ale na serio, to w lokach teraz wyglądałby zbyt pyzato, te włosy nie pogrubiają mu twarzy, więc obstawiam przy minimalnym włosiu na głowie. Tak przystojniej wygląda, a tak, z tymi loczkami, jak troszeczkę... czy w żyłach mu nie płynie odrobina afrykańskiej krwi?...
Sara Tancredi
Jakiż temat!!!
ale na serio, to w lokach teraz wyglądałby zbyt pyzato, te włosy nie pogrubiają mu twarzy, więc obstawiam przy minimalnym włosiu na głowie. Tak przystojniej wygląda, a tak, z tymi loczkami, jak troszeczkę... czy w żyłach mu nie płynie odrobina afrykańskiej krwi?...
Michael Scofield
W lokach to on przypominał takiego kujonka z uczelni i nie wyglądał zbyt poważnie. A jak się ma prawie 40 na karku to trzeba trochę zadbać o wizerunek i nie zapuszczać takich loczków. Ja tak sądze przynajmniej. Jeśli jemu jest dobrze w długich to proszę bardzo ale mnie tam się nie podoba.
Sara Tancredi
no, ale jak będzie miał sześćdziesiąt na karku, to gdy zapóści włosy będzie można mu odjąć dwadzieścia lat. Druga młodość 
Michael Scofield
Ale jeszcze nie ma 60 lat. Wieć niech nie obnasza sie jak studenciak. W tym wieku może sobie kobiety szukać na poważny wygląd a nie na loki. Jak ja go widzę w tych długich włosach to dostaje ataku śmiechu.
Sara Tancredi
Ania1991_ck, napisała:
noo, jakby sobie czapeczkę założył, taką włochatą 
Jak ja go widzę w tych długich włosach to dostaje ataku śmiechu.