Wysłany: 2008-07-11, 17:10 William Fichtner doktorem Honoris Causa!
William Fichtner otrzymał tytuł doktora honoris causa Farmingdale State College. Ceremonia odbyła się w niedziele 18 maja.
źródło:williamfichtner.co.nr
Doctor honoris causa (z łac. doktor dla zaszczytu) – honorowy tytuł naukowy nadawany przez uczelnie osobom szczególnie zasłużonym dla nauki i kultury. Nie wymaga posiadania formalnego wykształcenia, ale nadawany jest zazwyczaj osobom o wysokim statusie społecznym lub naukowym.
Może to się przysłużyło w pewnym stopniu do takiego wyróżnienia?
No na pewno . Niby ten tytuł jest niezależny od wykształcenia, ale chyba chętniej się daje go osobie nie dość, że znanej i kochanej to jeszcze z wyższym wykształceniem .
Madzialena napisał/a:
Jaki ucieszony^^
A kto by się nie cieszył ? Taki powrót do lat młodości xD- uczelnia, to wdzianko itp ^^.
Gratulacja.. no no wiedziałm że z Niego bystrzak ale żeby zaraz doktor ...
Minkę odwalił prze-boska na tym zdjęciu , a wdzianko ma niezłe ( hehe w czymś jestesmy podobni bo u mnie takie wisi tez w szafie )
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Jest po prostu niesamowicie fajny i mądry , i tyle wystarczy .
A no właśnie- pytanie do zorientowanych fanek Williama . To, że skończył ten trudny (chyba) kierunek jak kryminologia, to wiem, a czy ma za sobą też jakąś uczelnię teatralną/aktorską ?
Ja jako zorientowana fanka Williama odpowiadam Ci Alexxa, że z tego co wiem to nie chodził na żadną uczelnię teatralno/aktorską. Bo jak był młody to chciał zostać policjantem i dlatego poszedł na kryminologię. Na aktorstwo trafił przypadkiem .