John Abruzzi
John Abruzzi
Peter Stormare grający Johna Abruzziego w serialu "Prison Break" tym razem wystąpi jako psychopatyczny lekarz w filmie "Insanitarium"
Główny bohater "Insanitarium" zrobi wszystko, by uratować swoją siostrę - uda nawet wariata. Dzięki temu znajdzie się na tym samym oddziale psychiatrycznym, co zamknięta w szpitalu wbrew swojej woli siostra. Będąc w środku odkrywają, że prowadzący ośrodek lekarz (Stormare) prowadzi eksperymenty na ludzi, w wyniku których przemieniają się oni w psychopatycznych kanibali.
W pozostałych rolach wystąpią m.in Jesse Metcalfe, Kiele Sanchez, Kevin Sussman oraz Olivia Munn.

Źródło: prison.org.pl

To będzie dobre widzieć go w takiej roli. aż się nie mogę doczekać tego filmu :D widzieć Stormarego w roli psychopaty :P zresztą dla niego to żadna sztuka grać taka postać :)
Michael Scofield
łoj ja nie trawię tego pana, ale film wydaje się dosyć ciekawy, tak mi troche horrorkiem zalatuje^^
Sara Tancredi
on pasuje mi do takiej roli :evil:
Tweener
pacjenci przemieniają się w psychopatycznych kanibali a Stormare stoi na czele całej tej watahy, powiało groza.
Normalnie to bym czegoś takiego nie oglądała bom tchórz nad tchórzami ale dla Petera zrobię wyjątek;]

dzięki KhAn za info;]
T-Bag
KhAn pisze:To będzie dobre widzieć go w takiej roli. aż się nie mogę doczekać tego filmu :D widzieć Stormarego w roli psychopaty :P zresztą dla niego to żadna sztuka grać taka postać :)
Zgadzam się; Peter już nie raz udowodnił, że potrafi zagrać każdą rolę; szczególnie nastawioną negatywnę; ale tutaj jako psychopata świenie się zapowiada, a lekarzem był w "Przeczuciu" i świetnie mu to wyszło, więc pewnie i tutaj tak będzie!
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”