Cześć mam na imię Dawid co mówi mój login. Pochodzę z Iłży na samym dole województwa Mazowieckiego. Jestem fanem PB oraz Wentwortha Millera

Jest to jedyny serial (jedyna rzecz) na punkcie której miałem obsesję. Interesuję się głównie muzyką i udzielam się na forach muzycznych, gdzie promuję PB, niestety po zakończeniu emisji serialu jego popularność znacznie zmalała. Kiedyś miałem założyć stronę o Wencie, ale nie miałem wtedy takiego doświadczenia, teraz znowu naszła mnie ochota, ale jest mało popularny.
Nie wiem czy forum jeszcze żyje, czy już obumarło, ale postanowiłem się zarejestrować. Jestem pewien że jest tutaj jakaś paczka, do której mam nadzieję się doczępię (nawet na siłę

)
O serialu:
Ulubiona postać - Michael Scofield
Ulubiony odcinek - ten, w którym Michael ratuje Sarę
Ja i PB - jak już wspomniałem, jest to jedyna rzecz na punkcie której miałem obsesję, zbierałem wycinki, plakaty itd. Z chwilą gdy Polsat przerwał emisję 4 sezonu, wszystko spaliłem. Szkoda, że nie wiedziałem wtedy o forum
Jak już wspomniałem interesuję się muzyką, a zwłaszcza popem (przez co niektórzy mnie krytykują, bo pop to dno). Są gusta i guściki, ja lubię taką muzykę na której się wychowałem, zwłaszcza Christina Aguilera i Justin Timberlake. Udzielam się na wielu forach muzycznych min. christinaaguilera.com.pl gdzie jestem moderatorem oraz na mojej własnej stronie beyonce.com.pl którą założyłem 4 sierpnia tego roku.
Z seriali oglądam jeszcze Friends, Cudowne Lata oraz Chirurgów (jeszcze jak byłem młodszy to 7th Heaven i Chermed)
Ulubieni aktorzy: Wentworth Miller i Channing Tatum
Ulubione aktorki: Katrine Haigl, Lisa Kudrow, Anne Hatheway, Meryl Strip, Amanda Seyfried
To na razie tylę co musicie o mnie wiedzieć. Hello everyone