Michael Scofield
nawet nawet. mogłabym nic nie robić do końca życia xD chciałabym sie urodzić geniuszem i juz studiować w Stanach 
Michael Scofield
moja matka jest idiotka!!!!!!!!!!!!!
A to czemu?? Coś sie stało??B... pisze:moja matka jest idiotka!!!!!!!!!!!!!
Ja czuję się swietnie (jak jest atmosfera przedświąteczna, to zawsze czuję się jak w niebie
Michael Scofield
spokojniutko B... moja 'mamusia' też czasem przechodzi samą siebie grrr
Michael Scofield
ja nie wytrzymuje nerwowo w tym domu, dorobie sobie chyba klucz do pokoju i bede tam siedziec całymi dniami ,a wode wysysac z podstawek do kwiatków 
Michael Scofield
po oczyszczającej rozmowie świetnie...pomogło i mnie i mam nadzieje że jej też pomoże :* a więc jeszcze raz...When You Say Nothing At All
Michael Scofield
ech, pomogło pomogło ^^ od razu się humor świąteczny zrobił xD
Michael Scofield
najedzona i... rozleniwiona^^
iiii dobrzee miiii.... la la la
iiii dobrzee miiii.... la la la
Michael Scofield
jak wyżej...
tylko, że mnie tak boli głowa...
tylko, że mnie tak boli głowa...
Michael Scofield
dobrze,gdyby nie te wszystkie potrawy....
no i gdyby moja mama rozumiała słowa"Daj mi spokój","Nie rusz mojego telefonu" oraz"Chce by sama"^^
no i gdyby moja mama rozumiała słowa"Daj mi spokój","Nie rusz mojego telefonu" oraz"Chce by sama"^^
Michael Scofield
a ja jestem sama w domu, nie ma to jak rodzinne swięta...^^
kocham takie chwile xD
kocham takie chwile xD
Michael Scofield
Zmęczony do kwadratu a tu jeszcze przede mną................
Michael Scofield
ok...tylko mi się spać chce, a reklamy na polsacie puszczają co 15 minut...imbecyle.
Michael Scofield
Ok. Ale jak mysle o tym jak musze wyglądać dla człowieka który mnie obserwuje... ;p
Wychodząc z pokoju najpierw wystawiam mój telefon potem powoli wychodze cały czas trzymając go przed sobą...
Mam takich szalonych braci, że pewnie wyleja na mnie kilka wiader wody...
Trzeba mieć jakieś ubezpieczenie...
No i przez to wszystko czuje się już gorzej...
Wychodząc z pokoju najpierw wystawiam mój telefon potem powoli wychodze cały czas trzymając go przed sobą...
Michael Scofield
Głownie MOKRO ale za to jestem Heppy ... uwielbiam poranne walki na miski, butelki, a dziś jeszcze śniezki
co prawda cały pokoj płynie a ze ścian woda płynie potokiem ale za to tradycji stało się zadośc ;-D
Michael Scofield
Czuję się po prostu jak zwłoki. Bo niby i siedzę dzisiaj cały dzień na forum, ale jednak tylko do 4. Matka wymyśliła głupią imprezkę, którą organizuje jakieś dziecko bez neta. I nici z mojego planu wojny na wodę ze znajoma, bo zimno. Ogólnie, życie jest do rzyci.
Michael Scofield
łeeeeeeeeeeeeee zleeeeeeeeeeeeeee
znaczy jeszcze nie, ale zaraz tak bedzie...
wczoraj było pieknie, nikogo w domu, tylko ja i mój pies ewentualnie, no i kot jedzacy wiadrami
na dole^^
a dzis co? myslałam ze znowu gdzies jada jak zawsze w 2 dzien sw! a tu prosze! zjazd...
no nie! biore klucz i okupuje pokoj mojego brata, tam sie nikt nie dostanie.
znaczy jeszcze nie, ale zaraz tak bedzie...
wczoraj było pieknie, nikogo w domu, tylko ja i mój pies ewentualnie, no i kot jedzacy wiadrami
a dzis co? myslałam ze znowu gdzies jada jak zawsze w 2 dzien sw! a tu prosze! zjazd...
no nie! biore klucz i okupuje pokoj mojego brata, tam sie nikt nie dostanie.
Michael Scofield
świetnie ^^ kocham święta ^^ tylko zimno na dworze 
Michael Scofield
może być w sumie...siedzę i nie robię nic innego tylko jem...tylko, że kończy mi się cola i cholernie boli mnie głowa...kurcze no...;<
Michael Scofield
o dokładnieAutumnLeaf pisze:może być w sumie...siedzę i nie robię nic innego tylko jem
dzisiaj ostatni dzień w domu, jutro wracam^^ ogólnie to dobrze, tylko spac mi się chce.
Michael Scofield
czuję się...gruba --'
a ja wracam w czwartek a dzisiaj wieczorem to się chyba spakuje xD
a ja wracam w czwartek a dzisiaj wieczorem to się chyba spakuje xD
Michael Scofield
o nie dziś wieczorem to robimy co innego xDAutumnLeaf pisze:a dzisiaj wieczorem to się chyba spakuje xD
Najedzona jestem
Nie ma to jak święta:szynka, jajka, różne ciasta itp.
To sobie teraz poczekamy do Bożego Narodzenia, żeby znowu się najeść do syta
To sobie teraz poczekamy do Bożego Narodzenia, żeby znowu się najeść do syta
Michael Scofield
jak tylko mi się uda xD mniaam...w czwartek to chyba pokój rozniosę xD lalalaaa!
Michael Scofield
uda się xD co ma sie nie udac xDAutumnLeaf pisze:jak tylko mi się uda
ja też dzisiaj robię akcję xD
głodna jestem