fanka pełną parą... ja mam chyba 3 plakaty pb chyba...
bardzo fajnie ten cytat... ^^
ja mam popisane na lustrze..
no i gitara.... ^^
w ogóle ładnie wyszłaś...
Dziękuję ;*
Oprócz tej ściany to mam jeszcze nad biurkiem zdjęcia Willa i jeden plakat nad łóżkiem Trzeba zaszaleć A co do gitary, to bardzo bym chciała umieć grać, ale na razie nic mi nie wychodzi, bo nie ma mnie kto nauczyć...
ehhh.... mogłabyś sama w zasadzie...
chociaz ja nie dałam rady... teraz już w większości sama ale najpierw miaóam takiego doła bo nie umiałam niczego złapać i ciągle paluchy bolały
no i łapałam odwrotnie gitare
Ałtum, żabciu ^^ śliczna fotka, ooo i uśmiech również widzę. Cudnie ;*
Piotruś jak zwykle w plenerze, śliczne zdjęcia i niezłe widoczki,aż ci zazdroszczę.. u mnie niestety takich miejsc nie ma
edzik, wrreszcie cię widzęę ^^ śliczna z ciebie dzieczyna, super fota
Agulec jak zwykle uśmiechnięta ;* ładne zdjęcia.. i fajne widoczki z tego Poloneza ^^, choć z moim lękiem wysokości nie odważyłabym się nawet tam wejść.
Necik jaka sympatyczna fotka, piękne kolor włosów masz,wiesz ?
Mahonia ładne zdjęcie, widzę prawdziwa fanka; cała prisonkowa ściana.. i jeszcze ten cytat Alexa. Miodzio ;*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Motyla noga OO
Mahonia jaka ścianka oO i ten cytat oO fajnie masz, że se tak możesz ściany popisać^^
Plakatami tyż się pochwal, szczególnie tym nad łóżkiem
No i widzę gitarka^^ kiedyś już przeczytałam w shoucie, że się uczysz^^ Ja mam swoją od.. prawie roku i mimo braku czasu na systematyczne ćwiczenia nie jest najgorzej, chociaż ciągle się uczę. Nadrobię w wakacje^^ Jakbyś chciała o coś zapytać to śmiało :] Wiem jak ciężko jest na początku, ale to fajna sprawa ta gitara, więc nie poddawaj się..! I ślicznie wyglądasz jak się uśmiechasz ;*
Necik zdjęcie stare ale jare i kolejna ciemnowłosa na forum Śliczna zimowa fota^^
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-21, 18:47
Necik, chyba ci nie muszę pisać, że ładnie, bo już ci pisałam duużo razy ^^'
Mahoniu, bardzo ładnie : ) Fajna ściana, też kiedyś chciałam mieć podobną tyle że z One Tree Hill, ale się sis nie zgodziła ;<
O, jeszcze agulec. Bardzo ładnie wyszłaś. Podobnie sobie ciebie wyobrażałam. Taka jasnowłosa
No dobra, necik - zainspirowałaś mnie zimą ^^. Moje foto :
(omg ludzie, nie śmiejcie się na mój widok xd )
[usunięte xP]
...
Ostatnio zmieniony przez Roe 2008-07-23, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
Ale agulec ten plakat jest beznadziejny, jedyny jaki mam Za to lepsze mam zdjęcia nad biurkiem i w kalendarzu A co do gitary to jest strasznie ciężko... nawet nie wiem o co bym się miała Ciebie pytać, chyba o wszystko Dziękuję za wszystko Roe, śliczne zdjęcie. Ładny uśmiech A co do ściany to po drugiej stronie mam podobna tylko, ze z Matrixa, robiłam ją rok temu Musiałam jakoś ozdobić ten pokój, zresztą i tak niedługo będę miała nowy.
A co do pisania po ścianie, to moja mama wpadła na ten super pomysł, powiedziała "A pisz sobie co chcesz". Mamo dziękuję