Michael Scofield
O niczym innym nie myślałam xD
Michael Scofield
ty myslisz o kimś innym 
ja tam nadal pozostaje w swoim ściśle tajnym ścisłym systemie tajemniczym i nie powiem o co chodzi
ja tam nadal pozostaje w swoim ściśle tajnym ścisłym systemie tajemniczym i nie powiem o co chodzi
Michael Scofield
pfffffff, weź idź...nie wiem...weź swoje crejzi pils xD
Michael Scofield
nie mam
wczoraj dałam twojemu psu

Sara Tancredi
Wydaje mi się, że James zobaczył w końcu, że kłamać już nienależy a teraz czas na czystą współpracę ;-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Lincoln Burrows
Też mi się tak wydaje. Jeszcze do końca nie jest to pewne, ale tak się wydaje, wtedy na pewno uda im się uciec
Również pozdrawiam.
Również pozdrawiam.
Michael Scofield
uciec to uciekna na bank..tylko kto razem z nimi... to dopiero jest zagadka 
Michael Scofield
James ucieknie. Mowię wam. szuja sobie zawsze poradzi. Ale coś czuje ze zrobi to co ma zrobic i przestanie byc potrzebny...
Michael Scofield
.. no przetanie dopiero jak LJ bedzie wolny, ale mi się wydaje ze go nie usuna tak szybko...juz żesmy go zaznajomili i pewnie jeszcze trochę z nami pobedzie 
Sara Tancredi
Zostały 3 odcinki więc nie wiem . . . .patus1905 pisze:jeszcze trochę z nami pobedzie
Pozdrawiam
Michael Scofield
ja nie mówie tu tylko o tym sezonie 
Michael Scofield
James coś kombinuje.. on wie więcej niż po sobie pokazuje, to jest jakaś grubsza sprawa.. a kto ucieknie z Sony..hm. Mam nadzieję, że zdążymy się dowiedzieć w tych 3 odcinkach które nam zostały 
Michael Scofield
mój krętacz ucieknie...Teddy zostanie pewnie jakims drugim Lechero xD
Michael Scofield
ale chyba nie spasie tak swojego tyłka.. bo było by żal to oglądacTanira pisze:Teddy zostanie pewnie jakims drugim Lechero xD
Michael Scofield
no ja mam nadzieje xD A James? Oby tylko nic mu nie zrobili...patus1905 pisze:ale chyba nie spasie tak swojego tyłka.. bo było by żal to oglądacTanira pisze:Teddy zostanie pewnie jakims drugim Lechero xD
Michael Scofield
James jest potrzebny na zamianę z LJ..więc pewnie wyjdzie cały i zdrowy, możesz być spokojna
tylko co będzie z nim dalej?
Michael Scofield
no właśnie...dzieki mojej kochanej Nati wiem co nieco ale nie. już nigdy nie bede chodzącym spoilerem ^^ 
Michael Scofield
kłamac to on nie umie za bardzo ;-) chyba ze mysłał sobie ze wszystkich moze tak zamotac jak Sofie... szuja z niego jak nic!
ale dzieki koszulce o przeswietnym kolorze mu wybaczam
ale dzieki koszulce o przeswietnym kolorze mu wybaczam
Michael Scofield
szuja szuja xD on już sie chyba sam zamotałw tym wszystkim
Michael Scofield
własnie tez odniosłam takie wrazenie, ciekawe jak teraz będzie z Sofią, juz sie nie moge doczekac ich kolejnego spotkania "przez siatke" które ostatnio sa najbardziej naładowanymi emocjami scenami jak dla mnie ;-)
Michael Scofield
ona nie przyjdzie...tak mi sie wydaje
Michael Scofield
moze przyjdzie, bo pewnie bedzie chciała zeby sie jeszcze raz wytłumaczył, szczególnie po przejrzeniu zawartosci tej walizki, bo pewnie ona niezle tam wszystkim namiesza...
ale jak teraz nie powie prawdy i znów bedzie krecił to rzeczywiscie to bedzie juz koniec! taki ostateczny...
szczególnie po tej wiezy od Linca...
ale jak teraz nie powie prawdy i znów bedzie krecił to rzeczywiscie to bedzie juz koniec! taki ostateczny...
szczególnie po tej wiezy od Linca...
Michael Scofield
to już jest koniec...ech szkoda mi go...strasznie
Michael Scofield
tym bardziej ze on jeszcze zyje w nieswiadomosci...
Michael Scofield
widać że ją kocha...a to że o niczym nie wiem jest chyba najgorsze...ona pewnie przyjdzie do niego i powie że to koniec...i co on wtedy biedny zrobi? Ale patrząc na to z drugiej strony zasłuzyl