Świeżak
Jak myślicie czy strażnicy zobaczą jak Michael z załogą ucieka z Sony ?? Proszę o wypowiedzi 
Lincoln Burrows
zobaczą 
John Abruzzi
Aleś się chłopie rozpisał.
Czy ja wiem czy zobaczą. Pewnie tak bo dziwne żeby dla nich nie było podejrzane to jak 4 czy 5 kolesi ucieka z Sony, przeskakują przez siatke i wogóle cisza i nikt nic nie wie. To by było już naprawdę śmieszne i nie realne. Może nie będą ich aż tak gonili ale zobaczyć napewno zobaczą.
Czy ja wiem czy zobaczą. Pewnie tak bo dziwne żeby dla nich nie było podejrzane to jak 4 czy 5 kolesi ucieka z Sony, przeskakują przez siatke i wogóle cisza i nikt nic nie wie. To by było już naprawdę śmieszne i nie realne. Może nie będą ich aż tak gonili ale zobaczyć napewno zobaczą.
Lincoln Burrows
pytał czy zobaczą to napisałem
a na serio to myślę że nie jeden strażnik będzie musiał być przekupiony żeby w danym momencie "odwrócić wzrok" ^^
Świeżak
;] hehe tez tam mysle ale wiecie co potrafi Michael wykombinowac 
Lincoln Burrows
Tak potrafi .. ale nie przesadzajmy... jest kreowany na geniusza(sezon I) ale nie na boga.. ^^ ani cudotwórcę
więc na pewno podczas ucieczki wystąpią jakieś kłopoty 
Świeżak
Cały klimat serialu kształtuje się na przeszkodach, jeżeli będzie uciekał, napotka jakieś przeszkody, co widać już w odcinkach 2-4. Jeżeli w ogóle ucieknie, to na pewno ktoś go zobaczy. Z drugiej strony na pewno będzie się starał, by zobaczyło go jak najmniej ludzi, Michael jest sprytny, więc na pewno coś wykombinuje 
Michael Scofield
kłopoty wystąpią na pewno, ciekawe tylko kto przez nie zginie, bo wydaje mi się, że bez ofiar śmiertelnych się nie obędzie.
Lincoln Burrows
aaa.. co do Sucre to nie masz racji Moran.. ja go bardzo lubię i dobrze że wrócił .. a nie chciał pomagać bo był zdesperowany... tak mi się wydaje 
Sara Tancredi
Będą pewnie do nich strzelać ale uciekną bez szko
Świeżak
Sebastian a co ja wogóle powiedziałem o Sucre ?bo sobie nie przypominam:/ Sucre też jest jedną z moich ulubionych postaci z serialu PB oczywiście zaraz po Lincolnie ;]
Fernando Sucre
Nie zobaczą bo Michael pożyczy pelerynę niewidkę od Harry'ego Pottera, eh ludzie ale wy normalnie niedomyślni jesteście ^^
Świeżak
hehe psycho to może się Scofieldowi przydać
muszę mu to powiedzieć :] może mnie posłucha
:P:P:P:P:P
Wszystko jest możliwe 
Fernando Sucre
Jezu normalnie zrobił by podkop, i by wszyscy więźniowie wyszli, oc komu szkodzi XD.
C-Note
No co wy... Scofield wyjdzie głównym wejściem, co on sie bedzie męczył... Przecież i tak go nie zabiją, bo serial nie będzie miał racji bytu... ^^
Michael Scofield
ano właśnie to nie jest takie pewne bo chodzą ploty, że Michael ma właśnie "dednąć" ;-)
Świeżak
chyba bym się załamał jak by go zabili
bo to przeciesz postać filmu
nie może zginąć

C-Note
Na pewno zobaczą jak ucieka z Sony. W ten sposób film się bardziej rozbuduje i będzie jeszcze bardziej ciekawy niż do tej pory. Powiem ci jedno bez tego by się nie obyło. ;-)
C-Note
Moze go zabiją, ale np. w ostatnim odcinku... Myślę, że wcześniej na pewno nie...
Fernando Sucre
No też myślę, że go nie zabiją chyba że faktycznie w ostatnim odcinku.
Heh tak jak Ble napisała głównym wejściem wyjdzie i po sprawie ;p
Heh tak jak Ble napisała głównym wejściem wyjdzie i po sprawie ;p
Lincoln Burrows
Moran a napisałeś coś tam że Sucre to w ogóle może sie pocałować i masz go w d**** czy coś takiego, ale widzę że skasowali. A co do zabicia Michaela to NIE MOŻLIWE. To tak jakby w Rambo zabili Rambo w 20minucie filmu 
Michael Scofield
moze zabija wszystkich z serialu i tak sie skonczy PB

Lincoln Burrows
to by było "Panamsko-Amerykańska masakra mechanicznym Scofieldem" ^^ ^^ ^^
Świeżak
no to mi to udowidnij ze o nim cos pisalem a potem pogadamy !!! noobie za dyche
Lincoln Burrows
To też by było troche bez sensu .. 66odcinków się męczysz żeby mieć spokój a tu nagle Cię zabijają..Ble pisze:Moze go zabiją, ale np. w ostatnim odcinku... Myślę, że wcześniej na pewno nie...
@Moran: no comments . EOT!