Lincoln Burrows
karabin albo ptak??xDD Trudne xDD To czekamy na odpowiedz xDD
Michael Scofield
kuźwa!! kuźwa, kuźwa kuźwa!!
samolot?!!?!?
Tweener
Wszyscy dajecie sie nabrać - z tego nic nie wyjdzie!To jest taka zagadka dla jaj,żeby sprawdzić ile ludzi sie nabierze 
Michael Scofield
hehehe.. to by wyjaśniało słowa Seba "Podpowiedź nie, ale odpowiedź wieczorem" xD
Sebo jeżeli to jest prawda, to miejscówa pod fontanną jest jak najbardziej dla Ciebie, a Shales od dzisiaj grzeje Ci miejsce!
Sebo jeżeli to jest prawda, to miejscówa pod fontanną jest jak najbardziej dla Ciebie, a Shales od dzisiaj grzeje Ci miejsce!
Lincoln Burrows
Obok Shalesa będzie dużo miejsca, a autograf ci włożymy do kieszeni. 
T-Bag
gaross też tak sądze
Sebo widzisz ile atrakcji będziesz mieć
Sebo widzisz ile atrakcji będziesz mieć
Michael Scofield
a mnie nikt nie słuchał xDxDxD
Lincoln Burrows
A my z agulec tyle czasu niszczeliśmy swoje oczy, dosłownie przylepieni do ekranu i wpatrujący się w beznadziejne znaczki... 
Lincoln Burrows
Sebo zabije Cie xDD To ja mało w ekran nie wlażłam a tu dupa??? Nie no tak sie nie robi *wstyd*
Lincoln Burrows
Nie brudź sobie rąk. My z agulcem już wszystko załatwiliśmy xDBellatoris pisze:Sebo zabije Cie
Swoja drogą to to jest zajebiste:
http://www.allegrofun.pl/item-3i351121271.html
To było na prawdziwym allegro, ale z niewiadomych przyczyn zdjęli aukcję...
Lincoln Burrows
Dziękuje xDD Ehh... Boskie.... Rajstopy, gacie i rękawiczka xDD Bądz superbohaterem xDD
Michael Scofield
no jasne, że tak. Już dzwonię do Mahona - niech zacznie kopać w ogródku. A Ty Nero leć po kij..!! xDDNero pisze:Nie brudź sobie rąk. My z agulcem już wszystko załatwiliśmy xD
Ten superbohater jest... eee.. pomysłowy xD ale nie kupię tego - pelerynka mi sie nie podoba xD w sumie to w ogóle mi sie nie podoba
Michael Scofield
zajebiste..szkoda że nie widziałam tej aukcji jak trwała...chetnie bym sobie strzaskała taki odpicowany kostiumikNero pisze:Swoja drogą to to jest zajebiste:
http://www.allegrofun.pl/item-3i351121271.html
trzeba przyznac pomysłowa , barwna postac- dobrze wiedziec że sa jeszcze w Polsce tacy Zakreceni ludzie
Michael Scofield
Miałem dać odp wiec daje:
Nie wiem od czego zacząć..hmm..może coś na usprawiedliwienie, powiem że też nie rozwiązałem tej zagadki, przez parę ładnych minut wpatrywałem się w monitor, przybliżając się i oddalając i nic nie zobaczyłem, a gdy zobaczyłem rozwiązanie to...
....No bo jak niektórzy się już domyślili to w tym ciągu znaków jest jedno wielkie NIC.Oo
niema żadnego obrazka ani nic z tych rzeczy.
Taki żarcik
Wiem Wiem Fontanna czeka na mnie.....ale pamiętajcie o autografie.....*ucieka*
Nie wiem od czego zacząć..hmm..może coś na usprawiedliwienie, powiem że też nie rozwiązałem tej zagadki, przez parę ładnych minut wpatrywałem się w monitor, przybliżając się i oddalając i nic nie zobaczyłem, a gdy zobaczyłem rozwiązanie to...
....No bo jak niektórzy się już domyślili to w tym ciągu znaków jest jedno wielkie NIC.Oo
niema żadnego obrazka ani nic z tych rzeczy.
Taki żarcik
Wiem Wiem Fontanna czeka na mnie.....ale pamiętajcie o autografie.....*ucieka*
Michael Scofield
*ciągnie za kołnierz z powrotem*
ale jak ci tu nie wybaczyć xD no xD
ale jak ci tu nie wybaczyć xD no xD
Michael Scofield
Fontanna pół biedy - przywitaj się z Shalesem xD
hehe.. kurde nie żyjesz
hehe.. kurde nie żyjesz
T-Bag
ja miałem to szczeście i też się dałem nabrać i dobrze że przy mnie mamy lub taty nie było bo by pomyśleli temu to już odbiło na punkcie internetu
bo tak się wpatrywałem w monitor że prawie wlazłem w niego
Sebo świetna ta zagadka a jak beda cię bić to użycze ci mojego kijaszka Oo 
Michael Scofield
gacie mocy waaahahaha xDxD
bym se taki kostium kupiła ale może po tańszej cenie
ale koleś zakręcony xD
bym se taki kostium kupiła ale może po tańszej cenie
Lincoln Burrows
No to zagadka dla was.
Michael Scofield
1 nikt.
2.2 od dołu po lewej i ten po prawej na dole.
3 te dwie u góry po prawej
4.9
5. na dole w środku.
I niczego nie jestem pewien.
2.2 od dołu po lewej i ten po prawej na dole.
3 te dwie u góry po prawej
4.9
5. na dole w środku.
I niczego nie jestem pewien.
Michael Scofield
hehehehehe xD Nero.. nie ładnie xDD
Lincoln Burrows
Hmmm.....
Wszyscy są śpiący, bo podróż była bardzo męcząca... xDD Jest 8 kobiet bo tak xDD Bliźniaków nie ma, a nauczyciel poszedł do łązienki xD
Wszyscy są śpiący, bo podróż była bardzo męcząca... xDD Jest 8 kobiet bo tak xDD Bliźniaków nie ma, a nauczyciel poszedł do łązienki xD
Tweener
Już to kiedyś widziałem...Fajna zagadka,szczególnie,że wszędzie jest wklejona jedna i ta sama twarz 
Lincoln Burrows
nieprawdaFajna zagadka,szczególnie,że wszędzie jest wklejona jedna i ta sama twarz
Mahone
To już wiem co kupię Jędrnej na 18 xD sexi strój xD Sebo pozdrów ode mnie Shalesa
Napewno to fajny chopok to się zaprzyjaźnicie xD