no dokładnieBabydoll pisze:i w ogóle co się dzieje, gdzie ja jestem, co to za helikopter XD
o.. a to co..? a.. to mój karabin, a gdzie lecimy xD
no dokładnieBabydoll pisze:i w ogóle co się dzieje, gdzie ja jestem, co to za helikopter XD
XD XD XDagulec pisze:o.. a to co..? a.. mój karabin, a gdzie lecimy xD
wow.. trochę dużo^^stary dobry Mahonekate24 pisze:Trochę screenów z PB
o.. To my jesteśmy tak wysoko..? co to za huki..? Dlaczego Majkel nie leci z nami..? Coś bym zjadł.. Dlaczego mam sześć palców..?Babydoll pisze:Gdzie lecimy...? Gdzie mój długopis...? I w ogóle gdzie jest Majkel, jak mam się stąd wydostać??? XD
XD XD XDagulec pisze:o.. To my jesteśmy tak wysoko..? co to za huki..? Dlaczego Majkel nie leci z nami..? Coś bym zjadł.. Dlaczego mam sześć palców..?
hahahaha.. xD i wszystko wypowiedziane jednym ciągiem z tym uśmiechem 'płynnie' rozglądając się na boki xD pięknie skomentowałyśmy te foty xDBabydoll pisze:Chce mi się siku...
ale wygląda oO te zęby mu się w paszczy nie mieszczą^^niunia pisze:mam podobną minę.. ^^
w taką partyjkę to ja bym mogła zagrać
Ok. Umowa, pojutrze w W-wie partyjka szachów.a żebyś wiedziała, że kuźwa gramy
mk95 pisze:Ok. Umowa, pojutrze w W-wie partyjka szachów
sklonujmy go i wyślijmy po klonie do każdej. Ja oczywiście biorę oryginałja bym wolała taką paryjke sam na sam z Willem w moim pokoju
yy nie ma mowy oryginał zostaje w moich rekach ... nie oddam nikomu wrrrr *toczy pianę z ust **mk95 pisze:Ja oczywiście biorę oryginał
dla nas nawet 200000 nie było by za dużochoc dla Willa 2000 nie byłoby za duzo
A nie na asteroidę? <niewinny uśmiech> I tylko przytulić?nawet na Księzyc bym sie pokwapiła byle sie do niego przytulic ..marzy*
o tak .kocham go w Armageddonie..co ja plote ja go kocham we wszystkimmk95 pisze:A nie na asteroidę
tiaa.. to jest wersja oficjalna dla prasy i ocenzurowana żeby mi niunia nie nakopała za demoralizacjemk95 pisze:I tylko przytulić
A my, Willoholicy wiemy swojeto jest wersja oficjalna dla prasy i ocenzurowana