Michael Scofield
B... kochanie moje, zostań :***
Coś sie stało ?
Coś sie stało ?
Ostatnio zmieniony 2008-03-31, 22:59 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Bag
Wracaj do nas szybko :* 
Michael Scofield
ojojoj...ja bede tesknic ;*** wracaj skarbie szynko!
Michael Scofield
hahaha xD nie pij tyle xDAutumnLeaf pisze:skarbie szynko!
ja też będę tęsknić
kurde.
Michael Scofield
ehmehm...szybko xD
Nie, ale ja naprawdę odczuwam Twój brak ;< nie ma się kto śmiać z Surykaty... chętnie dałabym ci z kijka a nie moge xD wracaj do Nas ;*
Nie, ale ja naprawdę odczuwam Twój brak ;< nie ma się kto śmiać z Surykaty... chętnie dałabym ci z kijka a nie moge xD wracaj do Nas ;*
Michael Scofield
B... Wracaj jak najszybciej oczywiście, Forum już tęskni ;-)
Michael Scofield
Wracaj szybciutko B...
Czekamy na powrót mam nadzieję rychły!! 
Michael Scofield
Ty sie śmiejesz xDAutumnLeaf pisze:nie ma się kto śmiać z Surykaty... chętnie dałabym ci z kijka a nie moge xD
B... come back...
Michael Scofield
B... czuje się samotna xD i wracaj szybko, bo forum łzami zaleję...
Michael Scofield
B... czemu..i na ile?? wracaj do Nas szybciutko ;*
Michael Scofield
niby jestem ale mnie nie ma. Nie pisze za czesto bo nie mam czasu. Ucze sie pilnie. Jak nadrobie zaleglosci małeeee ekhm... to wróce. Zaglądam tu tylko czy nie dzieje sie nic nadzwyczajnego ale widze ze zyjecie, cali i zdrowi tylko pijani od czasu do czasu xD ehehe ale to juz normalka
pozdrawiam wszystkich
wracam w maju:*
pozdrawiam wszystkich
wracam w maju:*
Michael Scofield
Ma ktoś zapisane jakieś rozmowy z shoutboxa? bo można by temat założyć, tylko nie wiem czy jest sens jak nikt niema? znaczy ja mam ale mało..Oo.... wiec pytam??
Michael Scofield
ja nie mam. ale moze można by pomyslec nad założeniem archiwum...
C-Note
pffffff...kontrast jest jedną z najwazniejszych funkcji programów graficznych......znaFcy...
Michael Scofield
pfff ja się za znawcę nie uznaje^^ hehe
subiektywna ocena całosci i ogólnego efektu przeważa ;-) Sam tworzysz grafikę więc powinieneś to doskonale rozumieć. Wiadomo ze wykonanie jest ważne, no ale dla takich znafców jak ja argument o braku kontrastu jest mało istotny ;-)
ale oczywiscie kazdy patrzy na to ze swojej perspektywy ;-)
subiektywna ocena całosci i ogólnego efektu przeważa ;-) Sam tworzysz grafikę więc powinieneś to doskonale rozumieć. Wiadomo ze wykonanie jest ważne, no ale dla takich znafców jak ja argument o braku kontrastu jest mało istotny ;-)
ale oczywiscie kazdy patrzy na to ze swojej perspektywy ;-)
C-Note
to jest forum,i kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi...ten avek akurat bardzo słaby,nie takie avy sie widzialo i robilo ^^ pewnie zostane zlinczowany za krytyke...krytyka motywuje,a wy nawet przy slabiutkich pracach,wciskacie autorom ze są piekne i wspaniale...Aglek pisze:OMG OoCwaniak pisze:słaby avek,kolory ssą pałke po całosci
Powinny być nagłówki w gazetach powiadamiające o powrocie destroja xD
Avek jak zwykle ^^ Ekstraśny!! :*
Michael Scofield
dajcie spokój...^^
kazdy ma prawo wyrażać swoją opinię i amen ;-)
Autorzy prac cenią słowa pochwały ale tez przyjmują krytykę wiec chyba lepeij skupić się na pracach niż na wzajemnych ocenach postów.
Przepraszam ze odbiegam od tematu, ale stw ze muszę się wypowiedziec^^
ale jakby coś to ciemnozielony *kijaszek* niech to skasuje ;-)
kazdy ma prawo wyrażać swoją opinię i amen ;-)
wydaje mi się ze raczej nie...jesli mi sie coś nie podoba to tego nie komentuję, nie znam się na grafice od strony *technicznej* więc mogę ją oceniac tylko w sposób subiektywny, ale o takie oceny takze nikt nie powinnien miec tu pretensji.Cwaniak pisze:wy nawet przy slabiutkich pracach,wciskacie autorom ze są piekne i wspaniale...
Autorzy prac cenią słowa pochwały ale tez przyjmują krytykę wiec chyba lepeij skupić się na pracach niż na wzajemnych ocenach postów.
Przepraszam ze odbiegam od tematu, ale stw ze muszę się wypowiedziec^^
ale jakby coś to ciemnozielony *kijaszek* niech to skasuje ;-)
C-Note
nie chodzi o rendery??!! czy ja dobrze slyszalem??!!bez renderu nie ma pracy...bo samo tlo to nie praca tylko 1 etap....PatuŚ pisze:Wybacz kolego ..ja znawczynią nie jestem ale Twoj aktualny avatra i sygna też zbytnio kontrasowe nie sa ..tylko rozmyte i "zadymione" jak dla mnie nie chodzi o nawalenie wszystkich mozliwych funkcji dostepnych w PS żeby sie popisac że je sie zna ..tylko o subtelne podkreslenie uroku pracyCwaniak pisze:nie bede wmawiał autorom kiczowatych prac ze są wspaniale...a wy to robicie,wezmie jakies zdjecie,fatalnie zeskaluje,da jakis oblesny napis fatalną czcionką,kiczowatą ramke i cudo...piekne wszyscy przed monitorami dostają orgazmu...te prace co są ładne,pochwale,a te ktore mi sie niezbyt podobają skrytykuje dam wskazówki i tyle...w tych avak agulca są niezle kolory,ale kontrast tez by sie przydał bo bez niego są mdłe...tylebo nie chodzi o jakies tam rendery, kontarsty i inne bajery tylko o to żeby praca była ładna
a wracajac do tematu .. nono agulec widze wymiatasz.... weszłam na forum i pierwsze co widze że ludzie maja wypasione avy- i to wszystko Twoje prace ;* nie sposób wyliczyć wszystkich które mi sie podobaja..zaraz jakiegos ukradne ..tylko cięzko się zdecydwać ;-)
C-Note
praca Sebo:

wiem ze on sie dopiero uczy,ale zamiast doradzic co zmienic,wy wychwalacie pod niebiosa,i on dalej bedzie parł do przodu takim stylem i kolorami...ehhh
ucz sie jak to ma takie efekty przynosić oO
boskie kolory wykonanie i wogóle oO
ale po oczach daje xD
ale mimo tego jest świetna
Seba Christiano świetnie ci wyszedł oby tak dalej i widze ze juz uczyc sie nie musisz bo wszystkie sygny wychodza ci fantastycznie Oo ;-)
Super Christianio Ronaldo
wiem ze on sie dopiero uczy,ale zamiast doradzic co zmienic,wy wychwalacie pod niebiosa,i on dalej bedzie parł do przodu takim stylem i kolorami...ehhh
Michael Scofield
Cwaniak, to co zrobiłeś teraz jest naprawdę nie na miejscu. Tak, to jest forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Tylko, że Ty robisz to w dość nieprzyjemny sposób i stąd tyle ataków na Ciebie.
Mimo iż to nie jest forum graficzne i większość osób robi swoje prace bardziej rekreacyjnie i w miarę swoich możliwości - bardzo dobrze, że dajesz nam swoje rady, myślę, że wiele osób z nich skorzysta.
Naprawdę nie wydaję mi się, że muszę Cię uczyć szacunku i kultury, i myślę, że wiesz jak w inny sposób napisać, że coś ci się nie podoba bez używania takich określeń jak "kolory ssą pałkę".
I nie próbuj nam niczego udowadniać - to, że Tobie się coś nie podoba nie znaczy, że nie podoba się innym. Wyraziłeś swoje zdanie i koniec. Po co ciągnąć dalej i przekonywać wszystkich, że to Ty masz rację bo Ci się nie podoba. A niestety tak to właśnie wygląda.
Mimo iż to nie jest forum graficzne i większość osób robi swoje prace bardziej rekreacyjnie i w miarę swoich możliwości - bardzo dobrze, że dajesz nam swoje rady, myślę, że wiele osób z nich skorzysta.
Naprawdę nie wydaję mi się, że muszę Cię uczyć szacunku i kultury, i myślę, że wiesz jak w inny sposób napisać, że coś ci się nie podoba bez używania takich określeń jak "kolory ssą pałkę".
I nie próbuj nam niczego udowadniać - to, że Tobie się coś nie podoba nie znaczy, że nie podoba się innym. Wyraziłeś swoje zdanie i koniec. Po co ciągnąć dalej i przekonywać wszystkich, że to Ty masz rację bo Ci się nie podoba. A niestety tak to właśnie wygląda.
Michael Scofield
Wybacz kolego ..ja znawczynią nie jestem ale Twoj aktualny avatra i sygna też zbytnio kontrasowe nie sa ..tylko rozmyte i "zadymione" jak dla mnie nie chodzi o nawalenie wszystkich mozliwych funkcji dostepnych w PS żeby sie popisac że je sie zna ..tylko o subtelne podkreslenie uroku pracyCwaniak pisze:nie bede wmawiał autorom kiczowatych prac ze są wspaniale...a wy to robicie,wezmie jakies zdjecie,fatalnie zeskaluje,da jakis oblesny napis fatalną czcionką,kiczowatą ramke i cudo...piekne wszyscy przed monitorami dostają orgazmu...te prace co są ładne,pochwale,a te ktore mi sie niezbyt podobają skrytykuje dam wskazówki i tyle...w tych avak agulca są niezle kolory,ale kontrast tez by sie przydał bo bez niego są mdłe...tyle
dobrze ale chodziło mi że o to że nie musisz wyjeżdzac wysublimowanym słownictwem z zakresu grafiki bo to nie forum graficzneCwaniak pisze:nie chodzi o rendery??!! czy ja dobrze slyszalem??!!bez renderu nie ma pracy...bo samo tlo to nie praca tylko 1 etap....
Ostatnio zmieniony 2008-06-02, 14:23 przez PatuŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
I tu sie mylisz..Oo..bo: wiem doskonale że moje prace są słabe, jak to na początku ma każdy, ale jak ktoś powie że "super"..."genialna" itp to najwyraźniej mu sie podoba, każdy ma swój gust i każdy ocenia prace innych według siebie, i w związku z tym nie będę "parł do przodu takim stylem i kolorami" ;-) pracuje dalej..xDCwaniak pisze:wiem ze on sie dopiero uczy,ale zamiast doradzic co zmienic,wy wychwalacie pod niebiosa,i on dalej bedzie parł do przodu takim stylem i kolorami...ehhh
Mnie na pewno ;-) ale..Cwaniak pisze:krytyka motywuje
A i sory Hand że to w Twoim temacie pisze ;-)słaby avek,kolory ssą pałke po całosci
Michael Scofield
Szanuje twoje zdanie, każdy ma własny gust, lecz ujęcie to w taki sposób jest nie na miejscu mój drogi i jakos nie mam zamiaru się wgłębiać w tą kłótnie.. strata czasu.
tak jak już zaznaczyła Agulec, to nie jest forum graficzne. Jesteśmy tu ze względu na nasz kochany serial.
.
Każdy pisze to co myśli i każdy ma swoje zdanie.
I taka moja uwaga - mów za siebie..
tak jak już zaznaczyła Agulec, to nie jest forum graficzne. Jesteśmy tu ze względu na nasz kochany serial.
nie kochanie, nikt cie nie zlinczujeCwaniak pisze:pewnie zostane zlinczowany za krytyke...krytyka motywuje,a wy nawet przy slabiutkich pracach,wciskacie autorom ze są piekne i wspaniale...
Każdy pisze to co myśli i każdy ma swoje zdanie.
I taka moja uwaga - mów za siebie..
Michael Scofield
mnie nie było w tym czasie ale tez sie odezwe a co xD Ann też musi. O.
Jeśli chodzi o krytykę Cwaniaka. Dobra. Niech krytykuje nikt mu tego nie zabroni. Pisze to co uwaza za słuszne. Ja mu mimo wszystko dziękuję za słowa krytyki. I w ogóle nie rozumiem jednego. Napisał swój komenatrz pod czyjąś pracą, ok, ale tematy z grafiką nie sa tematami gdzie komentuje się komentarze innych. Taka sytuacja w ogóle nie powinna miec miejsca. Z tego co widziałam to zrobił sie z tego jeden wielki czat typu "czy rendery sa potrzebne czy nie". No istny Tomasz Lis: na żywo (Tomasz pozdrawiam ^^). Takie moje zdanie. O.
Jeśli chodzi o krytykę Cwaniaka. Dobra. Niech krytykuje nikt mu tego nie zabroni. Pisze to co uwaza za słuszne. Ja mu mimo wszystko dziękuję za słowa krytyki. I w ogóle nie rozumiem jednego. Napisał swój komenatrz pod czyjąś pracą, ok, ale tematy z grafiką nie sa tematami gdzie komentuje się komentarze innych. Taka sytuacja w ogóle nie powinna miec miejsca. Z tego co widziałam to zrobił sie z tego jeden wielki czat typu "czy rendery sa potrzebne czy nie". No istny Tomasz Lis: na żywo (Tomasz pozdrawiam ^^). Takie moje zdanie. O.
Michael Scofield
Dokladnie racja, jesli Cwaniak, uwazasz ze praca jest beznadziejna to to napisz, ale nie musisz komentowac postow innych, to tak jakbys ty powiedzial ze praca jest fajna a ja nbym powiedzial ze nie masz racji ze pieprzysz glupoty ;/ naucz sie troche kultury.