Michael Scofield
wszystko mnie drażni. Tak wiecej cholera. I sie nie zmienie!!!!!!!
Lincoln Burrows
Skora Żanetka ma humor jak ja to mam taki sam... Jestem zła, mam katar, śpiąca (mimo to, iż wstałąm o 13) Mam dość wszystkiego i w dodatku musze jutro wstać na 8... ah....Żal jednym słowem....
Michael Scofield
aa no.. jako tako.. już na swoich śmieciach :] tylko trzeba się wziąć do roboty..
Michael Scofield
Nie jest źle.
Właśnie sobie przypomniałam,że jutro do szkoły.. hmm gdzie jest mój plecak? Nie ma to jak robić wszystko na ostatnią chwile..
Jak jutro hitler zrobi nam sprawdzian z historii to leze i kwicze..
Właśnie sobie przypomniałam,że jutro do szkoły.. hmm gdzie jest mój plecak? Nie ma to jak robić wszystko na ostatnią chwile..
Jak jutro hitler zrobi nam sprawdzian z historii to leze i kwicze..
John Abruzzi
AAAAAAAA
Jutro mam basen
gdzie mój strój? *szuka*
Michael Scofield
a milutko ^^ ciuchy naszykowane jutro wielkie pakowańsko w 1o minut ^^ to jest to, co kocham najbardziej ^^
Michael Scofield
A mi jest smutno...
zimno mi w jedną ręke, ale drugą nie!!
Oka mi się zamykają... Nie chce mi się żyć...
zimno mi w jedną ręke, ale drugą nie!!
Oka mi się zamykają... Nie chce mi się żyć...
Michael Scofield
Ogólnie dobrze trochę śpiący
ale mam humor dobry :->
Michael Scofield
po szalonych nocnym odliczaniu, obudzona brutalnie i za wcześnie...
było dobrze jest źle. Mam nadzieję, że będzie lepiej.
było dobrze jest źle. Mam nadzieję, że będzie lepiej.
Michael Scofield
ja się czuję, jakbym spała z tym cyferkami oO
ogólnie to nawet dobrze, tylko mam nadzieję, że jak wrócę z uczelni to mi wróci chęć do życia :]
ogólnie to nawet dobrze, tylko mam nadzieję, że jak wrócę z uczelni to mi wróci chęć do życia :]
Michael Scofield
no w miare xD
tylko co do cholery oznacza ZWM?
aaaaaaaa Zwiazek Walki Młodych...nie ma to jak *zamrok*
tylko co do cholery oznacza ZWM?
aaaaaaaa Zwiazek Walki Młodych...nie ma to jak *zamrok*
Michael Scofield
beznadziejnie nieco. muszę posprzątać i rozpakować się...do tego moja kochana ciotka zaczęła mnie rozstawiać po kątach we własnym akademiku --'
Michael Scofield
Bardzo, bardzo śpiąca...
i własnie zjadam siebie bo z nudów nadgryzam wargę...
Nie chce mi się iść do szkoły!!
i własnie zjadam siebie bo z nudów nadgryzam wargę...
Nie chce mi się iść do szkoły!!
Michael Scofield
Jakoś tak dziwnie?? niewyspany głowa mnie boli ehh..
T-Bag
choc jestem chory to samopoczucie jest niezle
ogolnie dzien zapowiada sie fajnie ;-)
Michael Scofield
Rano było nawet gorzej niż tragicznie...później było lepiej ^^, a teraz jest źle...moja głowa...ten spacer był jednak za długi...
Michael Scofield
a nawet...byłam sobie w sklepie.i sobie kupiłam białą bluzkę,spodnie od garnituru i buty(mam nadzieje ze to takie ostatnie) nie jest źle ;]
Tweener
Nawet w porządku humor mnie nie opuszcza
Wstałem nawet wcześniej z powodu lodu i śniegu na drodze,do pracy pojechałem i pół dnia przeleciało. Najgorsze jest to że jutro mam sprawdzian z matmy i kompletnie nie mam chęci zajrzeć do zeszytu.
Lincoln Burrows
Ja się czuję źle.... Bardzo.... Jestem zła.... Ale jutro na wojewódzkie... I Żanetka chyba będzie... Ahh... Co prawda znowu se wstydu narobimy... Ale ciiii... xDD
Michael Scofield
Ja się czuję beznadziejnie. Znowu głupie koleżanki sobie polew zrobiły ze mnie i dostałam 3 z przyry. Masakra. I jeszcze po chleb muszę iść.... a tak mi się nie chce.... ;-)
Michael Scofield
mk95, nie przejmuj sie nimi ;*
Ja własnie wcinam czekolade.. i chyba pojde spac bo jestem strasznie zmęczona.. szkola mnie kiedyś wykończy. Gosciu oddał dzisiaj zdjecia klasowa.. zrobił z nas potwory.. dosłownie OO
Ja własnie wcinam czekolade.. i chyba pojde spac bo jestem strasznie zmęczona.. szkola mnie kiedyś wykończy. Gosciu oddał dzisiaj zdjecia klasowa.. zrobił z nas potwory.. dosłownie OO
Michael Scofield
ech mk, widzę, że takie głupie krowy trafiają się wszędzie, ja miałam takie problemy w gimnazjum.
A mi źle, mógłby mi ktoś zrobić herbatki...albo mnie przytulić...o...zadzwonić...a chrzanić takie życie. Jeden wielki kanał.
A mi źle, mógłby mi ktoś zrobić herbatki...albo mnie przytulić...o...zadzwonić...a chrzanić takie życie. Jeden wielki kanał.
Michael Scofield
haha^^ ja sie czuje wspaniale mimo ze jestem od dwóch dni niema... jak zwykle takie zapalenie kratani ze nawet słówka nie moge wypowiedziec..
więc forum i gg pozostało mi jedyna forma komunikacji 
Michael Scofield
debilnie.
Michael Scofield
hehe fajnie
tak błogo