Michael Scofield
A kto to jest właściwie ten Martinez... ?? 
Michael Scofield
a widzisz a widzisz. jestem zawiedziona do tej pory. ale nie odpuszcze ^^edzik pisze:Kurcze, ja bym chyba sie roche zdenerwowala xD O ile wogole zdecydowalabym sie podejsc xd
Jak wspomniałam wcześniej - technoboj bez daszka.A kto to jest właściwie ten Martinez... ??
ja tam jakies ciacho o takiej ksywie znalazłam. ;D le ciacho moim zdaniem. xDedzik pisze:No i po 3 dniach przekopywania naszej-klasy doszlam do wniosku, ze chyba nie ma go tam xD
Michael Scofield
Ej no! Martinez rzadzi xD.
*_*
Michael Scofield
eee... nic specjalnego 
Tam Daniel Craig jest lepszy
Tam Daniel Craig jest lepszy
Michael Scofield
E tam
. Czuje, ze za jakies 2 tygodnie mi przejdzie, ale co tam xD. na dzien dzisiejszy uwazam ze jest swietny koles i juz 
Michael Scofield
przegrała zycie w tym momencie.

Michael Scofield
Dlaczego?
Michael Scofield
bo zbładziłas okrutnie.
chyba ze juz przeszło?
ogladałam dzis, a raczej juz wczoraj Rasę i wypatrzyłam tam przystojniaka jednego...a zwie sie on Eric Lively...grał jeszcze w paru innych filmikach wiec mozecie go kojarzyc, a jak nie to bron boze nie włazcie na filmweb'a bo dali tu tam takie okropne zdjecie, ze
i w ogole Mulacik gładki z CSI tez tam gra.
takze stwierdzam, ze film jest niezły.
chyba ze juz przeszło?
ogladałam dzis, a raczej juz wczoraj Rasę i wypatrzyłam tam przystojniaka jednego...a zwie sie on Eric Lively...grał jeszcze w paru innych filmikach wiec mozecie go kojarzyc, a jak nie to bron boze nie włazcie na filmweb'a bo dali tu tam takie okropne zdjecie, ze
i w ogole Mulacik gładki z CSI tez tam gra.
takze stwierdzam, ze film jest niezły.
Sara Tancredi
a to młody ZiZa
a wam się podoba Zidane??? ;-) Bo ja nie jestem płcią żeńską i inaczej go postrzegam, uwielbiam go za skromność, technikę, panowanie nad piłką, itp. :->
tutaj macie już obecnego, z Benzemą-jak to się człowiek zmienia

a wam się podoba Zidane??? ;-) Bo ja nie jestem płcią żeńską i inaczej go postrzegam, uwielbiam go za skromność, technikę, panowanie nad piłką, itp. :->
tutaj macie już obecnego, z Benzemą-jak to się człowiek zmienia

Michael Scofield
hehehe piłkarz zdolny ale uroda nie grzeszy xD
dziwna ma twarz taka...ale usmiech sympatyczny.
dziwna ma twarz taka...ale usmiech sympatyczny.
Michael Scofield
Nie no Sylwek jest chyba pierwszym facetem ktory napisal w "naszym" temacie xD.
Nie no Zidane kompletnie nie moj typ, dziwny dosyc (tylko mnie Sylwek nie wyzywaj
).
.

Nie no Zidane kompletnie nie moj typ, dziwny dosyc (tylko mnie Sylwek nie wyzywaj
W ktorym momencie? Bo sie wacham pomiedzy dwomabo zbładziłas okrutnie.
Nie, a wrecz przeciwniechyba ze juz przeszło?
Tweener
Ja chciałem kiedys powzdychać do Gretchen, ale się speszyłem jak zobaczyłem, ze nie ani jednego posta zadnego facetaedzik pisze:Nie no Sylwek jest chyba pierwszym facetem ktory napisal w "naszym" temacie xD.
Michael Scofield
zawsze wiedzialam ze faceci to tchórze
nuda nastała.
w dwóch heheheedzik pisze:W ktorym momencie? Bo sie wacham pomiedzy dwoma.
nuda nastała.
Michael Scofield
W dwóch?? Damon pewnie i ktory jeszcze? W sumie to teraz faze na Damona mam tylko jak ogladam Bourne'a 

E tam, gadasz...nuda nastała.
Michael Scofield
no ten radiowy jakis brzydal.edzik pisze:W dwóch?? Damon pewnie i ktory jeszcze? W sumie to teraz faze na Damona mam tylko jak ogladam Bourne'a![]()
nuda jak nic, az sie chyba za nauke wezme
Michael Scofield
Ten "radiowy" jest fajny
. Ma po porstu inny typ urody niz np. Paul czy Thierry
.
BTW. Z "dwojga złego" którego byś wybrała

BTW. Z "dwojga złego" którego byś wybrała
Michael Scofield
przepraszam bardzo, ale on nie ma urody ;]
nastepne pytanie prosze.edzik pisze:BTW. Z "dwojga złego" którego byś wybrała![]()
![]()
Michael Scofield
Ej! To bylo wredneprzepraszam bardzo, ale on nie ma urody ;]
Nastepne pytanie brzmi: Damon czy Martineznastepne pytanie prosze.
Michael Scofield
Jakby był ładny to by mi w serialu tudzież filmie tudziez na murawie boiska smigał
widocznie nie jest skoro go na widok nie wypuszczaja.

widocznie nie jest skoro go na widok nie wypuszczaja.
no zgadzam się, ze głos tez sie liczy w ocenie osobnika meskiej płci, ale kurde nie zastąpi reszty.edzik pisze:Bys se posluchala go przez chwile to bys od razu zdanie zmienila
Nastepne pytanie brzmi: Damon czy Martinez![]()
![]()
![]()
![]()
Michael Scofield
A gdzie jest powiedziane/napisane, że ładne osoby musza wystepowac w TV?Jakby był ładny to by mi w serialu tudzież filmie tudziez na murawie boiska smigał
Mozna se go dokladnie obejrzec ze wszystkich stron w klubach badz na zdjeciach z imprez (co mi pozostaje).
Juz nie chodzi o sam glos ale o sposob w jaki prowadzi audycje...to chyba dlatego mnie wzielono zgadzam się, ze głos tez sie liczy w ocenie osobnika meskiej płci, ale kurde nie zastąpi reszty.
Michael Scofield
w moim poscie heheedzik pisze:A gdzie jest powiedziane/napisane, że ładne osoby musza wystepowac w TV?.
hm hm hm no ja człowieka nie znam, ale znając Twoje preferencje i wnioskując z powyzszej wypowiedzi moge domniemywac, że jesli miałbym go w blizszy sposob poznac to pewnie w mojej hierarchii ^^ znalazłoby sie dla niego miejsce 10 szczebli pod Maciaszkiem, bo ten robi wrazenie sposobem "bycia" i troche urodą, a tamten ewentualnie, hipotetycznieedzik pisze:Juz nie chodzi o sam glos ale o sposob w jaki prowadzi audycje...to chyba dlatego mnie wzielo![]()
ameno.
zarzućcie nowych jakichś bo nie bede sie tu rozpisywac nad tym człowiekem noooo
Michael Scofield
Martnez to taka radiowa wersja Maciaszkaznalazłoby sie dla niego miejsce 10 szczebli pod Maciaszkiem, bo ten robi wrazenie sposobem "bycia" i troche urodą, a tamten ewentualnie, hipotetycznie stylem bycia, bo uroda zdecydowanie niet.
Apropo Maciaszka i jego cudownego nazwiska, to mama byla u lekarza nazwisku Ro(c)k...Mama stwierdzila ze lekarz niczego sobie to moze jakas rodzina z moim xD. Bo on z Wawy jest
To to kogos wrzuc to sie posmiejezarzućcie nowych jakichś bo nie bede sie tu rozpisywac nad tym człowiekem noooo
Michael Scofield
Ryan Gosling
w Slabym punkcie jest przeboski. Musze sobie takiego mecenasika w realu poszukać \o/
w Slabym punkcie jest przeboski. Musze sobie takiego mecenasika w realu poszukać \o/
Michael Scofield
Edward Edward Edward... Bo Pattinson jest brzydki 
http://www.filmweb.pl/topic/1013224/Nor ... len+).html *__*
http://www.filmweb.pl/topic/1013224/Nor ... len+).html *__*
Michael Scofield
Xan 
w sumie nie jest brzydki, tzn, ma dziwną twarz, taką "nieforemna', ale w zupełnie innym znaczeniu niz w przypadku Damona hehe
ale w Zmierzchu zrobił na mnie wrazenie z deczka
gdyby tylko nie ten pomalowane oczy
bo kojarzy mi sie z emo, a nie z wampirem
ale w jednej scenie, jak wysiadaja z samochodu pod szkoła, a on ma oklulary i ten szary płaszcz/kurtke na sobie to ...

w sumie nie jest brzydki, tzn, ma dziwną twarz, taką "nieforemna', ale w zupełnie innym znaczeniu niz w przypadku Damona hehe
ale w Zmierzchu zrobił na mnie wrazenie z deczka
gdyby tylko nie ten pomalowane oczy
bo kojarzy mi sie z emo, a nie z wampirem
ale w jednej scenie, jak wysiadaja z samochodu pod szkoła, a on ma oklulary i ten szary płaszcz/kurtke na sobie to ...