Michael Scofield
haha xD jakie włosy na tych pierwszych xD ..i jaka klata na tych drugich. oO
Mahone
śmiesznie z tymi rudymi włoskami... zupełnie nie jak strasznie poważny agent FBI... 
Michael Scofield
Z rudymi to jak strach na wróble-pierwsze skojarzenie. Jak mu tak jeszcze rozwiało te włoski to efekt pusz ap mógł by wystąpić w reklamie szamponu do włosów.

Michael Scofield
Oglądałam taki film z takim strachem i jak go zobaczyłam to wielkie podobieństwo. Za to role w reklamie ma gwarantowaną.

Michael Scofield
Jak możesz ...Ania1991_ck pisze:Oglądałam taki film z takim strachem i jak go zobaczyłam to wielkie podobieństwo. Za to role w reklamie ma gwarantowaną.
Michael Scofield
nie każdemu włosy rosną w górę xD
a poza tym - fryzurkę można zmienić
a poza tym - fryzurkę można zmienić
no. Z takim ciepłym i spokojnym głosem.. mmm.. ^^Ania1991_ck pisze:Za to role w reklamie ma gwarantowaną.
Michael Scofield
Rozczochrany jest naprawdę śliczny, chodzi o ten dziwny kolor na jego głowie jakoś do niego nie pasuje taki rudy.
Michael Scofield
Phi. Do niego wszystko pasuje, nawet to coś, zwane "kapeluszem"Ania1991_ck pisze:jakoś do niego nie pasuje taki rudy.
Mahone
eeee... a co to za film z tymi Rudymi włoskami...??? (bo chyba nie próba podszycia się za Ronalda Weasley'a na balu bożonarodzeniowym..
)
Lincoln Burrows
z rudymi włosami tak zabawnie... i ładnie....... Jak zawsze zresztą xD
Michael Scofield
<mk wypluwa herbatę> a Sona wie, co to był za film. Może "Wyśniona Namiętność", tak myślę.madamebutterfly pisze:(bo chyba nie próba podszycia się za Ronalda Weasley'a na balu bożonarodzeniowym.. )
Michael Scofield
eee...chcieli mu zrobić blond żeby był jak Leonargo Di Caprio ale nie wyszło.
Michael Scofield
Willemu we wszystkim ładnie^^ ale może chcieli, żeby wyglądał inaczej.
Michael Scofield
Nawet jak mu ufarbowali włosy i tak ten cudowny błysk w oczach pozostał. Nie da się go całkowicie oszpecić. Są tacy ludzie którzy mimo wszystko wyglądają uroczo i on taki jest.
Mahone
taak... mimo wszystko... 
C-Note
Super:) piękne zdjęcia w tym artykule 
Michael Scofield
Tapeta 3 od końca fajna , moze se nawet ustawie... 
Prawda, że ładna?? Też przez długi czas mialam ją ustawioną 
Michael Scofield
motyla noga ile Williama..! 
większość już była ale to niiiic.. zawsze miło sobie obejrzeć jeszcze raz!
artykuł jest *boski* i ten wielki napis MANHUNTER mrrrrrau..! xD
większość już była ale to niiiic.. zawsze miło sobie obejrzeć jeszcze raz!
artykuł jest *boski* i ten wielki napis MANHUNTER mrrrrrau..! xD
Michael Scofield
Łoch dżisasasasa..... ile Willa... aż sobie tapetę zmienię 
Michael Scofield
ja już se zmieniłammk95 pisze:Łoch dżisasasasa..... ile Willa... aż sobie tapetę zmienię![]()
Lincoln Burrows
OMG.... Boskie.... Jak nasz bosski zresztą...xD Szkoda, że kurczę nie należę do grona jego fanek....
Michael Scofield
Zacznij należeć! To nic nie kosztuje ;-)
Michael Scofield
ale na pewno? bo zbankrutuje xDxD nie no.Należe ale do takich odległych fanek.Naprawde odległych