John Abruzzi
Paul Scheuring scenarzysta "Prison Break" wypowiada się na temat 3 serii. Udzielił już sporo wywiadów, a oto najważniejsze wypowiedzi.
"Chciałbym też powiedzieć, że odcinek 6, który właśnie skończyliśmy kręcić, będzie jednym z najlepszych w całym serialu. Po tym odcinku już nigdy nie spojrzycie tak samo na Michaela Scofielda. To jest niesamowite - cały zespól PB spisał się znakomicie. Osobiście dla mnie to jeden z pięciu najlepszych odcinków całego serialu". Dodał też "Michael Scofield zda sobie sprawę, że jego niezwykłe umiejętności są niewystarczające w Sonie. Będzie musiał zmierzyć się ze swoimi pierwotnymi instynktami". Paul Scheuring wypowiedział się też na temat innych postaci: "Postać Susan B. Anthony już wkrótce zrobi rzeczy, które bardzo nas zadziwią". A co nami wstrząśnie wg. Paula? "Pojawi się również śmierć ważnych postaci, która wstrząśnie widzami".
Źródło: theprisonbreak.net
"Chciałbym też powiedzieć, że odcinek 6, który właśnie skończyliśmy kręcić, będzie jednym z najlepszych w całym serialu. Po tym odcinku już nigdy nie spojrzycie tak samo na Michaela Scofielda. To jest niesamowite - cały zespól PB spisał się znakomicie. Osobiście dla mnie to jeden z pięciu najlepszych odcinków całego serialu". Dodał też "Michael Scofield zda sobie sprawę, że jego niezwykłe umiejętności są niewystarczające w Sonie. Będzie musiał zmierzyć się ze swoimi pierwotnymi instynktami". Paul Scheuring wypowiedział się też na temat innych postaci: "Postać Susan B. Anthony już wkrótce zrobi rzeczy, które bardzo nas zadziwią". A co nami wstrząśnie wg. Paula? "Pojawi się również śmierć ważnych postaci, która wstrząśnie widzami".
Źródło: theprisonbreak.net
T-Bag
Wow dużo facet wyjawił i znów dał nam do myślenia jak i mnóstwo wątpliwości; to co on napisał o Scofield'zie już mi się zaczyna podobać...
Michael Scofield
ważnych postaci...mam nadzieję, że nie jednej dla mnie wyjątkowej postaci ;-)
ciekawe, chciałabym zobaczyć tego "złego" Scofielda.
ciekawe, chciałabym zobaczyć tego "złego" Scofielda.
Sara Tancredi
nie koniecznie musi być "zły"
Michael Scofield
skoro ma się zmierzyć ze swoimi pierwotnymi instynktami to tylko jedno przychodzi mi na myśl.
w sumie napisałam, że "chciałabym", co nie znaczy, że to się stanie^_~
w sumie napisałam, że "chciałabym", co nie znaczy, że to się stanie^_~
Sara Tancredi
ja mam nadzieje ze w tym odcinku będzie jazda bez trzymanki i mi spadnę z krzesła
mnie się wydaje ze Mike będzie musiał kogoś załatwić
mnie się wydaje ze Mike będzie musiał kogoś załatwić
Michael Scofield
Też mi się zdaje że będzie to coś związanego z tym że dowie się że sara nie żyje. już się nie moge doczekać 6 odcinka. 
Lincoln Burrows
"inaczej spojrzycie na MS".. hmm po tym co się porobiło w odcinku nr 4 to ja się boje co Mike zrobi.........
Fernando Sucre
"Postać Susan B. Anthony już wkrótce zrobi rzeczy, które bardzo nas zadziwią"
Ciekawe tylko czy pozytywnie. Ale odpowiedź będziemy mieli za 2 tyg.
Ciekawe tylko czy pozytywnie. Ale odpowiedź będziemy mieli za 2 tyg.
Michael Scofield
mnie się wydaje, ę pozytywnie i wo końcu ona sama będzie im pomagać..pewnie kryje jakąś bolesną takemnicę, taaa...
Fernando Sucre
No nie wiem, właściwie czemu wszyscy im mają pomagać, ktoś musi być tym złym ;p
Lincoln Burrows
Ms.psycho - w tym filmie są sami źli
jedni bardziej, jedni mniej, ale każdy z nich ma coś na sumieniu... 
Fernando Sucre
No faktycznie, nie patrzyłam na to w ten sposób ale masz rację ;-)Sebastian66i6 pisze:Ms.psycho - w tym filmie są sami źlijedni bardziej, jedni mniej, ale każdy z nich ma coś na sumieniu...
Michael Scofield
ja w sumie patrzę na to inaczej, dla mnie każdy w tym serialu ma w sobie jakiś okruszek dobra, który może się powiekszyć albo zniknąć....wykluczam żółtka i tego blond agenta, który skończył w bagażniku^^, no wiadomo o co chodzi 
Lincoln Burrows
który blond agent? bo nie pamiętam ...AutumnLeaf pisze:ja w sumie patrzę na to inaczej, dla mnie każdy w tym serialu ma w sobie jakiś okruszek dobra, który może się powiekszyć albo zniknąć....wykluczam żółtka i tego blond agenta, który skończył w bagażniku^^, no wiadomo o co chodzi
Michael Scofield
ten co przyszedł do Mahone'a do szpitala jak ten został postrzelony przez Kellermana. Potem popełnił duży błąd załatwiając bądź też samemu przyczyniając się do wypadku syna Alexa i skończył w bagażniku^^Sebastian66i6 pisze:który blond agent? bo nie pamiętam ...