ja mam, jak śpię 2 godz. A tak to mam czerwonewy tez macie takie fioletowo-ziolonkawe wory jak spicie 4-5 h
Łosz... jak to ktoś napisał, żółwik^^ mi się udało na maxa. 30 godz. ;-)wynosi 33 godziny
ja mam, jak śpię 2 godz. A tak to mam czerwonewy tez macie takie fioletowo-ziolonkawe wory jak spicie 4-5 h
Łosz... jak to ktoś napisał, żółwik^^ mi się udało na maxa. 30 godz. ;-)wynosi 33 godziny
ja bardziej sine.mk95 pisze:ja mam, jak śpię 2 godz. A tak to mam czerwone
to wtedy takagulec pisze:Ale jak przez dwa miesiące jest tak, że 4h snu to wszystko na co można sobie pozwolić, to lepiej chodzić spać
Chcesz moją sałatkę z rybą, co ją mama zepsuła dodaniem ryby?Xaneta pisze:ale jestem głoodna.kto mi zrobi cos do jedzenia?
nie lubie sałatekmk95 pisze:Chcesz moją sałatkę z rybą, co ją mama zepsuła dodaniem ryby?
I jak? Smaczny był?B... pisze:ja jadłam sok jabłkowo- miętowy
Buuuu... ja mam paprykoweB... pisze:chipsy sa boskie, wiosenna cebulka...mmmm
DajęXaneta pisze:da ktoś?
Skąd masz opisa? xDxDxD a za chipsy dziękuje..mmm.pyyyszne ^^mk95 pisze:Omg... jaki mam wysyp rozmów... wszyscy się pytają, skąd mam opisa
Opisa mam z Private Practice. I tam gra Adelstein...Xaneta pisze:Skąd masz opisa?
aaa... coś tam wspominalaśmk95 pisze:Opisa mam z Private Practice. I tam gra Adelstein...
twórczo to mi dół działa i odc. Doc. WhoXaneta pisze:Bo działaja tak...twórczo
chyba łopatomistyczne xDxDmk95 pisze:twórczo to mi dół działa i odc. Doc. Who Ty masz inspiracje łoptymistyczne
A nie łopatologiczne?Xaneta pisze:chyba łopatomistyczne
tak dramatyczna próba xDmadamebutterfly pisze:ale to wtedy nie miało być śmieszne... to była... "dramatyczna próba zdobycia kolacji "
oooo ... patrzcie znalazłam pomidory
Słońce... ja z nim moge tylko romansowaćXaneta pisze:możesz siedzieć z tym kolesiem z Olsztyna zamiast zajmowac się siostrą