Świeżak
http://www.film.org.pl/prace/50_prawd_prison_break.html
look at this shit
look at this shit
Michael Scofield
boshe ale sie przy tym usmiałam.. nyc a nyc mi to nie zmiwniło mojego podejscia do PB ..ale ubaw miałam niezły 
Michael Scofield
niezle sie nasmiałam xD to jest boskie ^^
Fernando Sucre
Świetny tekst XDDD. Nie no, to prawda czasem prison break jest paradoksalny, i raczej chcąc kogoś "uciec" z więzienia nie brałabym z niego przykładu , przynajmniej nie słowo w słowo
Rozwaliło mnie to:
Lepiej wyskoczyć z pierwszego piętra przez zamknięte okno, o mało nie zabijając się na masce samochodu stojącego poniżej, niż dobić skorumpowanego agenta, którego chwile wcześniej się obezwładniło i spokojnie wyjść drzwiami.
lol2 XDD
Rozwaliło mnie to:
Lepiej wyskoczyć z pierwszego piętra przez zamknięte okno, o mało nie zabijając się na masce samochodu stojącego poniżej, niż dobić skorumpowanego agenta, którego chwile wcześniej się obezwładniło i spokojnie wyjść drzwiami.
lol2 XDD
Michael Scofield
żal.pl ;-)
ale śmiesznie się czytało
ale śmiesznie się czytało
Michael Scofield
tekst o patoshiku jest najlepszy xD
Michael Scofield
xDxDxD14. Więźniowie i zbiegowie nie przeklinają.
Drejk Brejk wymiata OO xD21. Najlepszy sposób na ukrywanie się przed policją, to paradowanie po mieście w okularach słonecznych i z na wpół odsłoniętą klatą wyzierającą z niedopiętej koszuli. W Ameryce nikt nie zwraca uwagi na Europejskich żigolaków
LOL26. Samochody napędzane są powietrzem.
LOLX232. Ucieczka z więzienia to coś złego. Chyba.
LOLx341. Żelazko to preferowana broń biała.
BOSKIE XD49. Najlepszy czas na ekshumacje trupa, którego ukryłeś w swoim ogródku to środek dnia.
Michael Scofield
ja nie mogłam z tego że uciekinierom nie rosnie zarost,albo że agent FBI nie odróżnia plastikowego pistoleciuku na wode od prawdziwej spluwy ...aaa i jeszcze pare innych 
Mahone
teskty całkiem niezłe.. Ale chyba osoba piszącto zapomniała, że to zawsze będzie serial, i nigdy w pełni nie odzwierciedli relnego życia..^^
Michael Scofield
Ale przynajmnie można się pośmiać ^^ ogólnie fajna stronka, świetne są niektóre recenzje.