John Abruzzi
Witam was w necie wyszukałem fragment scenariusza odcinka 3x09(nie wiem na ile jest on prawdziwy), ale przetłumaczyłem go, bo naprawdę robi wrażenie. Fragment przedstawia rozmowę Molly i Susan. Do wpisu także dodałem spoiler do owego odcinka.
Uwaga Spoiler dla Odcinka 3x09- „Boxed In”
Michael spotka kobietę o imieniu Molly która widziała film stworzony przez niego i Lincolna o Firmie. Molly przypuszcza że jej córka i mąż zostali zabici,przez kogoś właśnie z tej Firmy. Przeglądając papiery odnajduje potwierdzenie swej tezy co do śmierci najbliższych. Wszystkie poszlaki doprowadzają Molly do..... Dalsza część pod scenariuszem
Fragment scenariusza:
Łazienka – Noc
SUSAN wchodzi i spokojnie kieruje się ku tylnemu oknu – przestraszyła się:
Molly:(Ona próbuje grać niewinną)
Kogo widzą moje oczy
Susan:
Molly, co ty tutaj robisz?
Molly(bardzo uporczywie)
Kiedy ich zabiłaś, patrzyłaś w ich oczy?
To nie jest Molly, jaką widzieliśmy przedtem. Jest zdeterminowana i zła . I trzyma pistolet.
Dalsza część spoilera:
Susan którą trzyma na muszce…, ponieważ Molly podejrzewa ją o zabicie rodziny. Kiedy Susan się przyznaje Moll pociąga za spust..
Źródło: theprisonbreak.net
Uwaga Spoiler dla Odcinka 3x09- „Boxed In”
Michael spotka kobietę o imieniu Molly która widziała film stworzony przez niego i Lincolna o Firmie. Molly przypuszcza że jej córka i mąż zostali zabici,przez kogoś właśnie z tej Firmy. Przeglądając papiery odnajduje potwierdzenie swej tezy co do śmierci najbliższych. Wszystkie poszlaki doprowadzają Molly do..... Dalsza część pod scenariuszem
Fragment scenariusza:
Łazienka – Noc
SUSAN wchodzi i spokojnie kieruje się ku tylnemu oknu – przestraszyła się:
Molly:(Ona próbuje grać niewinną)
Kogo widzą moje oczy
Susan:
Molly, co ty tutaj robisz?
Molly(bardzo uporczywie)
Kiedy ich zabiłaś, patrzyłaś w ich oczy?
To nie jest Molly, jaką widzieliśmy przedtem. Jest zdeterminowana i zła . I trzyma pistolet.
Dalsza część spoilera:
Susan którą trzyma na muszce…, ponieważ Molly podejrzewa ją o zabicie rodziny. Kiedy Susan się przyznaje Moll pociąga za spust..
Źródło: theprisonbreak.net
Michael Scofield
uuu no w końcu Susan poniesie kare... KhAn skad ty bierzesz takie perełki.... jesli to prawda... to ja nie wiem jak ja wytrzymam te 40 dni... 
PS KhAn fajny avek... w końcu jakiś meski.... bo jak miałes Sarę nie mogłam się przemóc i ciagle kojarzyłam Cię z dziewczyną
PS KhAn fajny avek... w końcu jakiś meski.... bo jak miałes Sarę nie mogłam się przemóc i ciagle kojarzyłam Cię z dziewczyną
Michael Scofield
ja tam lubie Susan...fajna jest tylko, że trochre zagubiona ^^
Michael Scofield
: O no nieźle; czyli Molly napewno pojawi się w prisonie.
Ciekawie się zapowiada...
z tego scenariusza wynika, iż Susan zginie i własnie z rąk tej Molly; no chyba, że zatnie jej sie splówa tak jak Kellermanowi, gdy probował popełnić samobojstwo
ale cóż, w tym filmie wszystkiego można się spodziewać
Ciekawie się zapowiada...
z tego scenariusza wynika, iż Susan zginie i własnie z rąk tej Molly; no chyba, że zatnie jej sie splówa tak jak Kellermanowi, gdy probował popełnić samobojstwo
ale cóż, w tym filmie wszystkiego można się spodziewać
John Abruzzi
Jak to patuś mówią szukajcie a znajdziecie
na necie wszystko jest szukam i udostępniam wam
avek mam od Taniry tzn. ona go zrobiła 
Ostatnio zmieniony 2007-12-05, 16:45 przez KhAn, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
KhAn, jest boski jednym słowem 
John Abruzzi
Co? Avek czy ja

Michael Scofield
ja do woich prac jestem nastawiona bardzo biernie ^^ Ty oczywiscie ^^
Michael Scofield
chwile mnie nie ma i juz tak sobie słodzicie...
ładnie tylko żeby tu jakiś romans ie rozkwitł 
Michael Scofield
patus1905, wiesz, że ja mam Whistlera xD
Michael Scofield
no tak ..i nic ani nikt nie stanie na drodze waszej miłości
. wiesz co Tanira, dobrze że jestes ... przynajmniej mam z kim popisac 
Michael Scofield
jej, ty tanira masz niezły talent; ślicznie Ci wyszedł ten avek..
może jeszcze jakieś posiadasz ? ^^
może jeszcze jakieś posiadasz ? ^^
Michael Scofield
a no ba ^^ razem zawsze raźniej ^^patus1905 pisze:no tak ..i nic ani nikt nie stanie na drodze waszej miłości. wiesz co Tanira, dobrze że jestes ... przynajmniej mam z kim popisac
niunia mam mam ^^ będę dodawać systematycznie ^^
Michael Scofield
z jednje strony ciekawi mnie postać Molly , ale z drugiej jeśli miała by w jakimkolwiek stopniu zastąpić Sare...
.

z niecierpliwością czekamy na kolejneTanira pisze:^^ będę dodawać systematycznie ^^
Michael Scofield
patus1905 pisze:z jednje strony ciekawi mnie postać Molly , ale z drugiej jeśli miała by w jakimkolwiek stopniu zastąpić Sare...![]()
tylko nie to
Ostatnio zmieniony 2007-12-06, 16:32 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
a tak zgadzam sie z wami.
mam nadzieje sie ze tak sie nie stanie i owa Molly nawet nie bedzie probowac zastapic Sary..

mam nadzieje sie ze tak sie nie stanie i owa Molly nawet nie bedzie probowac zastapic Sary..
Michael Scofield
no co wy ;] przeciez scenarzysci by nam tego nie zrobili ;] sara jest niezastapiona
Michael Scofield
no własnie.. miejmy nadzeje że tego bedą sie trzymać.marq112 pisze:sara jest niezastapiona
jak juz wczesniej wspomniał Marek Sara jest niezastapiona, a zanadto wyjątkowa i jedyna.