John Abruzzi
Prawdziwy orzech do zgryzienia mają twórcy serialu “Prison Break”, po tym jak Sarah Wayne Callies podjęła decyzję o rezygnacji z gry Sary Tancredi.
Producenci już zastanawiają się jak rozwiązać ten problem. Jedną z rozważanych możliwości jest zaangażowanie do roli Sary Tancredi innej aktorki. Niewykluczone też, że ta postać zostanie uśmiercona.
Tymczasem jak się dowiadujemy, w pierwszych odcinkach trzeciej serii odniesiemy wrażenie jakby Sarah Wayne Callies nadal brała udział w serialu. Postać Sary będzie bowiem obecna w niektórych scenach, tyle że przedstawiona zostanie w taki sposób, że widz nie zorientuje się iż to tak naprawdę dublerka aktorki.W jednej ze scen, w której Sara odbędzie telefoniczną rozmowę z Michaelem użyto prawdziwego głosu Wayne Callies, która specjalnie dla tego fragmentu serialu nagrała na dyktafon swój głos.
Źródło: skazany-na-smierc.info
Producenci już zastanawiają się jak rozwiązać ten problem. Jedną z rozważanych możliwości jest zaangażowanie do roli Sary Tancredi innej aktorki. Niewykluczone też, że ta postać zostanie uśmiercona.
Tymczasem jak się dowiadujemy, w pierwszych odcinkach trzeciej serii odniesiemy wrażenie jakby Sarah Wayne Callies nadal brała udział w serialu. Postać Sary będzie bowiem obecna w niektórych scenach, tyle że przedstawiona zostanie w taki sposób, że widz nie zorientuje się iż to tak naprawdę dublerka aktorki.W jednej ze scen, w której Sara odbędzie telefoniczną rozmowę z Michaelem użyto prawdziwego głosu Wayne Callies, która specjalnie dla tego fragmentu serialu nagrała na dyktafon swój głos.
Źródło: skazany-na-smierc.info
T-Bag
Jej to będzie straszne, własnie natknełam się na tą przykrą wiadomość na filmwebie i szkoda mi jest Sary iż nie zagra w 3 sezonie PB, na pewno uśmiercą jej postać, bo cóż by mogli innego zrobić, a przecież inna aktorka to będzie z pewnością klapa, a nie wyobrażam sobie innej aktorki o tak specyficznej i pieknej urodzie jaką posiada Sarah, tak więc wolę, aby jednak Tancredi zmarła, z przykrością to stwierdzam, ale tak będzie najlepiej...
UŚMIERCIĆ! Nic mnie tak nie denerwuje jak zmiana aktora.
Sara Tancredi
nie no szkoda jak jej nie będzie mogliby zrobić tak, że ona gdzieś wyjedzie i już a nie od razu śmierć 
C-Note
A nie uważasz, że to będzie dosyć brutalne? Owszem, nie zaprzeczam, że film straci na zmianie aktorki, ale tak samo straci, gdy ją całkowicie uśmiercą. W tym momencie nie ma dobrego rozwiązania... Poczekajmy trochę, a twórcy PB na pewno wymyślą coś dobrego najmniejszym kosztem filmu (mam taką nadzieję...Dusqmad pisze:UŚMIERCIĆ!
Brutalne? W takim serialu?Ble pisze:A nie uważasz, że to będzie dosyć brutalne?
Moim zdaniem nie ma innej opcji.
Poza tym Sara nie jest już tak ważną postacią: rozstała się z Michaelem, a w planie ucieczki nie może raczej niczego wnieść.
Świeżak
Jak już mają zmieniać aktorkę to zgadzam się z Dusqumadem, lepiej uśmiercić.
C-Note
No nie do końca... Poza tym nie mogliby zrobić takiego 'definitywnego' zagrania, bo wiesz dobrze, że wtedy PB straciłby częśc fanów (bądźmy realistami)...Dusqmad pisze:rozstała się z Michaelem
Żebyś się nie zdziwiłDusqmad pisze:a w planie ucieczki nie może raczej niczego wnieść.
John Abruzzi
Już samo to, że wróciła było dla mnie wielkim przegięciem, a co dopiero jakby mieli dać za nią inną aktorkę. Od zawsze jestem przeciwnikiem tego, aby jednego bohatera grało wielu aktorów, jak dla mnie traci takie coś na oglądalności bardzo dużo.
C-Note
Dominik676 , ma racje ;/ to juz nie to samo jak graja 1 postac 5 aktórow xD
Świeżak
Właśnie, moim zdaniem producenci/scenarzyści serialów powinni nie bać się takich ruchów. Powiem więcej, różne postacie należy uśmiercać nie z konieczności, ale na dowód, że w tym serialu może stać się wszystko. Znacie może jakiś serial w którym zginął główny bohater i akcja działa się dalej? Ja nie. Dla mnie podjęcie tak trudnej decyzji w jakimś serialu dałoby mu ogromnego plusa - nieprzewidywalności. Wiedziałbym, że w takim serialu już wszystko może się zdarzyć. Tymczasem często jest tak, że jeden z głównych bohaterów trafia do szpitala w krytycznym stanie i już wiesz, że przeżyje, bo bo przecież go nie uśmiercą, nieDominik676 pisze:Już samo to, że wróciła było dla mnie wielkim przegięciem, a co dopiero jakby mieli dać za nią inną aktorkę. Od zawsze jestem przeciwnikiem tego, aby jednego bohatera grało wielu aktorów, jak dla mnie traci takie coś na oglądalności bardzo dużo.
C-Note
no ta ale sara nie zgineła tak jakby na 100 %
bo to była tylko głowa nie wiadomo czy sary ;>
Sara Tancredi
haaha, w Modzie na sukces to Thorna już chyba 3 aktor gra,,,, tam to już parę postaci miało paru aktorów a oglądalność ma nadal i liczba odcinków stale rośnie i rośnieOd zawsze jestem przeciwnikiem tego, aby jednego bohatera grało wielu aktorów, jak dla mnie traci takie coś na oglądalności bardzo dużo.
Świeżak
Właśnie wiadomo bo było dokładnie i konkretnie pokazane. Wypisz-wymaluj Dr. Sara Tancredi.Misterek999 pisze:no ta ale sara nie zgineła tak jakby na 100 %bo to była tylko głowa nie wiadomo czy sary ;>
Świeżak
Ja nie mogę, jeszcze z 6 odcinków do końca a ona odchodzi no co za typka 
Sara Tancredi
może podwyżka by pomogła, a może ma okres i jej przejdzie 
Michael Scofield
Ta wiadomość jest z 2007 roku i jest już nieaktualna.
Aktorka odeszła poprzez uśmiercenie jej w serialu, a później wróciła na IV sezon, jak sama twierdzi, "na życzenie fanów".
Teraz na pewno nie zamierza odejść.
Aktorka odeszła poprzez uśmiercenie jej w serialu, a później wróciła na IV sezon, jak sama twierdzi, "na życzenie fanów".
Teraz na pewno nie zamierza odejść.