Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Alexander Mahone

Post autor: Tanira »

*Madziula* ty przestań bo wiesz...ja juz za dużo straciłam na esy do Ałtumn xD ona mnie w końcu wyklnie ^^
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Nero »

Fajnie wyglądał w tym kapeluszu ;p
Ale wróci do Firmy i to jest najlepsze ;]
C-Note
C-Note

Post autor: Lady Mahone »

Babydoll pisze:Hahaha zatkało mnie jak Go w tym zobaczyłam XD
kapelusz na rybki rządzi :))
Alex porzuci kapelusz na rzecz idealnego perfekcyjnego garnituru
Oby tak było...Mahone powraca w wielki stylu, tylko nie w FBI tylko w Firmie xD
*Madziula* pisze:wyobrażacie ich sobie nad jeziorem... wiatr rozwiewa ich włosy (i koszule :-D ), na twarzach delikatny zarost....
Ahhhh! Ta wyobraźnia.... Ten obraz nie chce zniknąć teraz sprzed oczu!
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

Ciekawe jaki to spisek. Kapelusik naprawde wymiata.

Mahone dobrze powiedział na końcu że jeśli Susian B zrobiła to co zrobiła to Michael jej nie daruje. hehehe ona nie wie z kim zadarła.
C-Note
C-Note

Post autor: Lady Mahone »

Ania1991_ck pisze:ona nie wie z kim zadarła.
Dokładnie- Jak Aleź wkręci się w Firmę, to zaatakuje w odpowiednim momencie. xD :573:
Michael Scofield
Michael Scofield

Alex to mimo wszystko umie sobie życie ułożyć. ale nie wyjaśniło się od kogo dostał to zdjęcie swojego synka, chyba nie od żony.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

ja nie czaje, po co on się w to wszystko pakuje.. najpierw stęka, że już ma wszystkiego dosyć i robi wszystko żeby wrócić do normalnego życia a potem 'wchodzi' do Firmy.
Mam nadzieję, że to ma jakiś głębszy sens i że on ma jakiś plan.. np. że chce się zemścić na Firmie - a wiadomo, że najlepiej się działa jak nikt Cię o to nie podejrzewa, i że najlepiej niszczy się od środka :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

moze tez dlaetgo ze teraz nie ma innego wyjścia..tylko Firma i jej wpływy mogą go "oczyścic" tak żeby już go nie scigali w USA żeby spokojnie mógł wrócić do Pam, bo teraz jest poszukiwanym zbiegeim i w Panamie i W USa więc z takim zapleczem nie ma sie nawet co wybierać po Pam i Cama
Michael Scofield
Michael Scofield

Cały czas miałam nadzieję że wróci do żony i dziecka, a tu taki numer odwija. No nieźle się porobiło. Ale ciekawe jako kto on chce w tej firmie pracować.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

No na pewno dostanie jakąś ciekawą prace :573:
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Fazer15 »

Mi też się jakoś wydaje, że Mahone wesprze Michaela od środka ( M&M :D )
oby oby... bo jak się teraz zamieni w taką szuję co będzie chciała jeszcze zniszczyć Majka to osobiście zabiję... :P i żadna firma mnie wtedy nie powstrzyma :D
hbc
C-Note
C-Note

Post autor: hbc »

No to mamy dowód: Alex nigdy nie będzie mądrzejszy od Michaela. Zaznaczę tylko, ze nie jestem jedna z fanek Scofielda, ktore maja cały pokoj obwieszony jego plakatami, jest on po prostu jednym z moich ulubionych aktorów.
MIichael nigdy by nie wstąpiłdo Firmy. A Alex jednak wie swoje, wie co go czeka i jednak znowu jest w Firmie. Życze mu powodzenia, bo długo nie pożyje
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

Właśnie widac że jest sprytny.. nie widomo jak i kiedy skumał sie z Whistlerem który jest wyżej postawiony w Firme i moze mu załatwić "oczyszczenie akt i swiezy start" , nie lekceważy Michaela... ja wam mówie on przezyje wszystkich :-D
hbc
C-Note
C-Note

Post autor: hbc »

no fakt, Alex jest inteligentny i sprytny, może ma jakiś plan, no ale po cholere pakuje się w to samo, za przeproszeniem, gówno.
Mahone
Mahone

Post autor: Babydoll »

Hahaha, 4 sezon: Majkel się mści, Linc z synkiem ucieka, Sucre próbuje się jakoś wydostać z Sony, a Żejms i Alex popylają w kapelusikach na rybki ^^ Emocje nie z tej ziemi XD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

dziwnie^^

kurcze zaskoczył mnie bardzo, te wydało mi sie dziwne ze był taki uprzejmy dla Jamesa ale zeby cos knuli...nie spodziewałam sie...

chyba z 15 razy analizowałam kazde jego słowo z tego odc i kurcze nie moge nic z tego zczaic :roll: co oni kombinuja??? pociesza mnie jedynie fakt ze w 4 serii (?) Alex bedzie znów istotna postracia ;-) bo co do tego to nie mam watpliwosci...

aaaa i ten jego usmiech w samochodzie... kurcze tak jakby miał wielka satysfakcje. Tylko z jakiego powodu? Bo wykiwał Scofielda ( w sensie ze sie nie zczaił jego spisku z Jamesem)? a moze sam cos kombinuje...
Michael Scofield
Michael Scofield

Niepotrzebnie pakuje się w kłopoty chyba że niema wyjścia....
Michael Scofield
Michael Scofield

wyjscie to on raczej ma... ja cos czuje ze on knuje jednak cos sam na boku, mimo tego układu z jaki wszedł z Whistlerem...bo ten jego usmiech...odczytałam to tak jakby czuł ze to on jest teraz góra, i ma nad wszystkimi przewage...
Michael Scofield
Michael Scofield

Ale co i poco on miałby coś knuć???

Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield

co to nie mam pojecia, ale moze próbuje cos sam wykominowac zeby wrócic do rodziny? bo mimo wszytko to jego zona i syn sa dla nim wszytskim i choby nie wiem co jeszcze robił to nic nie zmieni tego faktu, moze przeczuwa ze na tym co teraz planuja , w co "wchodza" sie nie skonczy i chce załatwic sobie jakies inne wyjscie? a z reszta nie wiem...

ale jestem tak totalnie zaskoczona tym co zobaczyłam w 13 odc z jego udziałem ze nadal jestem w szoooooku :shock:
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Możliwe, że Mahone jest tam dla pieniędzy. Zarobi tyle ile bedzie chciał, potem jakoś wszystkich wykiwa i wróci do rodziny :)
Michael Scofield
Michael Scofield

nie no jesli chodzi o pieniadze to raczej watpie, nie ryzykował by tak moim zdaniem , przeciez juz sam miał okazje przekonac sie jak wychodzi sie na wspołpracy z Firma, to musi chodzic o cos innego.
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Dziwny z niego człowiek (?) .
Michael Scofield
Michael Scofield

i to jest w nim najlepsze, fascynujace^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postacie”