John Abruzzi
Kilka tygodni temu zostało ogłoszone przez Warner Bros, że planują zrealizować film wysokobudżetowy oparty na komiksie "Justice League of America"
W filmowej wersji przygód Justice League powinni pojawić się tacy bohaterowie jak: Batman, Superman, Wonder Woman, Flash i Aquaman.
Według plotek przeciwnikami bohaterów będą OMACi oraz White Martians. Liga będzie już istnieć, ale bohaterowie będą młodsi, to ich pierwsze lata działalności. Według innych plotek Batman stworzy urządzenie zwana jako "Brother Eye" dzięki któremu szpieguje członków Ligi. Niestety pewien złoczyńca przejmie nad urządzeniem kontrolę i wykorzysta je do niecnych celów. Jeden z członków Ligi ma także odsłonić swoje złe oblicze.
W filmie w roli dwóch najbardziej znanych herosów najprawdopodobniej nie wcielą się aktorzy znani z ostatnich filmów o Batmanie i Supermanie. Zdjęcia do filmu mają się rozpocząć w połowie 2008 roku w Australii.
Potencjalni kandydaci na rolę to: Dominic Purcell (Prison Break), Wentworth Miller (Prison Break) i Jake Gyllenhaal (Donnie Darko).
Obsada (plotki):
Ryan Gosling - Batman
Victoria Hill - Wonder Woman
Tyrese Gibson - Green Lantern / John Stewart
Maggie Gyllenhaal - Jayna Wonder
Jake Gyllenhaal - Zan Wonder
Ryan Reynolds - Flash / Wally West
Laurence Fishburne - Martian Manhunter
Bruce Willis - Lex Luthor
Mel Gibson - Maxwell Lord
Jessica Biel - Talia
Scarlett Johansson - Talia
Źródło: theprisonbreak.net
W filmowej wersji przygód Justice League powinni pojawić się tacy bohaterowie jak: Batman, Superman, Wonder Woman, Flash i Aquaman.
Według plotek przeciwnikami bohaterów będą OMACi oraz White Martians. Liga będzie już istnieć, ale bohaterowie będą młodsi, to ich pierwsze lata działalności. Według innych plotek Batman stworzy urządzenie zwana jako "Brother Eye" dzięki któremu szpieguje członków Ligi. Niestety pewien złoczyńca przejmie nad urządzeniem kontrolę i wykorzysta je do niecnych celów. Jeden z członków Ligi ma także odsłonić swoje złe oblicze.
W filmie w roli dwóch najbardziej znanych herosów najprawdopodobniej nie wcielą się aktorzy znani z ostatnich filmów o Batmanie i Supermanie. Zdjęcia do filmu mają się rozpocząć w połowie 2008 roku w Australii.
Potencjalni kandydaci na rolę to: Dominic Purcell (Prison Break), Wentworth Miller (Prison Break) i Jake Gyllenhaal (Donnie Darko).
Obsada (plotki):
Ryan Gosling - Batman
Victoria Hill - Wonder Woman
Tyrese Gibson - Green Lantern / John Stewart
Maggie Gyllenhaal - Jayna Wonder
Jake Gyllenhaal - Zan Wonder
Ryan Reynolds - Flash / Wally West
Laurence Fishburne - Martian Manhunter
Bruce Willis - Lex Luthor
Mel Gibson - Maxwell Lord
Jessica Biel - Talia
Scarlett Johansson - Talia
Źródło: theprisonbreak.net
Sara Tancredi
no jakos nie moge sobie wyobrazic Wenta ani Dominica w takich rajstopach czerwonych jak miał superman 
Fernando Sucre
No dokładnie... Oni nie pasują jakoś do ról super bohaterów.
Ale Bruce Willis jako Lex!! To już jestem na tym w kinie
Sara Tancredi
hahaha śmieszne żeby oni grali takie lewe role
C-Note
Purcell jako Batman... Żenada...
Ale ta 'tymczasowa' obsada jest całkiem całkiem... Gosling ^^, Willis, Reynolds... Ach...
Ale ta 'tymczasowa' obsada jest całkiem całkiem... Gosling ^^, Willis, Reynolds... Ach...
T-Bag
no tak, chociaż ja bym sobie nawet ich potrafiła wyobrazić; pewnie smiesznie by to wyglądało, ale przecież nie tylko można grać twardzieli, ale również właśnie "lalusiowate" postacie
A właśnie obsada zapowiadała by się genialnie; tylko jeszcze rok, więc wszystko pewnie zmienią.
Tweener
Scofielda jako batmana sobie nie wyobrażam, ale Millera jak najbardziej, a Purcell nie pasowałby do batmana.
Fernando Sucre
Purcell jest za mocno jak by to powiedzieć... kłodowaty (o lol) żeby grać skaczącego po domach batmana
Michael Scofield
ot co^^ może jakiś potworek "człowiek z kamienia" będzie albo "człowiek kłoda" to się nasz Dominiś nada^^ widziałam go w innych filamch i zawsze ma ten sam wyraz twarzy ^^komiczny jest.kłodowaty
Dominic i Went mają trochę przekichane, bo zawsze będą rozpoznawani jako Scofield i Linc
C-Note
I właśnie jest główna wada serialów. Aktorom jest potem trudno odczepić się od swoich serialowych postaci... Pomyślcie, co muszą czuć aktorzy 'Mody na sukces'....AutumnLeaf pisze:Dominic i Went mają trochę przekichane, bo zawsze będą rozpoznawani jako Scofield i Linc
Fernando Sucre
A jest jakiś, który byś poleciła? Bo chętnie bym zobaczyła Linc'a w innym wcieleniu a nie wiem który sobie obejrzeć.AutumnLeaf pisze:widziałam go w innych filamch
Michael Scofield
Dominic Purcel gra w The Gravedancers, taki sobie śmieszny horrorek chociaż pomysł na niego mieli dobry ;-)
Sara Tancredi
jeśli nie grali by w PB to pewnie nawet byśmy nie komentowali czy pasują bo nie widzieli byśmy ich w innych rolachMs_psycho pisze:No dokładnie... Oni nie pasują jakoś do ról super bohaterów.
Lincoln Burrows
Dominic mi pasuje do tej roli jaką zagrał Wilis w "Sin city"