Michael Scofield
tak genialna xD ten piesek był boski 
Michael Scofield
I text o ślinieniu^^ Padłam na tymXaneta pisze:ten piesek był boski
Michael Scofield
no xD "to chyba oznacza ze jest leniwy" "nie,że znalazł cialo" xD piesek wymiata xD
Michael Scofield
Fajnie było jak ta antropolog poszła do klubu i przywaliła w ścianę i się rozwaliła. Ta to ma parę. 
Tweener
oo tak odcinek ciekawy i jak zawsze zabawny Kości naćpana hehe
a te miny Botha na widok gałek ocznych
a najlepsza minę miał jak Kości ściągała skórę z dłoni tego trupa i powiedział coś tak ''widze że bedziesz miała nowe rękawiczki na zime''
A jeszcze dobre było to że wszędzie gdzie ją zabrał ze sobą to pytali się skąd żeś ją wytrzasnął.
Serial jest bardzo pocieszny normalnie poprawia mi humor oby tak dalej ;-)
Serial jest bardzo pocieszny normalnie poprawia mi humor oby tak dalej ;-)
Michael Scofield
daj spokój jak ona mogła to wogóle załozyć ...Radekk11 pisze: najlepsza minę miał jak Kości ściągała skórę z dłoni tego trupa i powiedział coś tak ''widze że bedziesz miała nowe rękawiczki na zime''
Tweener
no właśnie nie wyobrażam tego sobie, ale ona widocznie kocha to co robipatus1905 pisze:jak ona mogła to wogóle załozyć
Mahone
z całą pewnością....
ja serial oglądamm od drugiego odcinka (emisji na polsacie) i bardzo mi się podoba...
hee a ten odcinek uważam za do tej pory za najzabaniejszy...
rozmowa o psie i rękawiczki z didżeja rlz
ja serial oglądamm od drugiego odcinka (emisji na polsacie) i bardzo mi się podoba...
hee a ten odcinek uważam za do tej pory za najzabaniejszy...
rozmowa o psie i rękawiczki z didżeja rlz
Michael Scofield
ja nie oglądałam pierwszych dwóch odc ale teraz raczej juz nie bede opuszczac ;-)
swietny humor xD usmiac sie mozna, niby widziałam tylko kilka odc ale serial przekonał mnie juz bardziej niz CSI, bo jest w nim wiecej tresci xD
swietny humor xD usmiac sie mozna, niby widziałam tylko kilka odc ale serial przekonał mnie juz bardziej niz CSI, bo jest w nim wiecej tresci xD
Michael Scofield
ona ma swoje metody a on sie nie moze do nich przyzwyczaić xDxDRadekk11 pisze:a najlepsza minę miał jak Kości ściągała skórę z dłoni tego trupa i powiedział coś tak ''widze że bedziesz miała nowe rękawiczki na zime''
"Z muzeum" ja nie wiem co oni do niej mająRadekk11 pisze:A jeszcze dobre było to że wszędzie gdzie ją zabrał ze sobą to pytali się skąd żeś ją wytrzasnął.
Początek serialu był bardzo ciekawy i mnie jak zawsze wciągnął, najbardziej po tym jak "kości" poszła na tą imprę. Później jak ściągała tą skórę z tej ręki - niesamowite!!
Tylko pod koniec zaczął stawać się trochę nudny.... ;-)
Tylko pod koniec zaczął stawać się trochę nudny.... ;-)
Michael Scofield
cos w tym jest...
bo, przynajmniej w tych odc które widziałam, mozna bylo sie domyslec mniej wiecej jakie moze byc zakonczenie, a w ostatnim to juz w ogole.
Ale i tak uwazam ze serial jest bardzo bardzo ciekawy xD
bo, przynajmniej w tych odc które widziałam, mozna bylo sie domyslec mniej wiecej jakie moze byc zakonczenie, a w ostatnim to juz w ogole.
Ale i tak uwazam ze serial jest bardzo bardzo ciekawy xD
Michael Scofield
Boże.. żeby nie robić tego co muszę, obejrzałam nawet Kości oO
Rok w lodówce.. nie za fajnie xD a najlepsza była definicja *żółwika* haha
dobra, już się nie nabijam
ogólnie serial konkretny i ciekawy, ale jakoś mnie nie porwał. Hm.
może obejrzę jeszcze kilka odcinków, to mnie bardziej wciągnie
Rok w lodówce.. nie za fajnie xD a najlepsza była definicja *żółwika* haha
ogólnie serial konkretny i ciekawy, ale jakoś mnie nie porwał. Hm.
może obejrzę jeszcze kilka odcinków, to mnie bardziej wciągnie
Michael Scofield
taaa i ten komentarz..oooo udajecie ziemianagulec pisze:najlepsza była definicja *żółwika* haha
to z ta lodówką to masakra... a wogóle ten -niby nauczyciel- chłopak Kości to normalnie jakbym takiego strzeliła z liscia za to co zrobił
John Abruzzi
ale fajny był wczoraj odcinek
No i inne oblicze Kości... takie.... człowiecze xD
agulec pisze:definicja *żółwika*
super xDPatuŚ pisze:oooo udajecie ziemian
No i inne oblicze Kości... takie.... człowiecze xD
Michael Scofield
ale wiecie, może nie widziałam jeszcze najgorszego, ale te kości wcale mnie nie przerażają.
Pewnie jakbym zobaczyła takie podgnite kosteczki, żeberka i robaczki na żywo, to bym padła na miejscu xD ja się najbardziej ,delikatnie mówiąc, boję scen, jak coś się komuś dzieje z okiem oO
Odcinek nawet mi się podobał, chyba se jeszcze obejrzę następny za tydzień^^

Pewnie jakbym zobaczyła takie podgnite kosteczki, żeberka i robaczki na żywo, to bym padła na miejscu xD ja się najbardziej ,delikatnie mówiąc, boję scen, jak coś się komuś dzieje z okiem oO
Odcinek nawet mi się podobał, chyba se jeszcze obejrzę następny za tydzień^^
no! ja to samo! a ona jeszcze była dla niego całkiem miła oO dobrze, że na koniec zmądrzałaPatuŚ pisze:a wogóle ten -niby nauczyciel- chłopak Kości to normalnie jakbym takiego strzeliła z liscia za to co zrobił
Michael Scofield
mnie ten serial w ogole nie przeraza bo nie ma w nim nic przerazajacego xD smieszny jest^^ i ciekawy przy okazji, a to duzy plus ;-)

nie cierpie takich lalusiowatych gnid...bleeeeagulec pisze:a wogóle ten -niby nauczyciel- chłopak Kości to normalnie jakbym takiego strzeliła z liscia za to co zrob
Michael Scofield
Tam nic nie ma strasznego. Ja przy tej lodówce jadłam kolację
Żółwik był zabójczy. I jeszcze: 'Odkrywasz w sobie zezulca' czy coś w tym stylu xD
Mnie się odcinek bardzo podobał. A Brennon jak się procesowała z tym gościem ;-)
Ten nauczyciel to wielka świnia!! Tak mi jej się zal zrobiło, jak zobaczyłam jej minę...
Ten nauczyciel to wielka świnia!! Tak mi jej się zal zrobiło, jak zobaczyłam jej minę...
Michael Scofield
Odcinek był boski nie Karola? A ten seksi trup z czerwonymi wstawkami mmm....miodzio... xD "Czy jak ona jest jego studentką, a ja jej studentem to czy?""nie na ty swiecie" haha xD albo "czy to ze widzicie mnie z facetem jest takie dziwne?" kiwanie głową xDxD a tamten koleś to debil.wyrabałabym mu z półobrotu xD
Michael Scofield
Słońce, on był zabójczy^^ A trup czystokrwistyXaneta pisze:Odcinek był boski nie Karola?
Jak Chuck Norris? xDXaneta pisze:.wyrabałabym mu z półobrotu xD
Michael Scofield
nie jak wujek Zdzisiek xDmk95 pisze:Jak Chuck Norris? xD
a ta bluzka Brennan haha xDxDmk95 pisze:Słońce, on był zabójczy^^ A trup czystokrwisty
Michael Scofield
Jak sie miała ubrać na niebiesko... ;-)Xaneta pisze: ta bluzka Brennan haha xDxD
Tylko szkoda, że tego trupa na końcu nie pokażą więcej. Bo podpalenie... I w ogóle taka sceneria^^
Michael Scofield
no szkoda....był taki piękny...wogóle uwielbiam facetów w czerni...mk95 pisze:Tylko szkoda, że tego trupa na końcu nie pokażą więcej. Bo podpalenie... I w ogóle taka sceneria^^