Michael Scofield
Jody Lyn O'Keefe na pewno pojawi się w czwartym sezonie serialu "Prison Break" (Skazany na śmierć). 29-letnia aktorka przyznaje, że nie wie jednak, czy zagra w całej nowej serii, czy tylko w jej części.
- Wracam na nowy sezon. Nie wiem jeszcze, czy na cały, bo tego mi nie powiedziano - przyznała aktorka w wypowiedzi dla TVGuide. O'Keefe pytano o to jak będzie wyglądać nowa seria. - Niestety nic nie mogę o nim jeszcze powiedzieć, bo na razie nic nie wiem. Nie miała jeszcze w rękach scenariusza - odpowiedziała.
Dla Jody Lyn O'Keefe praca na planie "Skazanego na śmierć" zacznie się nieco później, niż dla całej ekipy. - Na plan wracam 28 maja. Wiem, że prace zaczynają się kilka dni wcześniej, ale moje zdjęcia zaplanowano nieco później.
29-letnia aktorka nie ukrywa, że wiadomość o powrocie do serii Sarah Wayne Callies bardzo ją uradowała. - Bardzo się cieszę, że Sarah wraca do serialu. Właściwie, to dopiero co się poznałyśmy. Czeka nas sporo zabawy na planie zdjęciowym. Mam nadzieję, że dojdzie do emocjonujących scen z udziałem naszych postaci.
Nowy sezon niesie za sobą zmianę miejsca, gdzie kręcono "Skazanego na śmierć". Producenci zamienili Dallas na Los Angeles. - Bardzo się z tego cieszę, bo na co dzień żyję w Los Angeles. Zdjęcia w Teksasie były czymś wyjątkowym i fajnym, ale bycie blisko domu jest dla mnie ważną sprawą - zakończyła aktorka.
źródło: prison.org.pl
- Wracam na nowy sezon. Nie wiem jeszcze, czy na cały, bo tego mi nie powiedziano - przyznała aktorka w wypowiedzi dla TVGuide. O'Keefe pytano o to jak będzie wyglądać nowa seria. - Niestety nic nie mogę o nim jeszcze powiedzieć, bo na razie nic nie wiem. Nie miała jeszcze w rękach scenariusza - odpowiedziała.
Dla Jody Lyn O'Keefe praca na planie "Skazanego na śmierć" zacznie się nieco później, niż dla całej ekipy. - Na plan wracam 28 maja. Wiem, że prace zaczynają się kilka dni wcześniej, ale moje zdjęcia zaplanowano nieco później.
29-letnia aktorka nie ukrywa, że wiadomość o powrocie do serii Sarah Wayne Callies bardzo ją uradowała. - Bardzo się cieszę, że Sarah wraca do serialu. Właściwie, to dopiero co się poznałyśmy. Czeka nas sporo zabawy na planie zdjęciowym. Mam nadzieję, że dojdzie do emocjonujących scen z udziałem naszych postaci.
Nowy sezon niesie za sobą zmianę miejsca, gdzie kręcono "Skazanego na śmierć". Producenci zamienili Dallas na Los Angeles. - Bardzo się z tego cieszę, bo na co dzień żyję w Los Angeles. Zdjęcia w Teksasie były czymś wyjątkowym i fajnym, ale bycie blisko domu jest dla mnie ważną sprawą - zakończyła aktorka.
źródło: prison.org.pl
Michael Scofield
Cieszy się że Sara wraca, bo sama obcięła jej głowę i cieszy sie że nie będzie miała już wyrzutów sumienia.
W sumie to było do przewidzenia że wróci bo nie wyjaśnił się jeszcze wątek powiązania jej z Jamesem.
W sumie to było do przewidzenia że wróci bo nie wyjaśnił się jeszcze wątek powiązania jej z Jamesem.
Michael Scofield
No - będzie Jodi, będzie Sara, będzie się działo
chociaż mi nawet przez myśl nie przeszło, że Jodi może nie być oO Ciekawe jak długo jej postać da radę ujść z życiem..? hehe
Będą kręcić w Los Angeles - szczęściarze z mieszkańców^^ i dla aktorów łatwiej, bo pewnie większość tam mieszka^^
Nie no, fajnie fajnie.. zaczynają się newsy, a to znaczy, że coś się dzieje
Będą kręcić w Los Angeles - szczęściarze z mieszkańców^^ i dla aktorów łatwiej, bo pewnie większość tam mieszka^^
Nie no, fajnie fajnie.. zaczynają się newsy, a to znaczy, że coś się dzieje
Michael Scofield
oo... fajnie będzie i ciekawie 
czyli to dobry znak "Dagulec pisze:Nie no, fajnie fajnie.. zaczynają się newsy, a to znaczy, że coś się dzieje![]()
Michael Scofield
Co do tego ile da radę pożyć, to może być różnie. Biorąc pod uwagę umiejętności Scofielda to długo sie życiem nie nacieszy. Ale producenci pewnie znowu wymyślą mu jakieś komplikacje.

Michael Scofield
Fajniusio ^^ Będzie ciekawie ^^ Im więcej wiadomości o powrocie Sary od aktorów itp. tym bardziej staje się to dla mnie rzeczywiste xD Może to, że zaczyna później kręcić ma jakieś znaczenie... Oo Może... w ogóle nie będzie jej w 1 odcinku ... Albo coś... xD
Fajnie
Bedzie mozna zobaczyc, co teraz pokaze
Bardzo jestem tego ciekawa 
Michael Scofield
Ona też ma umiejętności..OoAnia1991_ck pisze:Biorąc pod uwagę umiejętności Scofielda to długo sie życiem nie nacieszy
Oby grała w całym 4 sezonie,musi grać, późno rozpoczęła przygodę z PB, jeden sezon i już ma odejść?
Nie możliwe, twórcy na pewno tak nie zrobią ;-)