C-Note
Gdy byście mieli okazjie zagrac w PB jaka byscie chcieli role
piszcie jaka i dlaczego 
Ostatnio zmieniony 2008-12-23, 01:05 przez Misterek999, łącznie zmieniany 1 raz.
Sara Tancredi
Ja bym chciał mieć rolę psychopaty, takiego nieco jak T-Bag, sprytnego, wrednego, szalonego, psychopatycznego, opanowanego, a czasami zwariowanego, że się tak wyrażę. Rola hedonisty, kogoś, kto zachodzi Scofieldowi jak drzazga za palec
Taki ktoś, kto potrafi użyć wszystkich środków, aby osiągnąć swój cel, a przy tym suwerenny, jesli chozi o nieprzynależność, ani do Drużyny A, ani do Firmy.
Nieco T-Baga, nieco Alexa.
Taki ktoś, kto potrafi użyć wszystkich środków, aby osiągnąć swój cel, a przy tym suwerenny, jesli chozi o nieprzynależność, ani do Drużyny A, ani do Firmy.
Nieco T-Baga, nieco Alexa.
Michael Scofield
Ja bym chciała zagrać rolę takiej jakiejś agentki specjalnej. Wiecie efekty specjane. Podkręcania kul i takie inne. Mogła by być to negatywna postać, ale musi mieć respekt. Tak że nikt jej nie poskoczy. Zawsze ma ze sobą broń i nie zawacha się jej użyć.
John Abruzzi
Ja to sam nie wiem, ale chyba najlepiej bym czuł się w roli takiego człowieka jak Mahone, ale tego z II serii, czyli tego jak był agentem. Taką postać to nawet mógłbym zagrać.
C-Note
hehe , ja bym chciał zagrac postac taka jak Michael albo Mahone , dlatego ze sa mądrzy i jeden i drugi jest sprytny 
Świeżak
jesli bym była facetem to Sucre, ponieważ przyjażń jest dla niego najważniejsza tak jak dla mnie, pozatym bardzo sympatyczna postac
wie co jest dla niego najważniejsze, dąży do bycia z rodziną i to jest jego cel.
Chciałabym także zagrać Gretchen
bo czasem mam ochote sie wydrzeć na kogoś i użyć wobec niego 'trooszeczkę' przemocy...
Pozatym Gretchen potrafi obeznac się w otoczeniu i szybko wybrać stały grunt. Po części urzekła mnie jej bezwzględność, brutalność i gwałtowność, a za zarazem jej drugie oblicze kochającej matki.
Chciałabym także zagrać Gretchen