Tweener
No mam takie pytanie czy jest Prison Break (gra) na telefon? Wiem, ze na podstawie seriali sa Lost i Heroes, a co z Prison Break. Wie ktoś może czy będzie takowa gra? Było by naprawde syto! ;D
Lincoln Burrows
szukałem ale nie znalazłem
ale pewnie szybko powstanie 
C-Note
Nie jestem pewnien w stu procentach czy gra PB jest na komurkę, ale jedno jest pewne że jest online. Wielka szkoda że nie ma na PC z widoku trzeciej osoby. 
Michael Scofield
jeszcze nie ma ale mysle ze zrobia
Sara Tancredi
nie ma
Świeżak
Nie mogę przejść tych podziemi jak uciekamy grupą ;/ strażnicy muszą mnie zawsze przyciąć ! 
Michael Scofield
mam to samo... Trudze się i nic... --'Nie mogę przejść tych podziemi jak uciekamy grupą ;/ strażnicy muszą mnie zawsze przyciąć !
John Abruzzi
Ostatnio pobrałem sobie tą grę z forum mojej nokii, ale niestety nie działa. Wyskakuje jakiś błąd pliku. Na pewno jeszcze niedługo poszukam gdzieś indziej i jak znajdę o pogram to się wypowiem.
Sara Tancredi
jaki masz fon dominik????Na mojej n73me chodzi ale sie scina niekiedy, mam tak z javami, ale i tak 100 razy sa lepsze symbianowe i n-gage 2.0
[gral ktos moze w One na ta platforme?]
John Abruzzi
Mam Nokia 5310 Xpress Music, jest to chyba jedyna gra w jakiej taki problem występuje. Nie mam pojęcia od czego to zależy.