hehehe.. nie no, kawał dobrej roboty^^ widać, że się staraliście.
Ogólnie to.. albo ogólnie będzie na koniec, teraz powiem, co mnie raziło

Po pierwsze to se myślę, że przydał by się jakiś lepszy montaż, sceny były czasami pourywane i za krótkie, brakowało mi tzw. wizji reżysera - skąd ta kamera dokąd i ujęć z różnych stron, żeby lepiej zaczaić przestrzeń. Wkurzająca była też trzęsąca się ręka kamerzysty, no ale wiadomo jak się kręci amatorską kamerą bez statywu, więc pomijam :] ...ale żeby uniknąć w przyszłości latającego obrazu, może kamerzysta zamiast np. biec za Wami z kamerą powinien stanąć w takim miejscu, żeby mieć obraz całości? Przydałaby się też jakaś obróbka obrazu, jakiś filtr albo coś, żeby wiecie - było takie z bajerem

Z minusów to jeszcze było mało dialogów, a jak już mówiliście to prawie nic nie było słychać.. przez to ciężko było się zorientować kto jest kto.
Co mi się podobało to muzyka - naprawdę bardzo duży plus tych filmów. Fajne lokacje, miejsca, to boisko, kraty, a tunele to już w ogóle^^ Dobre były też niektóre ujęcia, np właśnie te w tunelach^^ tatuaż był ekstra, aż byłam przez chwilę w szoku, że kolega dał się tak porysować

ale wyglądał świetnie^^
Co mnie rozśmieszyło to mieszkanie Scofielda, a dokładniej mówiąc plany ucieczki

oczywiście w pozytywnym znaczeniu^^ i okradanie sklepu z obudowami do telefonów hahaha xD chyba xD
Galeria zdjęć jest super, foty są naprawdę dobre, ale też dodałabym im trochę wyrazu i tego bajeru
Ogólnie

to szacun. Serio. Miało swój klimat. Jak na.. że tak powiem Polskie warunki zwykłych dzieciaków wyszło naprawdę dobrze :] Samo to, że nakręciliście coś takiego z kumplami jest fajne. Widać, że się świetnie przy tym bawiliście i to się liczy :] No i to 'Savin' Me' na końcu^^ mmmm..