Michael Scofield
Kolego nie musze tego nigdzie dawać żeby w jakiś sposob sobie podniesc samoocene. Wazne ze mi sie podoba to co robie innym nie musi. Nie jestem profesjonalnym grafikiem wiec nie rozumiem czego sie czepiasz Oo
Mahone
Mi się bardzo pracę Taniry podobają i zdania nie zmienię, jak zwykle boskie avatarki 
C-Note
Słuchaj tez oglądam PB,kocham ten serial ale nie rozumiem tego zachwytu...sorry ale mi sie nie podobają zeby nie bylo offtopa
Michael Scofield
nie wszystkim wszystko sie podoba
dziekuje za szczera uwage
Michael Scofield
jeszcze jedno, nie wiem czemu nie wyraziles tego w inny sposob, mogles napisac
"nie podoba mi sie to i to" a nie podwazac inne opinie i mowic o forach graficznych.
EOT
edit:
zapraszam do mojej galerii
"nie podoba mi sie to i to" a nie podwazac inne opinie i mowic o forach graficznych.
EOT
edit:
zapraszam do mojej galerii
C-Note
ok powiedzialem co mysle i tyle
Michael Scofield
heh.. ale my tu nie próbujemy sobie niczego udowadniać. Robi to, bo lubi i jak lubi - jak każdy, komu sprawia to przyjemność. I myślę, że fajnie, że znalazły się na tym forum takie osoby jak Tanira, które robią coś dla innych.
ale wiadomo - we wszystkie gusta się nie trafi
a ostatnie avy mi się akurat podobają - i kolory i światło^^ i ujęcia oczywiście
Wracajmy do tematu^^
ale wiadomo - we wszystkie gusta się nie trafi
a ostatnie avy mi się akurat podobają - i kolory i światło^^ i ujęcia oczywiście
Wracajmy do tematu^^
Michael Scofield
dwa zagubione avy

Michael Scofield
Ooooo... ten pierwszy jest ekstra oO jak dla mnie to wszystko idealnie do siebie pasuje^^ miodny xD
Mahone
Cudne
Pierwszy naprawdę super 
Michael Scofield
yhyhy rzeczywiscie miodne xD
choc musze przyznac ze w tym przypadku twoje wykonanie robi o wiele wieksze wrazenie niz sama mordka tegoz osobnika ;-)
choc musze przyznac ze w tym przypadku twoje wykonanie robi o wiele wieksze wrazenie niz sama mordka tegoz osobnika ;-)
C-Note
ten pierwszy nawet niezly przedewszystkim brawo za oryginalny pomysł 
Michael Scofield
a dziekuje Wam bardzo :*
Michael Scofield
Sygna dla Nanii jest ekstra!! ^^ A avatary wszystkie cudne!! ^^
Ostatnio zmieniony 2008-05-13, 21:14 przez Aglek, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
phi, sie zachwycam, bo jest czym.
ach tyn Alex...
profesjonalny czy tam pseudoprofesjonalny, kij wie, moją babkę od grafiki przebijasz xD
a ja kocham wszystkie Twoje prace, bez wyjątku.o. i niech mi ktoś zarzuci, że piszę nieszczerze, to ukatrupię ><
ach tyn Alex...
profesjonalny czy tam pseudoprofesjonalny, kij wie, moją babkę od grafiki przebijasz xD
a ja kocham wszystkie Twoje prace, bez wyjątku.o. i niech mi ktoś zarzuci, że piszę nieszczerze, to ukatrupię ><
Michael Scofield
kolejne beznadzieje nawet Whistek mi się nie podoba...chociaż nie wiem czy sobie nie zmienić xD

Michael Scofield
e tam , nie znasz sie xDDD
mnie sie tam podobaja, Whistler mineczki, Susan soczystosc kolorów _miny, a Indiana to indiana^^
fajne czcionki wybrałas i w ogole wszystko mi sie tam swietnie komponuje ;-)
mnie sie tam podobaja, Whistler mineczki, Susan soczystosc kolorów _miny, a Indiana to indiana^^
fajne czcionki wybrałas i w ogole wszystko mi sie tam swietnie komponuje ;-)
C-Note
do tych sigów wystarczy dac jakies light texturki na soft light i niebieski na lighten i bedzie fajnie i klimatycznie 
Michael Scofield
mi się o dziwo podoba Jodi ..tak jakos ..magnetyzujaco wyszła ta sygna
...a Alex i Whistler to chyba nie musze komentowac 
Michael Scofield
Podobują mi się wszyściutkie!! Bardzo ładne!! Susan najładniejsza, ale Whistler i Mahon też super ^^
T-Bag
Tanira wszystkie sygny superrrrrrr ale naj naj naj jest ta z Jodi i te jej spojrzenie ;-)
Michael Scofield
wszystko boskie.Ten pierwszy av to juz wogóle. A a sygna z Susan jest boska.
Lincoln Burrows
Dzięki za avki, Tanira. Trochę późno wszedłem, mam mało czasu. Thx ;-)
Michael Scofield
tak bede dzis wygladać xD
chyba sobie zmienie sygne xD
chyba sobie zmienie sygne xD
Michael Scofield
a zmieniaj ^^ Jest cudna!!