ogladałam dawno dawno temu... i musze przyznac ze było ciekawie momentami^^ niektóre odc były bardzo interesujące ale nietkóre tak nierealne i pokombinowane ze az smieszne xD ale ogolnie moge powiedziec ze serial był fajny. Nawet nie wiem który sezon ogladalam, teraz to jeszcze krecą w ogole? wiem ze keidys to ostatnio nawet puszczali, ale to pewnie jakies powtórki.
Wysłany: 2008-03-16, 23:10
Pamiętam jak puścili to w tv,chodziłem do podstawówki, mama zabraniała mi to oglądać..heh no ale jak już oglądnąłem jakiś odcinek to później spać nie mogłem
bardzo dawno to oglądałam, jeszcze czasy z dzieciństwa. Niektóre odcinki były bardzo ciekawe, choć mało z nich pamiętam.. raz nie mogłam przez to zasnąć, ale ogólnie chętnie bym sobie jeszcze raz obejrzala, chociazby 1 sezon.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
ale z tego filmu jest jedno pewne ze agenta muldera i agentke sculi wszyscy zapamietaja ,bo fajnie bylo ich ogladac jak rozwiazywali jakas kosmiczna zagadke ,ale pozniej jak juz muldera niebylo to juz troszke nudny ten film sie zrobil
ja oglądałam tylko jak rodziców nie było w domu bo mi nie pozawalali oglądać....
a potem w nocy i tak nie mogłam spać...
straszznie dawno tego nie widziałam... i nikogo już z tamtąd nie pamiętam...
Wiek: 14 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 912 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-19, 17:49
Ja szczerze widziałam tylko dziewiąty sezon (bo jest Dogett ) i niektóre i się podobały, np. 4D... Ale za to moja siostra jest najzacieklejsza fanką Xa (od 16 lat) i teraz ma zamiar wybrać się na drugą kinówke...
Ja jak byłam młodsza to lubiłam oglądać, teraz jakoś sie przeżóciłam na inne seriale . Nie mówie że jest złe , bo nie jest - tylko poporostu mnie juz tak nie kręci jak "za młodu "
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Hehehe no dokładnie PatuŚ - kiedyś też oglądałam i podobało mi się. Teraz jak widzę, że leci, to jakoś mi się nie chce oglądać
Ogólnie uważam, że serial nie jest zły, bywał ciekawy, klimatyczny, a jako, że oglądałam jak byłam młodsza.. o wiele, to nawet był straszny
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Wczoraj leciało na Polsacie, ale jakoś nawet nie miałam ochoty tego oglądać.
Wystarczy, że zobaczyłam jakiś 'fantastyczny' i fikcyjny początek to odechciało mi się siedzieć przed telewizorem.. jakoś nie mam przekonania i nie wierze w potwory
Kiedyś to mi się podobało - teraz za tym nie przepadam zbytnio; choć muszę przyznać serial nie jest zły..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wiek: 14 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 912 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-22, 12:55
Ja też oglądałam. Zauważyłam O'Quinna (Locke ) Usiadł sobie i nie rozbroił bomby...
Nie oglądałam do końca, ale mam na płycie, to kiedyś przy okazji sobie obejrzę...
ano też to oglądałem tylko to jakoś z 97 był a teraz jakoś niedawno wyszedł kolejny film, tylko ciężko znaleźć chwilowo inną wersje jak nagrywke z kina
_________________ -I just wanna the donut
Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]