Mahone
Łohohoh.... Trochę mnie ominęło w tym temacie...Zdjęcia- no po prostu brak słów. A te oczy..Mmm... 
Michael Scofield
Prosze porcje Willa
nie wiem czy były ;]
dobra tyle wam starczy xDxD
dobra tyle wam starczy xDxD
Michael Scofield
było wszyściustko
ale i tak cudowne^^
lubię to zdjęcie jak Alex kopie dół ..i chcę takiego lekarza xD
lubię to zdjęcie jak Alex kopie dół ..i chcę takiego lekarza xD
Sara Tancredi
Naprawdę macie konkretnego fioła na jego punkcie
.
Wrzucam wam linka ze screenami z jakiegoś filmu, nawet nie znam tytułu, tutaj macie do podziwiania nie tylko jego piękne oczy
http://fanzone50.com/Bill/Go2.html
ps.jak za ostro to usunac
Wrzucam wam linka ze screenami z jakiegoś filmu, nawet nie znam tytułu, tutaj macie do podziwiania nie tylko jego piękne oczy
http://fanzone50.com/Bill/Go2.html
ps.jak za ostro to usunac
Michael Scofield
na 4 wygląd najlepiej. fajny z niego facet jest. W fartuszku lekarskim też niczego sobie....
Michael Scofield
pewnie były ale sie na nie natknęłam, zasliniłam i stwierdziłam ze wkleje xD

Michael Scofield
Wy mnie tu chcecie wykończyć.. wszyscy po kolei xD
filmu 'Go!' nie oglądałam i chyba dobrze, bo jak by mi się ten obraz ruszał to bym poszła kopać sobie grób.
W sumie to wole Willa w takich bardziej roztrzepanych włosach, np w takich jak na zdjęciach od B..
fajny kościsty pyszczek 
filmu 'Go!' nie oglądałam i chyba dobrze, bo jak by mi się ten obraz ruszał to bym poszła kopać sobie grób.
W sumie to wole Willa w takich bardziej roztrzepanych włosach, np w takich jak na zdjęciach od B..
Michael Scofield
Spoko sweterek. Ciekawe co jest zawieszone na tym sznureczku na szyi. W poczochranych włosach wygląda naprawdę fajnie.
Michael Scofield
boshe.. norlnie widok Mojego Kochanego Willusia...jego widok od razu mnie uspokaja..a jednocześnie pobudza
*marzy*
Michael Scofield
ej no B.. te foty co dałaś to normalnie są boskie..
jaki on ma tam wyraz twarzy taki spokojny.. właśnie taki uspokajający i te oczy takie.. nie wiem kurde.. ciepłe :] mmm..
(ja tu się rozpływam a on pewnie najzwyczajniej w świecie jest najeb*** xD )
jaki on ma tam wyraz twarzy taki spokojny.. właśnie taki uspokajający i te oczy takie.. nie wiem kurde.. ciepłe :] mmm..
(ja tu się rozpływam a on pewnie najzwyczajniej w świecie jest najeb*** xD )
Michael Scofield
no własnie xD czuje dokładnie to samo...
i ten "kojący" wyraz twarzy i to spojrzenie.....no rozpływam sie...^^
a co do tego naje*** to rzeczywiscie xD bo co on tak tam w tej szklaneczce trzyma? No Willuś przyznaj sie
i ten "kojący" wyraz twarzy i to spojrzenie.....no rozpływam sie...^^
a co do tego naje*** to rzeczywiscie xD bo co on tak tam w tej szklaneczce trzyma? No Willuś przyznaj sie
Michael Scofield
Ty no przecież to jest jakiś bar, pub z tyłu xD
a ten jego wzrok to jest już po prostu niemrawy xD i taki uśmieszek.. błogostan^^
William się rozpłynął
haha
a ten jego wzrok to jest już po prostu niemrawy xD i taki uśmieszek.. błogostan^^
William się rozpłynął
Michael Scofield
no to spojrzenie na drugim zdaje sie mówic: " no trzymajcie mnie bo zaraz odlece" ;-)
ale wyjątkowo mu do twarzy z tym odlotem xD
ale wyjątkowo mu do twarzy z tym odlotem xD
Michael Scofield
haha xD
a na pierwszym wygląda, jakby już średnio czaił co ten człowiek do niego mówi xD
a na pierwszym wygląda, jakby już średnio czaił co ten człowiek do niego mówi xD
dokładnie xDB... pisze:wyjątkowo mu do twarzy z tym odlotem xD
Michael Scofield
no takie zamotane to jego spojrzenie xD i jakby sie usmiechał ale nie do konca... ;-)
jak juz sie wszyscy spotkamy tam kiedys^^ i kupimy te wina to koniecznie zabieramy ze soba kolege Fichtnera...bo sie człowiek umie bawic z tego co widac xD
aaaaa to pomaranczowe cos na drugim to nie jest czasem frangment tej jego slawnej pikowanej kurtki, która podziwialismy juz na pewnych fotencjach?
jak juz sie wszyscy spotkamy tam kiedys^^ i kupimy te wina to koniecznie zabieramy ze soba kolege Fichtnera...bo sie człowiek umie bawic z tego co widac xD
aaaaa to pomaranczowe cos na drugim to nie jest czasem frangment tej jego slawnej pikowanej kurtki, która podziwialismy juz na pewnych fotencjach?
Michael Scofield
hyhy.. no, tylko trzeba będzie go rozruszać, żeby tak nie stał i się tylko kiwał xDB... pisze:ak juz sie wszyscy spotkamy tam kiedys^^ i kupimy te wina to koniecznie zabieramy ze soba kolege Fichtnera...bo sie człowiek umie bawic z tego co widac xD
taaak.. to na bank ta oczojeb** kurtka xD nawet fryzura ta samaB... pisze:aaaaa to pomaranczowe cos na drugim to nie jest czasem frangment tej jego slawnej pikowanej kurtki
Michael Scofield
tak w kontekscie tego kiwania^^ :
*William trzymaj sie, juz biegnę...*
ale spiłybyśmy go
*William trzymaj sie, juz biegnę...*
ale spiłybyśmy go
Michael Scofield
do nieprzytomności xDB... pisze:ale spiłybyśmy go
'łoj.. bo się przewrócę' xD hahaha
dobra fota
Michael Scofield
o prosze jak ja dawno w willu nie siedziałam...jakbym mogłam to bym zaslinila komputer, ale nie moj wiec nie ryzykuje...z MDs cudne,,,i Inwazja...ogólnie wszystkie świetne,..
Michael Scofield
hahhahahaah xD przepraszam, ale nie mogę xDAutumnLeaf pisze:o prosze jak ja dawno w willu nie siedziałam...j
Michael Scofield
o matko, a ja nigdy w Willu nie siedziałam...^^ hehe... ;-) ani odwrotnie
;-)
Autumn -prosze jaka doswiadczona xD
Autumn -prosze jaka doswiadczona xD
Michael Scofield
ech.. szczęściara z tej Ałtumn xD
sie nam dzisiaj pijacko zrobiło
sie nam dzisiaj pijacko zrobiło
Michael Scofield
a dżizas..az z krzesła swpadłam ...^^ hahaAutumnLeaf pisze: prosze jak ja dawno w willu nie siedziałam...
a ta fota B... niemożliwa..fajna poza
Michael Scofield
Ałtumn... ty mnie chcesz zabić? ;-)prosze jak ja dawno w willu nie siedziałam...
Ale jakie cudne fotki... deprawujecie młodzież. Szczególnie te foty z "Go"
I ta oczoj***a kurtka... Powiem źle, jesli się przyznam, że mam podobną?
Michael Scofield
to teraz trochę do czochrania^^