Michael Scofield
Heh... Alex jest spoko:) Nie jest moją ulubiona postacią, ale jak sie nad nim tak rozwodzicie...
Mam jego taki fajny jeden plakat!! Swietnie na nim wyszedł!! Tak spokojnie i nonszalancko:p
Michael Scofield
Zrób zdjęcie i wrzuć. Plosę...Aglek pisze:Mam jego taki fajny jeden plakat!! Swietnie na nim wyszedł!! Tak spokojnie i nonszalancko:p
Michael Scofield
niepotrzebnie się przyznawałaś xDAglek pisze:Mam jego taki fajny jeden plakat!! Swietnie na nim wyszedł!! Tak spokojnie i nonszalancko:p
no jak cały czas o nim nadają ja też o nim troche zdanie zmieniłamAglek pisze:... Alex jest spoko:) Nie jest moją ulubiona postacią, ale jak sie nad nim tak rozwodzicie...
Michael Scofield
no! pokaż!Aglek pisze:Mam jego taki fajny jeden plakat!! Swietnie na nim wyszedł!! Tak spokojnie i nonszalancko
hahaha xD widzicie jaką mamy siłę przekonywaniaXaneta pisze:no jak cały czas o nim nadają ja też o nim troche zdanie zmieniłam
Michael Scofield
Bo my przekonujemy metodą łopatologiczo-Alexowatą^^agulec pisze: widzicie jaką mamy siłę przekonywania
Michael Scofield
to nie przez nas..poposrtu uleglyscie wszechobecnemu urokowi Alexa M. - nikt mu sie nie oprze- wiem z doswiadczeniaagulec pisze:Xaneta napisał/a:
no jak cały czas o nim nadają ja też o nim troche zdanie zmieniłam
Michael Scofield
Trzeba uzupełnić: nikt i nicpatus1905 pisze:nikt mu sie nie oprze
Michael Scofield
zaraz wciepie to wam pokaże...;p Taki fajny...
Nie zmieścił mi się w skanerze więc trochę ucięty... Tu macie link : http://img395.imageshack.us/my.php?imag ... epdgn7.jpg
Michael Scofield
Wow... słynne zdjęcie przy ścianieAglek pisze:Taki fajny...
Michael Scofield
no zdjecie jak najbardziej znajome ale zeby na plakacie było to sie nie spotkalam.
Wyszedł masakrycznie^^ hehe nawet jak na niego xD
Wyszedł masakrycznie^^ hehe nawet jak na niego xD
Michael Scofield
Bo go zretuszowali, chamy. Will najlepiej wygląda w naturze. Eeee... w sensie, że taki naturalnyB... pisze:Wyszedł masakrycznie
Michael Scofield
aaa taki plakat masz
osobiście to nie przepadam za tym zdjęciem - za bardzo go na nim obrobili i wygładzili, on tak nie wygląda^^ chociaż fajnie się patrzy^^ mimo wszystko takim plakatem to bym nie pogardziła 
Michael Scofield
zgadzam sie w zupełnosci z agulcem xD
choc bywały lepsze zdjęcia ;-)
choc bywały lepsze zdjęcia ;-)
Michael Scofield
Niestety nie podaruje...;p Po drugiej stronie jest Mike i Linc...;p
Michael Scofield
Plakat fajny ..chociaz też to zdjęcie nie jest takie naj i wogóle... ale kazde z Willem jest warte obejżenia
..och jak ja bym wytrzasneła skąds taki wielki plakat to na suficie bym sobie powiesiła i non stop ochhh i achhh 
Michael Scofield
On nie jest duzy...;p Taki A3...
Michael Scofield
Dobrze... Przepraszamy!!
Więc co sądzicie o powrocie Mahone'a do swojego dawnego zawodu?? Długo sie tam utrzyma?? Co będzie robił??
Więc co sądzicie o powrocie Mahone'a do swojego dawnego zawodu?? Długo sie tam utrzyma?? Co będzie robił??
Michael Scofield
W sumie to nie wiadomo do jakiego zawodu wrócił w tej Firmie? Nie wiem ile się tam utrzyma,ale na pewno tyle ile będzie potrzeba żeby zrobić to co on chce zrobić, bo jak dla mnie to Alex coś kombinuje 
Michael Scofield
Noo... Albo chce tam pójść po to aby nie wracac do więzienia...
Michael Scofield
no, dokładnie. Zgadzam się z Tobą Sebo
Nie mógł tak po prostu wrócić do żony i żyć jak gdyby nigdy nic, bo też byłby poszukiwany. A jak się wkręcił w firmę, to póki co jest bezpieczny. I on coś na bank wykombinował, żeby ją zniszczyć w jakiś sposób.. bo jakby nie patrzeć - jeżeli firma się rozsypie, i wszystkie czarne interesy wyjdą na jaw, to wtedy Alex zostanie oczyszczony z zarzutów
tak myślę.
Michael Scofield
Alex nie jest na tyle głupi, żeby zostawić to wszystko i wrócić do żony, małymi krokami chce oczyścić swoje imię, nie przyjdzie mu to łatwo bo wiele złego zrobił, ale kocha Pam i myślę że dla niej to robi 
Michael Scofield
W firmie to ja nie wiem czy oczyści sobie imię. Jakby wrócił do FBI to jeszcze możliwe. Jak będzie pracował dla firmy to prędzej czy później bez morderstw się nie obędzie.
Michael Scofield
O to mi chodzi Ania ;-)agulec pisze:jeżeli firma się rozsypie, i wszystkie czarne interesy wyjdą na jaw, to wtedy Alex zostanie oczyszczony z zarzutów
A o powrocie do FBI to narazie niema co marzyć, zaraz by go zamkneli ;-)
Michael Scofield
no tak. ale nei wiem czy byłby to dobry pomysłSebo160186 pisze:A o powrocie do FBI to narazie niema co marzyć, zaraz by go zamkneli
Świeżak
Alex na bank ma plan, nie wierzę, że po tym, co zrobił dla niego Michael w Sonie, będzie dalej go ścigał. Myślę, że zrozumiał swoje błędy. A nawet wcale bym się nie zdziwił, gdyby okazało się, że kombinuje razem z Michaelem, jakaś próba szpiegowania lub coś... 
Ostatnio zmieniony 2008-03-19, 19:05 przez Siriondel, łącznie zmieniany 1 raz.