T-Bag
Wielkimi krokami zbliża się wydarzenie, na które czekają serialowi fani z całego świata. 24 lipca rozpocznie się Comic-Con 2008, czyli czterodniowe widowisko w którym biorą udział aktorzy, producenci i fani seriali.
Comic-Con jest świetną okazją dla fanów do bezpośredniego kontaktu z aktorami grającymi w ulubionych seriach. To także okazja do wyrażenia swojej opinii na temat serialu i oczekiwań na przyszłość. Ze strony producentów to z kolei szansa przekazania odrobiny wiedzy na temat nadchodzącego sezonu danego serialu.
Spotkania mają formułę jednogodzinnej konferencji prasowej i panelu dyskusyjnego, w których biorą udział nie tylko dziennikarze specjalizujący się w tematyce serialowej, ale także fani, którzy potrafią zadać kłopotliwe pytania.
A oto terminarz spotkań:
Czwartek, 24 lipca - "Dexter" i "Knight Rider"

Piątek, 25 lipca - "Prison Break", "24", "Stargate Atlantis"

Sobota, 26 lipca - "Heroes", "Lost", "Battlestar Galactica", "Pushing Daisies", "Chuck", "Fringe", "Dollhouse"

Niedziela, 27 lipca - "Smallville", "Supernatural", "Ghost Whisperer"

źródło: ThePrisonBreak.net[/i]
Michael Scofield
Gdzie to się będzie odbywać??
T-Bag
Podobno w San Diego w Californii.
Mahone
Ja chciałabym się spotkać z aktorami z oczywiście z PB, Losta i Dextera. Ciekawe, kiedy będzie 3 sezon Dextera.
Michael Scofield
W San Diego ? a juz myslalam ze sobie ich zobaczę. cóż marzenia są dla ludzi. fajny pomysł z tym spotkaniem. może beda tam polscy dziennikarze.
Michael Scofield
pewno ktos pojedzie... w sumie fajna rzecz takie przezycie xD
T-Bag
Już 24 lipca zaczęło się wielkie widowisko Comic - Con 2008. Z tej okazji pojawi się wiele spoilerów od aktorów i producentów. W tym temacie będę je razem z Magdą umieszczać i jeżeli ktoś nie chce wiedzieć co się stanie radzę nie czytać ;-)

Sarah Wayne Callies dziękuje podczas audiencji wszystkim fanom za wysyłane do niej listy i maile i mówi że dostała tony ptaków origami. Tymczasem Dominic Purcell robił zdjęcia!! Sarah mówi o Sarze, że powróci bardzo zmieniona.

Matt Olmstead dodał do tego mówiąc, że nie mogli dać Sarah roli podczas 3 sezonu, bo ona byłaby ciągle przywiązana do krzesła. „Nie ma psychologicznych barier, ale są bariery”, powiedział w odniesieniu do bohaterów.

Wszyscy mówili, ze w tym sezonie Michael będzie działał pod wpływem stresu w drodze której nikt nie może przewidzieć.

Sarah powiedziała o swojej postaci: „Myślę, ze na początku serii Sara była adwokatem w sprawie życia człowieka. Była całkowicie zmotywowana przez Ghandiego”. I myśli, ze mała jej część nie potrafiła temu sprostać. Wcześniejszą jej motywacją była tylko nienawiść i zemsta. Sarah mówiła, że samemu trzeba zajrzeć w swoje wnętrze i zastanowić się dokąd postacie zmierzają. Oni mają świadomość tego, że być może czeka ich śmierć. Aktorka dodaje, że cząstka Sary pragnęła coś zrobić, a nie bezczynnie przyglądać się w lustrze, zastanawiając się jaka to ona jest wspaniała.

Sucre powróci razem z Mahone i Bellickiem – już o tym wiedzieliśmy!!

Fan zapytał co ekipa robi za kulisami, czy się dobrze bawią?
„Robimy to od czterech lat”, Dominic powiedział. „I obojętnie gdzie jesteśmy, jest zawsze wesoło! Mówi, ze wszystko co robi, robi na poważnie, ale także realizuje to po swojemu. „Dostaliśmy naprawdę dobrego scenarzystę” mówi. Dominic także jest zadowolony z reżyserów. „Reżyserzy tego show pozwalają aktorom na spontaniczność i pozwalają na grę własnymi słowami. To jest unikalne i daje nam dużo komfortu”.

Sarah dodaje: „Myślę, że jest to plusem, kiedy pracujesz przez 16 godzin i ciągle biegasz i myślisz o powrocie do domu. To jest wtedy zupełnie zabawnie”.

Dominic mówił, że bardzo dobrze mu się pracuje z Wentworthem. „Relacje pomiędzy mną, a Wentem są bardzo przyjacielskie. Praca z Wentem jest dla mnie jednym z najłatwiejszych etapów w mojej karierze”.

Jedna z fanek życzyła córce Sarah wszystkiego najlepszego (w poniedziałek). Sarah podziękowała jej, a potem opowiadała o byciu w telewizji każdego tygodnia. Fanka powiedziała, ze to wspaniale dla małej, że może widzieć mamę w telewizji. Aczkolwiek nie podczas sceny tonięcia lub sceny z głowa w pudełku. „Może wrócę do teatru prędzej czy później” mówi. Nie wiemy o co chodzi!!

Inny fan zapytał o końcówkę 2 serii gdzie zostało pokazane laboratorium dla zwierząt. Dominic i Sarah powiedzieli, ze tez chcą wiedzieć o co chodzi. Matt powiedział, ze tak było w scenariuszu, ze PadMan założył maskę i zaczął chodzić po laboratorium by zostać wmieszany w jakaś intrygę. Scenarzyści kłócili się o to i zdecydowali wyciąć ta scenę gdy wszedł do środka. Może się to pojawić w 4 sezonie, a może nie.

Jeden z fanów mówił, ze próbował zdobyć autograf od Sarah, ale ochrona powstrzymała wszystkich fanów, a Sarah i Dominic sobie poszli. Nie dostaliśmy żadnych autografów, ani nie mogliśmy porobić żadnych zdjęć z aktorami. Bardzo szybko sobie poszli, ale i tak jestem zadowolony, ze mogłem ich zobaczyć.

Jeszcze dwie fotki ze spotkania:
Obrazek Obrazek

źródło: prisonbreakbuff
tłumaczenie: Mahonia i Madzialena
Michael Scofield
Mahonia pisze:pozwalają na grę własnymi słowami. To jest unikalne i daje nam dużo komfortu”.
tiaaa pewnie Dom poporostu nie umie zapamietac 2 linijek tekstu ( :-P - oczywiście tylko sobię żarcikuje )
Mahonia pisze:Jeden z fanów mówił, ze próbował zdobyć autograf od Sarah, ale ochrona powstrzymała wszystkich fanów, a Sarah i Dominic sobie poszli. Nie dostaliśmy żadnych autografów, ani nie mogliśmy porobić żadnych zdjęć z aktorami.
a To badzo nieładnie z ich strony, wielu fanów głównie po to tam poszło,a oni ich olali - bardzo lekcewazące zachowanie , co innego gdyby był tam Will - on zawsze chetnie się fotografuje z fanami :-D

Wogóle ja bym im proponowała jakąs promocję w Europie , bo przeciez tu tez mają tysiace fanów - Ale widocznie Amerykanie maja to do siebie że myslą że USA to cały swiat :-( i w ten sposób nie mamy nawet mozliwości "podziwniania" takich gwiazd z bliska
Michael Scofield
a To badzo nieładnie z ich strony, wielu fanów głównie po to tam poszło,a oni ich olali - bardzo lekcewazące zachowanie , co innego gdyby był tam Will - on zawsze chetnie się fotografuje z fanami
No wlasnie...To swiadczy o nich, bo powinni rozdac chociaz pare autografow (nie sa w stanie uszczesliwic wszystkich ) zeby sie jakos podlizac, bo wiadomo ze fani lubia takie akcje. Chociaz w sumie wtedy moglyby pojawic sie "zamieszki" ze on dostal, ja nie dostalem i wogole...dowciapnie by bylo
Michael Scofield
Hmm.. przecież nie zawsze jest tak, że wszyscy czekający na autografy je dostają. Myślę, że nie byłoby z tego powodu żadnych problemów - poza tym, że osobom, którym by się nie udało dostać autografów byłoby przykro.
Ale jak bardzo zmieniło by się zdanie samych fanów, gdyby przynajmniej Dom i Sarah do nich podeszli. Nie wiem, nie było mnie tam i nie widziałam, ale z opisu wynika, że po prostu olali fanów, którzy przyszli tam dla nich i uciekli, a takie zachowanie mi się nie podoba.
C-Note
Oj wiele bym dał żeby się spotkać z tymi aktorami ale na razie to niestety tylko marzenia.
Mia
Fernando Sucre
Po przeczytaniu kilku relacji z tego spotkania jestem trochę zniesmaczona. Szczególny opiernicz należy się Dominicowi za olewanie fanów, niekulturalne odzywki (padł m.in zwrot "chrzanić to!")lekceważenie sytuacji...oczywiście nie spodziewalam się po nim, że pokaże klasę ale przegiął pałkę swoim zachowaniem. Sarah jakos dodawała atmosferze humoru, czasem walnęła jakimś żarcikiem ale i tak ponoć była straszna stypa w porównaniu z innymi serialami. Kolejny minus - nie było Went'a :-/ a szkoda bo może poziom kultury byłby wiekszy, no cóż ale wysłali go na jakieś obrady a Dom'a posadzili przed mikrofon :-/ To, że się szybko zmyli też nie wygląda za dobrze, w końcu impreza była ogromna okazją na spotkanie z fanami a oni od niego "uciekli".Nie tak sobie wyobrażałam to wszystko. Moim zdaniem powinni wybrać innych reprezentantów, choćby William'a albo Amaury (przynajmniej nie byłoby takiego sztywniactwa)
T-Bag
Michael Scofield
Dominic nie dawał autografów bo nie chciał zeby wyszło na jaw ze nie zna literek ^^
PatuŚ pisze:( :-P - oczywiście tylko sobię żarcikuje )
yhy xD

w sumie co sie dziwic, gwiazdy... :lol:
choc po przeczytaniu akapitu dochodze do wniosku ze sam ich widok zadowolił tam zebranych...
C-Note
to tylko marzenia ;D kto by sie nie chcial spotkac z nimi ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”