witam wszystkich mam pytanie a mianowicie czy jest jakiś program aby odcinek który jest podzielony na 4 części połączyć w jedną część ?? z góry dzienks za odpowiedz
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-14, 13:08
Jest a mianowicie WINRAR. Wszystkie 4 części wrzucasz do jednego folderu ściągasz winrara i instalujesz a później te pliki, które masz w tym jednym folderze rozpakowywujesz.
Wysłany: 2007-10-14, 13:08
przecież jak sciągasz to masz zapakowane w winrara i potem jak wypakowujesz 1 część to reszta ci sie sama wypakowywuje i się łączy w jedną całość więc w czym problem??
sorki że zawracam głowe takimi pytaniami ale jeszcze nie miałem wszystkich części tego odcinka ale jush jest wszystko wporzo xD i dzięki za odpowiedź i pozdro
mam jeszcze jedno pytanie ściągnąłem właśnie pierwszą część 3 odcinka z gigasize i musze czekać 9 h a by ściągnąć następną część troszke długo ale jeest może jakis program do zmiany ip albo coś aby nie czekać tyle czasu ??(mam neta z kablówki przez modem)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-14, 19:09
A masz stałe czy zmienne IP? Bo jeżeli masz zmienne to wystarczy zrestartować modem bądź wyłączyć i włączyć go i zmieni ci się IP. Ale z tego co wnioskuje z tej kablówki to pewnie masz stałe i tu jest dupa. A nie opłaca się grzebać w tych programach co zmieniają IP bo to szczerze mówiąc gówno pomaga.
właśnie mam stałe IP ale już jest sprawa załatwiona bo ściągam to z serwera co jest bez ograniczeń i prawie to mam dzięki za odpowiedź xD
pozdro for all
A ja mam zmienne ip i jest wszytko gites "18koral" lepiej poszukaj sobie na torrencie albo po prostu weź torrent z tej strony jedyne twoje wyjście.Chyba, że ktoś ci wrzuci na filefront lub sendspace. Pozdro for all.
_________________ I am great fan Prison Break.
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
Mam pytanie czy jest jeszcze jakiś net poza Neostradą gdzie jest zmienne(dynamiczne) IP ?
Z tego co mi się wydaje to raczej nie ma, ale mogę się mylić.
W każdym razie nawet jeżeli masz stałe IP to zawsze możesz się łączyć przez proxy, zmieniając je tym samym.
Mam pytanie czy jest jeszcze jakiś net poza Neostradą gdzie jest zmienne(dynamiczne) IP ?
Z tego co mi się wydaje to raczej nie ma, ale mogę się mylić.
W każdym razie nawet jeżeli masz stałe IP to zawsze możesz się łączyć przez proxy, zmieniając je tym samym.
Jak to się robi ? ja zieloniutki w tych sprawach...