
To ostatnie, kolorowe piękne OO przepięknie wyszła, ukłon w jej stronę ^^
_________________ Oryginał jest tylko jeden,
potwierdza to nasza dwójka.
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-12-09, 20:17
co do jej figury to nie mam zastrzeżeń, bo żeby podziwiać tylko samą skórę i kości to nie sprawia to przyjemności (tak przynajmniej słyszałam, żeby nie było, że to ode mnie); przynajmniej kobita ma co pokazać... ale jej oczy mnie odpychają - są straszne
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean