T-Bag
Ta.. świetny koleś, nie będę się rozpisywać nad jego zaletami
Moja koleżanka, która jeszcze nie oglądała drugiej serii twierdzi, że jestem maniaczką tej postaci. Mówi, ze jestem chyba nienormalna, że podoba mi się taki brzydki facet! Myślałam, że ją za to zatłukę
Ale pewnie zmieni zdanie po obejrzeniu drugiego sezonu, bo jak nie to jej pokażę 
Tweener
Ja Mahone'a bardzo lubię...Jedna z lepszych postaci... ;-)
Co prawda wkurzył mnie strasznie, jak zabił Abruzziego i Tweenera...
Ale i tak lubię go bardzo...Chyba najlepszy w 2 sezonie...W 3 trochę taki był na prochach, ale również ciekawie się jego wątek rozwijał... ;-) No i nawet, nawet przystojny... ;-)
Ciekawe co pokaże w 4 sezonie...
Co prawda wkurzył mnie strasznie, jak zabił Abruzziego i Tweenera...
Ale i tak lubię go bardzo...Chyba najlepszy w 2 sezonie...W 3 trochę taki był na prochach, ale również ciekawie się jego wątek rozwijał... ;-) No i nawet, nawet przystojny... ;-)
Ciekawe co pokaże w 4 sezonie...
Michael Scofield
No "trochę" taki był, ale za to jaki był wtedy fajnygosia!. pisze:W 3 trochę taki był na prochach
Jednak mam nadzieję, że w 4 serii już na prochach nie będzie - ja go muszę jeszcze w garniaku i w akcji zobaczyć
W sumie.. Mahone - prochy, prochy - Mahone.. tak było zawsze.. ciekawe jaki będzie/byłby Alex bez dropsów^^
Fernando Sucre
Bez prochów? Nie wiem. Ale muszę powiedzieć że świetnie zagrał tę rolę. Tak jakby kiedyś sam brał. Oby nie. Nie, na pewno nie.
T-Bag
Całkowita zgoda agulecagulec pisze:No "trochę" taki był, ale za to jaki był wtedy fajny
Jednak mam nadzieję, że w 4 serii już na prochach nie będzie - ja go muszę jeszcze w garniaku i w akcji zobaczyć
W sumie.. Mahone - prochy, prochy - Mahone.. tak było zawsze.. ciekawe jaki będzie/byłby Alex bez dropsów^^
Michael Scofield
ehehe.. dropsy = prochy, dropspen = magiczny długopis^^ taki nam się wypracował forumowy slang 
Eeee.. masz rację, czym ja się martwię. Jaki by nie był Mahone w tej 4 serii - na prochach, czy bez - i tak będzie świetny bo Fichtner o to zadba^^
Eeee.. masz rację, czym ja się martwię. Jaki by nie był Mahone w tej 4 serii - na prochach, czy bez - i tak będzie świetny bo Fichtner o to zadba^^
Michael Scofield
zadnych dropsów, teraz Alex bedzie wykonaywał prace fizyczna w przyduzej czapeczce i zadne dropspeny mu potrzebne nie bedą
wróci z garniakiem i bronią xD nanana ale bez dropsów
ja wam to mówie xD
wróci z garniakiem i bronią xD nanana ale bez dropsów
Fernando Sucre
Mi też się tak wydaje. W końcu po co mu je. Też mam nadzieje że go zobaczę w garniaku i z komórką przy uchu. 
Fernando Sucre
Zwłaszcza, że on tak fajnie ją zawsze trzyma ;-) Tak samymi palcami - delikatnie, z gracją, "po Mahonowemu" ;-)Scylla pisze:i z komórką przy uchu.
Michael Scofield
..bo by mu się w łapie utopiła ehehe..
i fajnie otwiera klapkę^^ tak..

o właśnieLuthien pisze:delikatnie, z gracją, "po Mahonowemu" ;-)
Fernando Sucre
Dragi, komórka, długopis.... czego by nie miał lub nie brał zawsze wygląda bosko.
Mahone
TakScylla pisze: zawsze wygląda bosko.
Fernando Sucre
Każdy lubi co innego a ja lubię Willego
Ale mi się zrymowało
T-Bag
No właśnie moje też tego nie dostrzegają. Ale nic nie poradzę, że się nie znająMadzialena pisze:Dlaczego moje kumpele tego nie dostrzegają?
Mahone
Nie wiedzą co dobreMahonia pisze:Ale nic nie poradzę, że się nie znają
T-Bag
Może, ale wątpię, chociaż... zobaczymyMadzialena pisze:może kiedyś przejrzą na oczy
Michael Scofield
I don't think so xD
człowiek rodzi sie albo z gustem albo bez
ehehe xD
no!
teskno mi do garniaka bo bez niego to juz nie to samo^^ ostatnio zauwazam ze mi coś z nim przechodzi, nie wiem moze to przez to EURO
człowiek rodzi sie albo z gustem albo bez
no!
teskno mi do garniaka bo bez niego to juz nie to samo^^ ostatnio zauwazam ze mi coś z nim przechodzi, nie wiem moze to przez to EURO
T-Bag
B..., nic nie może Ci przejść! Musimy wspierać naszego Alexa! ;-)
Mahone
Wkurzający się Alex to dla mnie poezja 
T-Bag
Madzialena a może nam coś napiszesz?Madzialena pisze:Wkurzający się Alex to dla mnie poezja
Fernando Sucre
Alex w garniaku to poezja. Z resztą on w każdym wydaniu jest świetny. 
Mahone
ojj.. jak go dziś zobaczyłam czystego w garniaczku i jego niezawodnych okularkach to aż ahhh^^
no i oczywiście jak zaczął mi rozszyfrowywać Majka...
jaki on ma łęb to poezja ^^
no i oczywiście jak zaczął mi rozszyfrowywać Majka...
jaki on ma łęb to poezja ^^
Fernando Sucre
A jak sobie siedzial na ławeczce i rozmawiał przez telefon 
T-Bag
Jak oglądałam tą scenę z koleżanką, to ona do mnie coś takiego: "Tylko nie dostań zawału" ;-)Scylla pisze:A jak sobie siedzial na ławeczce i rozmawiał przez telefon
Fernando Sucre
A moje nic nie wiedzą. I nie ma problemu.
Alex fajnie wygląda też w okularkach.