Michael Scofield
Jakie obrazy, może jakaś kapa wymyslna?
Czy kupujesz sobie modne dodatki do pokoju, takie z gazet o urządzaniu?
Ja np. jak miałam faze na Indie miałam mnustwo materiałów tego typu porozwieszane na ścianach.
Czy kupujesz sobie modne dodatki do pokoju, takie z gazet o urządzaniu?
Ja np. jak miałam faze na Indie miałam mnustwo materiałów tego typu porozwieszane na ścianach.
Fernando Sucre
Ja mam w miarę ozdobny pokój
Na szklanej "gablotce" w której umieściłem książki stoi podświetlany globus, góralski róg, cudowny drewniany kuferek z "wydrukowaną" mapą, natomiast nad tą biblioteczką "przybite" do ściany jest kilka rzeczy: tamburyn i taka specjalna grzechotka zrobiona z kokosa z Szeszeli, bumerang z Australii (jakoś ciężko nim rzucić żeby do mnie wrócił, choć się czasem zaczynał cofać
) i trójwymiarowa maska, czy głowa z Kenii
. Z kolei w biblioteczce, za szklanymi drzwiczkami poukładałem różne kamienie, muszle i koralowce z Morza Martwego i Czerwonego. W planach mam jeszcze zakup kuli plazmowej, oraz takiej... świecącej lampy (xD) w której pływają jakieś bąbelki 
Poza tym meble są w moim ulubionym odcieniu brązowego, łóżko jest z ciekawego, ciemnego materiału kolorem bardzo podobnym do innych mebli, na łóżku są ciekawe rozjaśniające pokój poduszki w ciemne i jasne paski
Poza tym meble są w moim ulubionym odcieniu brązowego, łóżko jest z ciekawego, ciemnego materiału kolorem bardzo podobnym do innych mebli, na łóżku są ciekawe rozjaśniające pokój poduszki w ciemne i jasne paski
Michael Scofield
Widze że światowy z ciebie człowiek. Ja też mam dużo muszelek z wielu mórz.
Większość od znajomych ale zawsze. ;-)
A moim szytowym eksponatem są...kubańskie cygara. Uwielbiam ich zapach.
Większość od znajomych ale zawsze. ;-)
A moim szytowym eksponatem są...kubańskie cygara. Uwielbiam ich zapach.
Sara Tancredi
plakaty Realu Madryt i Zidane'a 
Tweener
wiedzialem ze chłopak to napisze...sylwek1005 pisze:plakaty Realu Madryt i Zidane'a
a ja mam plakaty załamanego Realu po meczu z Juve,i triumfującego Alexa
Michael Scofield
Ja mam jeszcze plakaty Johnna Deppa i kalendarz z piratów z karaibów.
Plakatów z Prison Break też nie brakuje.

Plakatów z Prison Break też nie brakuje.
Fernando Sucre
Cała rodzina zbierała^^ i mi tato wybrał że będzie u mnie składowisko różnych rzeczy z całego świata xDAnia1991_ck pisze:Widze że światowy z ciebie człowiek
A ja plakatów u siebie nie mam, uważam że strasznie oszpecają miejsce w którym się znajdują
Michael Scofield
To zaszczyt cię kopnął z tymi światowymi rzeczami. Też tak bym chciała w pokoju trochę takich cudek mieć.
Ja mam muszelki z oceanu spokojnego. Koleżanka mi przywiozła, jak była w USA.
Jak sobie na nie patrze to wyobrażam sobie jak piękny musi być ten pacyfik.
Ja mam muszelki z oceanu spokojnego. Koleżanka mi przywiozła, jak była w USA.
Jak sobie na nie patrze to wyobrażam sobie jak piękny musi być ten pacyfik.
Michael Scofield
kiedys miałam fioła na punkcie takich róznych pierdółek za przeproszeniem^^ ustawiałam je gdzie mogłam, na szafkach, na pułkach itp itd... kamyczki, muszelki jakies tam pamiatki...ale potem doszłam do wniosku ze wyjatkowo sie zagraciłam i wszystkie zniknęły. Zmieniłam podejscie na bardziej praktyczne i minimalistyczne.
Jedyne czego nie mogłam sobie odmówic to moje przeboskie plakaty z Thierry'm który szczerzy do mnie ząbki z każdej sciany, nawet do Krakowa przywlekłam ze soba 2, no bo bez niego czułabym sie zbyt samotna xD
jak sie ponakleja na cała sciane stos plakatów to rzeczywiscie ciezko w takim pomieszczeniu wytrzymac, ale gdy dobiera sie je kolorystycznie do np scian czy mebli, a same plakaty tez nie sa jakies specjalnie rzucajace sie w oczy to wcale nie musza szpecic otoczenia.
Jedyne czego nie mogłam sobie odmówic to moje przeboskie plakaty z Thierry'm który szczerzy do mnie ząbki z każdej sciany, nawet do Krakowa przywlekłam ze soba 2, no bo bez niego czułabym sie zbyt samotna xD
e tam, e tam...zalezy od koncepcjiMorgoth pisze:A ja plakatów u siebie nie mam, uważam że strasznie oszpecają miejsce w którym się znajdują![]()
T-Bag
Teraz w obecnym pokoju też mam plakaty, na ścianach (później się to zmieni ;-) ). Jednego Jonny'ego Deppa, jednego Willa i kilka innych PB
Mam też jedna półkę na której układam te wszystkie 'pierdoły' czyli figurki i tym podobne.
Michael Scofield
A ja jako iz mam malo polek to nie mam zbyt wielu "pierdoł". Na lawie stoi se akwarium. Nad nim wisi malutki obrazek z nad morza z bursztynkami. Nad wyrkiem wisi obrazek z komunii i trzy suche roze. na drzwiach w rogu tez mam malutki bukiecik przyklejony. Na biurku jakies zdjecie, piesek z takiej masy i drewniana skrzynka na podreczna bizuterie (i cukierki i sciagi i Bog wie co tam jeszcze jest
. W doniczce z fiolkiem mam granatowego motyla ktory kiedys byl na firance ale zbyt czesto mi spadal. Na parapecie obok w/w kwiatka leza se kamienie z gor i inne (jakies agaty ametysty kwarce kalcyty i nie wiadomo co jeszcze). A no przy zyrandolu wisi maly drewniany zloty motylek z dzwoneczkami, ktory wyadja bardzo subtelny dzwiek... I wielki michu na kanapie siedzi sobie jeszcze. To chyba wszystko
Michael Scofield
Kiedyś miałem plakaty na ścianach, teraz? teraz mam gołe ściany i też mi sie podoba, ogólnie to pokój jest schludny, niema w nim dużo pamiątek itp.Mahonia pisze:plakaty
T-Bag
Plakaty też mi już po woli się aż tak nie podobają, dlatego w nowym pokoju już ich nie będę mieć, za to co innego, ale jeszcze muszę to przemyśleć ;-)
Michael Scofield
jak sobie ktos nie chce "brudzic" scian plakatami zawsze sobie mozna ołtarzyk machnąć czyjś tam
, niekoniecznie na scianie 
T-Bag
Haha B... to ma być podpowiedź dla mnie, co do urządzania pokoju?
Nie wiem, nie wiem, jeszcze mam czas do przemyślenia xD
Nie wiem, nie wiem, jeszcze mam czas do przemyślenia xD
Michael Scofield
nie no taka bardziej uniwersalna ta rada miała byc, ale mozesz wykorzystac ja jesli chcesz
ja jakies 3 lata temu miałam taki zamysł w głowie, ale nie było warunków lokalowych za bardzo, zeby sobie ołtarz kropnąć w pokoju
ja jakies 3 lata temu miałam taki zamysł w głowie, ale nie było warunków lokalowych za bardzo, zeby sobie ołtarz kropnąć w pokoju
T-Bag
plakaty
też miałem kiedyś obwieszony cały pokój ;-)
Michael Scofield
Kurcze keidys maialm cala sciane w plakatach, a teraz nic... po prostu sie wstydze ... Nie powiesilabym sobie Paula albo Macka na scianie bo tak jakos dziwnie...xD
Michael Scofield
kazdy chyba przechodził ten trudny okres w zyciu z plakatami xD
ja sama pamietam te jakze odległe czasy gdy ze scian spogladał na mnie Enrique Iglesias
czy inni tam tacy^^
ej no edzik nie wstydz sie, nie wieszasz se na scianie Jacykowa w koncu
ja sama pamietam te jakze odległe czasy gdy ze scian spogladał na mnie Enrique Iglesias
ej no edzik nie wstydz sie, nie wieszasz se na scianie Jacykowa w koncu
Michael Scofield
No tak ale wiesz...nikt z domownikow nie wie (chyba) o moich schizach za Paulem, Mackiem czy tez kim innym...Mama tylko w pt jak sie bawila moim telefonem to wykrzyknela "ale masz ladnego faceta na telefonie! a jaki ladny samochod!"
. Nie wyobrazam sobie zeby tata mogl zobaczyc na scianie plakat Paula (najpierw trzeba go miec) albo zela 
Michael Scofield
edzik mam wrazenie ze zyjemy w innych czasach xD...mi nawet nigdy przez mysl nie przeszło, zeby sie zastanawiac co sobie moj ojciecm dziadek, matka czy wujek pomysli jak zobaczy mojego francuskiego 'bambusa' na scianie
a Ci Twoi to i tak w mniejszym stopniu zwracaja na siebie uwage
nie wiem skad u takiego edziora takie opory^^
T-Bag
nie no wiesz co rasistkaB... pisze:francuskiego 'bambusa' na scianie
ja mam jeszcze w 4 rogach porostawiane głosniki to chyba tez ozdoba
Michael Scofield
no ja to akurat wiem doskonale, niestety nie wszyscy maja na tyle otwarte rozumy zeby to pojąc ^^Piotras003 pisze:nie no wiesz co rasistkaHenry nie jest jeszcze taki czarny ;-)
ja na 18tke dostałam wieeeelkiego miska, tak wielkiego ze jak by go wyciagnąc do góry to miałby ze 2 m spokojnie i taki kloc zajmuje mi teraz polowe pokoju. Mogli mi kupic bilet do Barcelony zamiast czegos takiego xD
Nie lubie takich ozdób, teraz mam wygode, wziełam do mieszkanianajpotrzebniejsze rzeczy, reszte zostawiłam i jakos za tym nie tesknie.
Sara Tancredi
[ Dodano: 2008-11-10, 16:38 ]
'Titi' to bardziej mulat, jak wiekszosc w reprezentacji Tricolores
I do tego dobry kolega Zizou
Choc mnie troche wkurzyl ze opuscil Arsenal gdzie byl 'bogiem' i poszedl do barcy, moim zdaniem tam go marnuja ustawiajac na skrzydle, kurzcze mogl se przejsc do Realu, hmmmm juz to widze, atak : Henry&Ruud Van Nistelrooy
Sylwek - nie każdy ma ochotę czytać o piłce nożnej, a już na pewno nie w dziale Moda/Uroda. Zapraszam do działu Sport - tam możesz się wykazać i podyskutować na temat.
W skrócie: Nie offtopuj!
agulec.
I bylbym zapomnial apropo ozdob to jeszcze mam na scianie szalik Realu oraz w rogu wisza koszulki wiadomo kogo ;-) [Realowska i reprezentacji Francji]
'Titi' to bardziej mulat, jak wiekszosc w reprezentacji Tricolores
Sylwek - nie każdy ma ochotę czytać o piłce nożnej, a już na pewno nie w dziale Moda/Uroda. Zapraszam do działu Sport - tam możesz się wykazać i podyskutować na temat.
W skrócie: Nie offtopuj!
agulec.
I bylbym zapomnial apropo ozdob to jeszcze mam na scianie szalik Realu oraz w rogu wisza koszulki wiadomo kogo ;-) [Realowska i reprezentacji Francji]
Ostatnio zmieniony 2008-11-11, 10:19 przez sylwek1005, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
no wiem ale ja to taki dzikus jestem...xDB... pisze:edzik mam wrazenie ze zyjemy w innych czasach xD...mi nawet nigdy przez mysl nie przeszło, zeby sie zastanawiac co sobie moj ojciecm dziadek, matka czy wujek pomysli jak zobaczy mojego francuskiego 'bambusa' na scianiea Ci Twoi to i tak w mniejszym stopniu zwracaja na siebie uwage
![]()
zapomnialam wspomniec o wielkim klaunie (!!!) wiszacym pod sufitem