C-Note
Może nie zły- wierze , że robi to w dobrej mierze, albop chce się wkręcić w jakiś niezły biznes. Może chce w jakiś sposób dowalić Firmie i ją zniszczyć??No ale.. my tak myślimy, a tak naprawde nie wiemy , co Whistler miał na myślli z Mahonem mówiąc "Wchodzisz w to??" ...czyli w co..jest tyle mozliwości...
Michael Scofield
on nie jest zły.. on czyni dobro tylko w inny sposób niz je wszyscy pojmują
... takie małe usparwiedliwenie 
Świeżak
bzdura jest zly do szpiku kosci i o to chodzi takim go chce widziec hahahahahhajhha mahone devil o tak!
C-Note
dobitnie i trafnie ujęte- on jest dobrym człowiekiempatus1905 pisze:on czyni dobro tylko w inny sposób niz je wszyscy pojmują
John Abruzzi
ale ten kapelusz...
no po prostu nie mogłam jak go widziałam
(choć i tak bardziej wgapiałam się w jego oczka niż w kapelusik
)
Michael Scofield
ee tylko bez takich ;-)alexx pisze:bzdura
widac kto tu rozumuje rozsadnie ...widać że myslimy podobnie.. MAhone rulez...Lady Mahone pisze:dobitnie i trafnie ujęte- on jest dobrym człowiekiem
C-Note
Te rozmarzone, zamartwione , cudowne, błękitne oczka...ahc..sama się rozmarzyłam i zapomniałam o akcji w serialu....
Michael Scofield
ahh ja jeszcze poczekam zanim zobacze 13 odcinek..ale juz nie wyrabiam jak czytam że Mahoni mój słodki jakąś akcyjke wywinie... na dodatek w jakimś kapeluszuu.... nie no.. ja nie wytrzymam
C-Note
o nie xD no ale jak już coś zacznie, to to skończy...dla Majkela nawet do Sony poszedł xDD
Mahone
Hahaha zatkało mnie jak Go w tym zobaczyłam XDpatus1905 pisze:na dodatek w jakimś kapeluszuu
John Abruzzi
no moje pierwsze skojarzenie - Przecież to nie on udawał rybakaLady Mahone pisze: Hahaha zatkało mnie jak Go w tym zobaczyłam XD
Mahone
Jakiś taki... Swojski był w tym kapelusiku XD
Michael Scofield
Ciekawe kiedy oni to uknuli?? 
Mahone
Może w tym baraku czy w czymś jak to się nazywało, no co z tego Żejms nawiał... XD No co Alex się tak Żejmsem opiekował a Majkel i Link byli sobą zajęcisebo160186 pisze:Ciekawe kiedy oni to uknuli??
Mahone
Hehe, niezły sobie kapelusik wytrzasnął
, a niby swterek Teddy'ego jest obciachowy xD. Co śmało go było w tym 13 odcinku, ale za to najbardziej tajemniczo przedstawili go w tym odcinku. Czyżby Alex znowu pakował się w to bagno, jakim jest Firma.?
Mahone
Chyba wraca Alex drugoseriowy ^^ Ej... Ej chwila... A czy mi się wydawało czy On już nie ma zarostu???Alexxa pisze:Czyżby Alex znowu pakował się w to bagno, jakim jest Firma.?
John Abruzzi
Alexxa pisze:a niby swterek Teddy'ego jest obciachowy xD
Lincoln Burrows
Kapelusz mu pasował ;p

Faktycznie nie ma. Może ze strachu przed pościgiem mu włosy wypadły?Babydoll pisze:Chyba wraca Alex drugoseriowy ^^ Ej... Ej chwila... A czy mi się wydawało czy On już nie ma zarostu???
Tweener
Co wy gadacie fajnie wyglądał w kapeluszu 
Michael Scofield
Yyyy... bo ten.. ee.. bla bla.. o co chodzi?
W co on się pakuje..!?!? jak bym tam była, to już by dostał szybkiego w ten głupi kapelusz za powiedzenie 'wchodzę w to'. Takiego szybkiego, że by się nawet nie zorientował skąd leci.
A w ogóle to wiedziałam, że on i Whistler coś knują.. za bardzo był Alex dla niego dobry po tych sprzeczkach w Sonie i jeszcze ten wyskok przez okno James'a żeby Zlew nie strzelił..
Tylko, że nie wiem czy mi się podoba to co on teraz robi. Po co się pcha do tej Firmy? Jeszcze mu mało..? Nie podobał mi się jego uśmiech, kiedy gada z Whistlerem. Tzn podobał, ale w innym sensie xD
Jedyne z czego się cieszę to to, że jak będzie 4 seria, to na pewno nie zabraknie w niej Alexa
A w ogóle to wiedziałam, że on i Whistler coś knują.. za bardzo był Alex dla niego dobry po tych sprzeczkach w Sonie i jeszcze ten wyskok przez okno James'a żeby Zlew nie strzelił..
Tylko, że nie wiem czy mi się podoba to co on teraz robi. Po co się pcha do tej Firmy? Jeszcze mu mało..? Nie podobał mi się jego uśmiech, kiedy gada z Whistlerem. Tzn podobał, ale w innym sensie xD
Jedyne z czego się cieszę to to, że jak będzie 4 seria, to na pewno nie zabraknie w niej Alexa
Michael Scofield
jak on wyglądał w tym kapeluszu
jak Indjana Dżons
no ludzie...i społka Z.O.O sie szykuje widze ^^
John Abruzzi
ale mam nadzieję, że w 4 sezonie Alex porzuci kapelusz na rzecz idealnego perfekcyjnego garnituru ^^
Michael Scofield
no troche go w sumie przypominał... ciesze sie że bedzie kombinował z Zejmsem... ja wam mówie to będzi elektryzująca parkaTanira pisze:jak Indjana Dżons
Michael Scofield
może będzie chodził z Whistlerem na ryby xD
John Abruzzi
kapelusz już maTanira pisze:może będzie chodził z Whistlerem na ryby xD
wyobrażacie ich sobie nad jeziorem... wiatr rozwiewa ich włosy (i koszule