John Abruzzi
Dostaliśmy nowe info od kogoś ' zamkniętego w wewnątrz ' planu filmowego Prison Break w Dallas.
"Na każdy nowo tworzony epizod Prison Break patrzy się z podnieceniem, kiedy widzisz jak ekipa bardzo starają się zachować w tajemnicy cały serial. Filmują dwie różne wersje odcinka kończące się całkowicie inaczej. Nawet ekipa do filmowania jest wybrana i zaufana, ale nawet i oni do końca nie wiedzą jak się dany epizod zakończy dopiero, gdy go ujrzą widzowie. Jedna strona puściła pogłoskę że ...
... UWAGA SPOILER.
…… każdy umiera….. Ale Michael…….
Nie wiadomo co znaczy “każdy”…… każdy z Sony? Interesująca rzecz !"
Źródło: theprisonbreak.net
"Na każdy nowo tworzony epizod Prison Break patrzy się z podnieceniem, kiedy widzisz jak ekipa bardzo starają się zachować w tajemnicy cały serial. Filmują dwie różne wersje odcinka kończące się całkowicie inaczej. Nawet ekipa do filmowania jest wybrana i zaufana, ale nawet i oni do końca nie wiedzą jak się dany epizod zakończy dopiero, gdy go ujrzą widzowie. Jedna strona puściła pogłoskę że ...
... UWAGA SPOILER.
…… każdy umiera….. Ale Michael…….
Nie wiadomo co znaczy “każdy”…… każdy z Sony? Interesująca rzecz !"
Źródło: theprisonbreak.net
Michael Scofield
ja tylko mam nadzieje że ten każdy to nie aleX ani whistleR... nieee to by było przegięcie 
Michael Scofield
no własnie, co to może znaczyć [?]KhAn pisze:…… każdy umiera….. Ale Michael…….
mam nadzieję, że nic złego.
Michael Scofield
nie mówci nic o umierniu
przeciez jak to bedzie mój Whistler to sie załamie psychicznie...mi chyba naprawde odwala...zachowuje sie tak jakby to była moja rodzina...ja płacze razem z Majkielem...toż to masakra...
Michael Scofield
przyzyje, razem z AlexemKhAn pisze:…… każdy umiera….. Ale Michael…….
i koniec wiadomosci nowych!
Michael Scofield
masakra by byla jakbys plakala przy modzie na sukcesTanira pisze:nie mówci nic o umierniuprzeciez jak to bedzie mój Whistler to sie załamie psychicznie...mi chyba naprawde odwala...zachowuje sie tak jakby to była moja rodzina...ja płacze razem z Majkielem...toż to masakra...
Michael Scofield
chyba wszystkim tak odwala ostatnio! ja smiertci Alexa bym nie przezyła, wiec wole jej nawet nie brac pod uwagę ;-)Tanira pisze:mi chyba naprawde odwala...zachowuje sie tak jakby to była moja rodzina...ja płacze razem z Majkielem...toż to masakra...
haha a ja dzis obejrzałam jakes 15 minut tego czegos zwanego przez niektórych serialem i jestem w głebokiej traumie jeszcze, rzeczywiscie masakramarq112 pisze:masakra by byla jakbys plakala przy modzie na sukcesxD
Michael Scofield
dokładnie tak... poprostu jego smierc nie wchodzi wogóle w grę wiec nie ma się co martwicB... pisze:chyba wszystkim tak odwala ostatnio! ja smiertci Alexa bym nie przezyła, wiec wole jej nawet nie brac pod uwagę
Michael Scofield
nie bierzmy własnie w ogole tego pod uwage, oni przeżyją. muszą ^^B... pisze:mi chyba naprawde odwala...zachowuje sie tak jakby to była moja rodzina...ja płacze razem z Majkielem...toż to masakra...
chyba wszystkim tak odwala ostatnio! ja smiertci Alexa bym nie przezyła, wiec wole jej nawet nie brac pod uwagę
ja bym nie wytrzymała jakby mi Michaela zabili, toż ja bym w depresje popadła.
nie ma co się martwić, nie zrobią nam tego,
trzeba chociaż wierzyć
Michael Scofield
ale ludzie bez przesady przecież nie moga zabić głównego bohateraniunia pisze: bym nie wytrzymała jakby mi Michaela zabili, toż ja bym w depresje popadła.
Michael Scofield
no tu to tez jestem niemalże w 100% pewna ze Michael przezyje, no bo bez przesady ;-)patus1905 pisze:niunia napisał/a:
bym nie wytrzymała jakby mi Michaela zabili, toż ja bym w depresje popadła.
ale ludzie bez przesady przecież nie moga zabić głównego bohatera
ciekawe kto to będzie...przydała by sie teraz inteligencja Scofielda albo Alexa zeby sie domyśleć!
Michael Scofield
pod koniec wszystko się moze zdarzyć..patus1905 pisze:ale ludzie bez przesady przecież nie moga zabić głównego bohatera
B... pisze:ciekawe kto to będzie...przydała by sie teraz inteligencja Scofielda albo Alexa zeby sie domyśleć!
o tak, ci dwaj cudowni panowie by napewno wiedzieli. ^^
wwszystko by wzieli pod uwage..
Michael Scofield
nie wiadomo czy nie wymyślą jeszcze koljenego sezonu, bo w takim wypadku zabicie Michaela byłoby naprawdę bez sensu ;-)niunia pisze:pod koniec wszystko się moze zdarzyć..
Michael Scofield
chodzi mi również o nastepne sezony, bo wydaję mi się, że na 3 nie zaprzestaną.
ale to że filmują rózne wersje to bez sensu, o wiele wiecej pracy..
B... pisze:w takim wypadku zabicie Michaela byłoby naprawdę bez sensu
takmam nadzieje że tego nie uczynią.
ciekawe..KhAn pisze:Filmują dwie różne wersje odcinka kończące się całkowicie inaczej. Nawet ekipa do filmowania jest wybrana i zaufana, ale nawet i oni do końca nie wiedzą jak się dany epizod zakończy dopiero, gdy go ujrzą widzowie.
ale to że filmują rózne wersje to bez sensu, o wiele wiecej pracy..
Ostatnio zmieniony 2007-12-13, 16:17 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
starają sie po prostu i tyle ;-) ale to przeciez dobrze bo potem zakonczcenia sa fajnie dopracowane i my zyjemy w napieciu az do następnego odcniunia pisze:ale to że filmują rózne wersje to bez sensu, o wiele wiecej pracy..
Michael Scofield
no i wszystko pozostaje tajemnica.. widać teraz jakie przecieki, a jakby nie było takiej konspiracji to wogóle byśmy wiedzieli wszystko duziooo wcześniej , a to zepsuło by cała przyjemnośc ogądania 
T-Bag
no właśnie, bo co za dużo to nie zdrowo, a w ogóle gdybyśmy mieli wszystko wiedzieć na temat kolejnego odcinka to nie było by tego napięcia i zainteresowanie, więc jednak ta ciekawość jest i dobrze, bo dlatego serial nie traci swoich fanów