John Abruzzi
John Abruzzi
Dominic Purcell w separacji

Post autor: KhAn »

Dominic Purcell i Rebecca Williamson są w separacji.
Podobno para będąca rodzicami czwórki dzieci, rozstała się w spokojnej atmosferze.
Rozstanie odbyło się w spokojnej atmosferze. Dominic i Rebecca pozostają przyjaciółmi- oznajmił rzecznik aktora.

Źródło: prisonbreak.web-pc.pl
T-Bag
T-Bag
Jej ja nawet nie wiedziałam, iż Dominic ma żonę i dzieci, ale dobrze, że jednak pozostali sobie bliscy, nawet jako przyjaciele, chociaż troszkę tego nie rozumiem; skoro zostali przyjaciółmi to, dlaczego są w separacji; albo i mam na to odp. widocznie nie było im to dane, albo nie układało im się w związku, więc przyjaźń jest o wiele lepsza; bez poważniejszych zobowiązań małżeńskich
Michael Scofield
Michael Scofield
ech,,,jak można napisać, że rozwód odbywa się spokojnie. Mam nadzieję, że nie ucierpią na tym dzieci.
T-Bag
T-Bag
a jednak może, skoro oboje tego oczekują, wiedzą, że przykładowo ich małżeństwo już nie ma sensu i godzą się na to i wtedy jednak odbywa się to spokojnie bez żadnych problemów, bo przecież jest też tak iż jedna osoba dalej chce pozostać w związku, a druga wręcz przeciwnie, więc później zaczynają się rozprawy etc., a po co to komu; można się rozstać bez tego wszystkiego, a na to wygląda iż Dominic i jego żona tak własnie zrobili i chyba jest to najlepszym rozwiązaniem...
Michael Scofield
Michael Scofield
mam trochę inne przeżycia, jeśli o to chodzi i dla mnie rozwód to synonim cierpienia, chociaż zwykle jest on tym mniejszym złem, które trzeba wybrać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”