Wysłany: 2008-06-25, 11:19 Wentworth Miller i Unicef
24 Czerwca Wentworth Miller wziął udział w imprezie charytatywnej Unicef 'u
projekt był całkowicie dobroczynny . Went pomagał gromadzić
fundusze dla Unicef 'u , których było nie mało bo setki a nawet tysiące dolarów , co raczej nie dziwi nikogo gdyż to szczytny cel , dlatego Wielu Ludzi wyciągnęło pomocną dłoń dla potrzebujących wraz z naszym ulubieńcem na czele.
źródło:ThePrisonBreak.net
Went pomagał gromadzić
fundusze dla Unicef 'u , których było nie mało bo setki a nawet tysiące dolarów , co raczej nie dziwi nikogo gdyż to szczytny cel , dlatego Wielu Ludzi wyciągnęło pomocną dłoń dla potrzebujących wraz z naszym ulubieńcem na czele.
Ah.. wiedziałam zawsze, że on ma dobre serduszko.
Szczytny cel.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Podejrzewam ze to wszystko jest dla szumu i kasy... nie tylko on taki "dobry"
Nie sądze.
Kto jak kto, ale jemu woda sodowa jeszcze do głowy nie uderzyła. Unika paparazzi i innych tego typu ludzi, chce miec troche prywatnosci i na pewno zrobił to tylko żeby pomóc..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Też nie sadzę że dla szumu i kasy takie coś to podobne do Dody albo do innych słodkich idiotek ale on...?
-Nie wydaje mi sie Chociaż....... Nie no bez przesady przecież tyle zarabia w PB że chyba nie da sie zliczyć 4 sezony po 22 odcinki nom 3 ma 13
- Reszta bez komentarza
[ Dodano: 2008-07-01, 13:57 ]
Tylko Mahonia
-mogła by ten temat wsiąść z głowy a nie z inne strony
-Ale dobra ... Dam sobie siana
Nie sądze.
Kto jak kto, ale jemu woda sodowa jeszcze do głowy nie uderzyła. Unika paparazzi i innych tego typu ludzi, chce miec troche prywatnosci i na pewno zrobił to tylko żeby pomóc..
no niby taka le nie tylko on unika paparazzi, bo wiekszosc gwaizd to robi. Inni tez pomagaja-moze to z dobrego serca, ale raczej dla szymu slawy i popularnosci. Napewno fajniej przeczytac o sobie w gazecie cos milego niz o jakim skandalu. Wielu robi takie akcje zeby zaltac swoje niekoniecznie dobre postepki z przeszlosci