On jest taki blady, taką szeroką szczene ma ze aż cudowną.
Ostatnio koleżanka mi wspomniała (i to nie był edziol) jaki to Damon jest cudowny. No i się kłóciłyśmy w empiku ;D

gupia jakasXaneta pisze:Ostatnio koleżanka mi wspomniała (i to nie był edziol) jaki to Damon jest cudowny. No i się kłóciłyśmy w empiku ;D

no tam nie, ale ogolnie jest fajny i ma intrygujacy usmiech heheedzik pisze:Co do Goslinga, to taki nawet...z braku laku...chociaz w Pamietniku (najbardziej go z tamtad kojarze) nie wygladal zbyt powalajaco. Ale za to na jakis fotach na wp czy gdzies to i owszem...
jak zawsze zresztą. I dalej będzie walczyć xDB... pisze:edzik milcz jestes w mniejszosci.
gra wampira no to sorry bardzo. Jakoś go wybielic musieli.^^Jeszcze jak sie dowiedzialam, że w filmie chodzi wymalowany i wyglada jak emo to już całkiem xd.
Ostatnio zmieniony 2009-01-18, 16:01 przez Xaneta, łącznie zmieniany 1 raz.
Nadal uważacie ze nikt nie ma bardziej wybrakowanego gustu?Ohh...Lincoln, jest taki męski i kochamy...
Co ja robie, pierwszy raz o tym pisze na forum ale według mnie Lincoln jest bardzo sexowny. Chyba jestem w mniejszości....
Ja tez sie nie wstydzei sapania do Marcinasapie dalej i sie tego w zadnym razie nie wstydzi.
z tym, ze tak jak pisałam ja mam racjeedzik pisze:Ja tez sie nie wstydzei sapania do Marcina![]()
powiedziałabym, ze ostrą heheXaneta pisze:oczy ma ładne,szczene też. taką 'męską'![]()
nie. xDedzik pisze:Xaneta sapiesz jeszcze do Nowakowskiego?
merytorycznie prosze ;]edzik pisze:kurde, ale leje z naszych postów xd
noXaneta pisze:no młody młody. ale to fajnie. Można jeszcze na cud liczyć ;D ( w sensie ze coś z niego bedzie c'nie^^)
a Szyc mi sie ni podoba, przypomina mi sasiada, który jak miałam 3 lata rzucił mi kamieniem w czoło Oo ehh te dziecinne zabawy
To juz wiadomo ze brzydkimłody młody
wcale nie ;]mi sie Thierry zaczął podobac w wieku jego ^^ 27 i był równie piekny jak teraz xDedzik pisze:To juz wiadomo ze brzydki. Musi miec miniumu 30
![]()
Wyobraz sobie, ze nie jestes pierwsza osoba ktora mi to mówi xD.Edzik Ty se kolesia nie znajdziesz chyba XD