Wszelkich zaciekawionych informuję, że w niedzielę 27.07 (a raczej w poniedziałek )na TVN o godz. 0.25 leci "Na samym dnie" - "Underneath" z naszym Willem
Equilibrium^^ ściągaj, ściągaj, dobry wybór^^ Bo to w ogóle świetny film jest. Tzn. mi się bardzo podobał i widziałam go ze 3 razy, zanim się dowiedziałam, że ten niezwykle spokojny i dobry człowiek, od którego bije tyle ciepła z ekranu, to pan William F. :]
I co, nic więcej na razie nie powiem, bo nie widziałaś jeszcze, ale już bym mogła się rozwodzić nad tym, jak on to zrobił i zagrał, że..
..oglądaj, warto^^
Ja tez zaczęłam ściągać Equlibrium, ale jak miałam juz 60% to mi się zepsuł komp i nic z tego nie wyszło, a teraz nie mogę ściągać bo znowu mam problemy Jak powiedziałam siostrze że to ściągam to powiedziała, że naprawdę fajny film, ale chyba nie kojarzy, że tam gra Boski
że w niedzielę 27.07 (a raczej w poniedziałek )na TVN o godz. 0.25 leci "Na samym dnie" - "Underneath" z naszym Willem
oo to akurat jak wróce z pracy ... to sobie obejze.. troche mi poczatku zleci... ale zawsze warto obejżeć choćby czesć filmu żeby popodziwiac gre Willa
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Pewnie zapaleńcy pana Williama - czyli ja Wiedzą że zagrał on w teledysku Sary Evans - Perfect, jeżeli ktoś jeszcze o tym nie wie to tutaj daję linka do tego teledysku:
http://pl.youtube.com/watch?v=gwE7-vksZPI
Najwięcej jest go na początku - kieruje samochodem
Ech.. znam ten teledysk^^ tak bym sobie mogła jeździć i tyle tylko powiem
A ostatnio nawet dokładnie przeczytałam sobie słowa tej piosenki i stwierdzam, że lubię ją, nawet bardzo
edit:
Obejrzałam sobie w końcu, wczoraj, The Longest Yard
I.. uśmiałam się nieźle, w między czasie powkurzałam i ogólnie to był całkiem niezły jak na tego typu film. Oczywiście od początku wiadomo było, że wszystko dobrze się skończy a Ci źli staną się dobrymi Ogólnie przyjemnie się oglądało - czasem dobrze jest obejrzeć sobie taki amerykański film, na którym nie trzeba myśleć ;D
A teraz przejdę do drugiej ważnej części, czyli do Williama Grał (jak zwykle) świetnie, wyglądał jeszcze lepiej - szczególnie na boisku^^
Najbardziej rozbawiła mnie jedna scena, w której Knauer wchodzi zdenerwowany wrzeszcząc i waląc w szafki, a ten facet, który jadł estrogen, mówi: "Lubię, kiedy on tak się wkurza"
Śmiać mi się chciało, bo często, przy okazji PB i Alexa mówimy, że Mahone się fajnie denerwuje, i nie wiem, czy scenarzyści bądź scenarzystki też to zauważyły, stąd taki tekst w scenariuszu, czy to czysty przypadek
P.S. Oglądałam z siostrą, która w pewnym momencie przyznała mi rację, że Fichtner ma fajny głos^^ Bo ogólnie to mam wrażenie, że ona mnie nie rozumie, ale jeszcze parę filmów ją i przekonam
facet, który jadł estrogen, mówi: "Lubię, kiedy on tak się wkurza"
Śmiać mi się chciało, bo często, przy okazji PB i Alexa mówimy, że Mahone się fajnie denerwuje, i nie wiem, czy scenarzyści bądź scenarzystki też to zauważyły, stąd taki tekst w scenariuszu, czy to czysty przypadek
Tez z tego nie mogłam Pewnie jakieś kobitki po znajomości to podkreśliły i wprowadzili do scenariusza
agulec napisał/a:
P.S. Oglądałam z siostrą, która w pewnym momencie przyznała mi rację, że Fichtner ma fajny głos^^ Bo ogólnie to mam wrażenie, że ona mnie nie rozumie, ale jeszcze parę filmów ją i przekonam
Przekonuj, życzę Ci powodzenia W sumie to nie wiem co moja siostra uważa na jego temat, bo ją przekonałam, ze Mahonia jest od rośliny, a nie tak jak ona myślała od Mahone'a
Tak znam to uczucie, bo moje też tak reagują
Ale za to mam dobrą wiadomość, dnia 8 sierpnia, o godzinie 01.25, na programie TVP2, poleci film z Williamem - "Julia wraca do domu"
Troszkę późno, ale czego się dla niego nie zrobi
nie dziwne ze tak pozno bo go gniot straszny ^^ wiec po co marnowac wczesniejszy czas antenowy z wieksza ogladalnoscia xD
choc jest tam jedna scena godna uwagi ekhm
ja se tam nie spie do 3 w nocy wiec pewnie obejrze z nudów, zbyt duzego wyboru wtedy nie ma...
Czyli zapowiada się weekend Willowy