przeciez wiadomo że to było tylko celowce zrobienie "szumu medialnego" , żeby wiecej osób zainteresowało się jego osoba i zarazem serialme. "Nie wazne co mówią , ważne żeby gadali "
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Ja kiedyś widziałam taki film fantastyczny z Wentem i tam biegał taki mini Wencik =)=) Jakieś dinozaury były itp..... Ale, był identycznie ścięty.... Mi na młodego wyglądał, bo niski był:P:P:P
Omg... Ty mówisz o tej 'Dinotopii' ? Przecież ten serial to jedna z największych porażek telewizyjnych, a pomysł z gadającymi dinozaurami- straszny..No, ale kiepski i początkujący aktor chwyta się każdego badziewia, żeby zarobić .
Omg... Ty mówisz o tej 'Dinotopii' ? Przecież ten serial to jedna z największych porażek telewizyjnych, a pomysł z gadającymi dinozaurami- straszny..No, ale kiepski i początkujący aktor chwyta się każdego badziewia, żeby zarobić .
ten dinuś był boski ale rola Wynta w tym serialu...ja się nie wypowiem...ci co oglądali uważnie mogli zobaczyć jego tyłek xD
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
"W 'Prison Break' może grać macho-artystę ucieczki, ale w prawdziwym życiu 35 letni gwiazdor jest przerażony gotowaniem i miałby kłopot nawet z prostym włoskim daniem.
(ehehehe.. - "nawet" --')
Went: "Nie gotuję. Boję się kuchenki - kiedy piecyk jest włączony, denerwuję się. Właściwie jeżeli już pokonam strach i coś prostego ugotuję, jak Spaghetti Bolognaise, to jest to naprawdę wyraz najwyższego uznania z mojej strony dla danej osoby."
źródło; http://www.stv.tv/
przetłumaczone mniej więcej przeze mnie
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
No proszę boi się włączonej kuchenki, a to dobre Gdzieś też czytałam, ze Went ma 2 lewe ręce do gotowania dlatego zawsze chodzi jeść na miasto.A i mówił, że umie zrobić tosta No ja tam na spaghetti i tostach długo bym nie pociągnęła