może to nie pani hollender ale uległa urokowi teddego

no ale w ostateczności to ona z niego zrezygnowała .. nie dziwe się .. żyć z takim psycholemmarq112 pisze:ale ona go kochalaaaaa
no ja tez, ale w sumie mogła okazać troche litości na koniec jak juz jej sie tak szczerze zwierzał i mówił tak wzruszająco o tych dzieciach...marq112 pisze:nie dziwe się .. żyć z takim psycholem
nio ale mi wtedy było zal Teddego... ale skąd ona mogła widziec ze nagle mu nie odpije i ich wszystkich nie pozabija... nikt przecież nie wie co siedzi u T-baga w głowieB... pisze:no ja tez, ale w sumie mogła okazać troche litości na koniec jak juz jej sie tak szczerze zwierzał i mówił tak wzruszająco o tych dzieciach...
no w sumie racja ale zawsze bede miała nadzieje ze on jednak by troche znormalnial jakby sie zgodziła...patus1905 pisze:nikt przecież nie wie co siedzi u T-baga w głowie
oj.. to by było zbyt sielankowo ...B... pisze:no w sumie racja ale zawsze bede miała nadzieje ze on jednak by troche znormalnial jakby sie zgodziła...
wiem i z duża strata dla serialu ale takiego zakończenia na końcu bym mu życzyłapatus1905 pisze:B... napisał/a:
no w sumie racja ale zawsze bede miała nadzieje ze on jednak by troche znormalnial jakby sie zgodziła...
oj.. to by było zbyt sielankowo ...
no nie? ojczym T-Bag-tylko w tej unormalnionej wersji to opcja do pozazdroszczeniaTanira pisze:dzieciaki by miał fajne ^^
dzięki :-*niunia pisze:Madziulku, nie znalazłam na razie żadnych zdjec jak wrocił do Hollender po ucieczce, jak znajde to dodam![]()